خانه » همه » مذهبی » گوش دادن با هندزفری

گوش دادن با هندزفری


گوش دادن با هندزفری

۱۳۹۳/۰۶/۳۰


۲۹۷۷ بازدید

اگر فردی در هنگام کار بدون اینکه خللی در انجام امورات کاری ایجاد شود و همچنین مزاحمتی برای دیگر همکاران نداشته باشد با هندزفری اقدام به گوش نمودن قرائت قرآن نماید چه حکمی دارد و اگر نظر مثبت است آیا اینگونه گوش دادن به قرآن اگر منجر به ختم قرآن شود مورد قبول است یا خیر؟

پرسشگر محترم با سلام و تشکر از ارتباطتان با این مرکز.بایدعرض کردهیچ اشکالی نداردواگرهمراه گوش دادن خودش تکرارکند.ختم قرآن حساب می شود.ولی هرچندتکرارنکندوفقط گوش دهدثواب می بردبه هر حال آنچه مسلم است باید در هنگام شنیدن آیات قرآن، هم به احترام کلام خدا و هم برای شنیدن و استفاده کردن و احکام الهی را در زندگی خود پیاده کردن و از نصایح قرآن بهره بردن، پیام خدا را با گوش جان بشنوند که هیچ سخنی شیرین تر و دلرباتر و زیباتر و مفیدتر و مقدس تر و ارزشمندتر و شیواتر و موثر از سخن خدا نیست .قرآن می فرماید.وَإِذَا قُرِىءَ الْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُواْ لَهُ وَأَنصِتُواْ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ : و چون قرآن خوانده شود بدان گوش فرا دهید و خاموش باشید، باشد که مشمول رحمت شوید. الأعراف /204
پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله: سوگند به آن که جانم در دست اوست، شنیدن یک آیه از کتاب خدا، اجرش بیشتر از صدقه دادن به اندازه صُبَیر – از بزرگ ترین کوه هاى یمن.است.
پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله: قارى قرآن و شنونده، پاداش یکسان دارند.
پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله: هر کس به یک آیه از کتاب خداوند متعال گوش دهد ، برایش ثوابى دو چندان نوشته مى شود.
پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله: خداوند، از شنونده قرآن، بلاى دنیا را دور مى کند و از قارى قرآن، بلاى آخرت را.
پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله: هر کس قرآن را بشنود، خداوند به ازاى هر حرفى، یک حسنه براى او مى نویسد و در زمره کسانى که قرآن مى خوانند و-از درجات و پلّه هاى بهشت – بالا مى روند، محشور مى گردد.
امام على علیه السلام: هر کس به یک آیه از قرآن گوش دهد، برایش بهتر از آن است که به اندازه ثَبیر به او طلا داده شود.
امام زین العابدین و امام صادق علیهماالسلام: هر کس یک حرف از کتاب خداوند عزّوجلّ را بدون آن که بخواند، گوش کند ، خداوند براى او یک نیکى مى نویسد و یک بدى را از او مى زداید و او را یک درجه بالا مى برد. موفق باشید.
1- کتاب شناخت‌نامه قرآن برپایه قرآن و حدیث ، ج3 ، ص287 محمد محمدی ری شهری

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد