خانه » همه » مذهبی » اعتیاد به پیامک دادن به جنس مخالف

اعتیاد به پیامک دادن به جنس مخالف


اعتیاد به پیامک دادن به جنس مخالف

۱۳۹۵/۰۸/۲۳


۲۲۲۰ بازدید

پرسشگر گرامی؛ اینکه برای رویارویی با دغدغه های ذهنی تان راه زیبای مشورت را برگزیده اید نشان دهنده ذهن پویا و منطقی شماست. به خاطر این ذهن زیبا و منطقی به شما تبریک می گوییم؛ همچنین از مکاتبه تان با این مرکز بسیار خوشحالیم و امیدواریم این ارتباط با شما جوانان پاک این مزو بوم همواره ادامه داشته باشد.

پرسشگر گرامی؛ اینکه برای رویارویی با دغدغه های ذهنی تان راه زیبای مشورت را برگزیده اید نشان دهنده ذهن پویا و منطقی شماست. به خاطر این ذهن زیبا و منطقی به شما تبریک می گوییم؛ همچنین از مکاتبه تان با این مرکز بسیار خوشحالیم و امیدواریم این ارتباط با شما جوانان پاک این مزو بوم همواره ادامه داشته باشد.

در پرسش تان گفتید علاقه شدید به پیامک دادن به جنس مخالف دارید و فرقی برایتان نمی کند که طرف مقابل چه ویژگی هایی داشته باشد.کافی است پسر باشد ( کم سن، جوان، پیر، کم سواد، تحصیل کرده و …). ما از شما می پرسیم که تا به حال به این فکر کرده اید که چرا علاقه دارید به جنس مخالفتان پیامک بدهید؟ چه اتفاقی در وجود شما روی می دهد که انگشتانتان بر روی صفحه کلید تلفن همراهتان به حرکت در می آید و پیامی را به رشته تحریر در می آورد و آن را برای پسری می فرستد. چرا این اتفاق و دادن پیامک، در مورد جنس موافقتان نمی افتد؟

جواب این است : احساس خوشایندی که در وجود شما شکل می گیرد. احساسی که در رابطه با جنس موافق در شما به وجود نمی آید. این احساس خوشایند شما را مدام ترغیب به اینکار می کند و آن را به شکل یک عادت در شما در آورده است. اگر این حس خوشایند از وجود شما رخت بر بندد این عادت نیز ترک خواهد شد. مطالبی را خدمتتان عرضه می داریم تا بفهمید این حس خوشایند، حسی کاملاً کاذب و خطرناک برای زندگی دنیایی و اخروی تان است؛ و محرکی باشد برای ترک این رفتار گناه آلود :

بهتر است بدانید هر گونه ارتباط عاطفی و دوستانه دختر و پسر نامحرم (پیامکی، تلفنی، حضوری، مکاتبه ای، چت و …) و با هر توجیهی (بدون نیت بد، بدون شهوت، به قصد شناخت بیشتر، به قصد ازدواج و …) از نظر شرعی اشکال دارد و جایز نیست (گفتنی است رابطه علمی و کاری زن و مرد هنگام ضرورت، با رعایت کامل مسائل شرعی اشکالی ندارد ولی آن جا هم باید بسیار مراقب بود که این رابطه شکل دوستانه و عاطفی به خود نگیرد)؛ و این بدین معنی است که اینگونه رابطه با نامحرم، مورد رضایت خداوند نیست و چه آسیبی برای یک مسلمان، بالاتر از نافرمانی خدا وجود دارد. بدانید که فکر رابطه عاطفی و دوستانه با جنس مخالف (نامحرم)، تحریک کننده است، حتی بدون رد و بدل شدن هیچ حرفی، حال چه برسد به مکاتبه یا صحبت تلفنی و رابطه حضوری و … . همچنین روابط بی چهارچوب دختر و پسر، پیش از ازدواج، دارای پیامدهای بسیار آسیب زایی است که می توانید با مراجعه به آدرس های زیر اطلاعات مبسوطی در این زمینه دریافت کنید :

رابطه دختر و پسر؛ 1

رابطه دختر و پسر؛ 2

کسی منکر این نمی شود که ارتباط با جنس مخالف باعث تحریک غریزه و ایجاد لذت در فرد می شود. اما آیا باید هر لذتی را از هر طریقی به دست آورد؟ برای لذت بردن از جنس مخالف، دین ما یک راه گذاشته است و آن ازدواج است و این گونه لذت را باید از این طریق به دست آورد. دین آمده است ما را برای درست زندگی کردن راهنمایی کند و به ما می گوید اینگونه ارتباط با نامحرم ( با هر توجیهی) بسیار آسیب زاست و پیامدهای منفی فراوانی برای زندگی دنیوی و اخروی فرد به ارمغان می آورد. اگر ما مسلمان هستیم باید راه دین را انتخاب کنیم و نه راه شیطان را. هوای نفس و وسوسه های شیطانی راه درست را مخدوش می کنند و راه نادرست را زیبا جلوه می دهند. این هنر شیطان است. حال ما هستیم و اراده و اختیارمان در یک طرف و راه دین و راه شیطان در طرف دیگر. میدان امتحان مهیاست. می توانیم راه درست را انتخاب کنیم و سعادتمند شویم و می توانیم راه اشتباه را انتخاب کنیم و آینده ابدیمان را به نابودی بکشانیم.

پرسشگر گرامی؛ فرض کنید ماده ای لذت بخش و شیرین را هر روز بخوریم، غافل از اینکه داخل آن ماده، سمی است که به تدریج باعث مرگمان می شود ( مانند ماده سمی آرسنیک) . روزها می گذرد و ما از خوردن این ماده لذت می بریم بدون اینکه متوجه شویم به زودی همین ماده شیرین باعث مرگمان خواهد شد و پس از مدتی همین ماده لذت بخش ما را نابود می کند. اگر ما از ابتدا می دانستیم این ماده در نهایت باعث مرگمان می شود آیا اقدام به خوردن آن می کردیم یا از آن اجتناب می کردیم؟ ارتباط با نامحرم هم همین گونه است. شاید از اینگونه ارتباط های غیر شرعی ( در اینجا ارتباط پیامکی) افراد لذت ببرند ولی غافل از این باشند که این ارتباط غیر شرعی آغشته به سمی است که در آینده باعث نابودی زندگی شان می شود و دین اخطار می کند که اینگونه ارتباط ها سمی است و کشنده و ما را از اینگونه ارتباط ها بر حذر می دارد. در امور مادی خیلی از افراد این مسائل را متوجه می شوند ولی در امور غیر مادی خیلی از مسائل را متوجه نمی شویم ولی ندانستن ما دلیلی بر عدم تاثیر آن ها نیست و در گذر زمان متوجه خواهیم شد. اگر شما بدانید هر پیامک دوستانه و عاطفی که به جنس مخالفی که به شما نامحرم است، می فرستید سمی مهلک و کشنده است، آیا اقدام به اینکار می کنید؟ مسلماً نه. و ما به شما می گوییم این ارتباط پیامکی شما، زهری است کشنده که شیطان و هوای نفس، در نظر شما آن را شیرین و خوشایند جلوه می دهند تا شما را به دره سقوط بکشانند و افتخار بندگی خدا را از شما بگیرند.

از بین رفتن کرامت انسانی و غرق شدن در گرداب شهوت ها ،کاهش آرامش روانی و افزایش التهاب و اضطراب، تنوع طلبی و روحیه هوس بازانه،آلوده شدن به گناه و نافرمانی دستورات خدا، تنزل موقعیت اجتماعی و ازدواج ناموفق در آینده، تنها بخشی از آثار زیان بار رابطه بی چهارچوب با جنس مخالف است. این نکته را فراموش نکنید که بسیاری از ارتباط های نامشروع دختر و پسر از همین پیامک ها شروع شده؛ به این صورت که محتوای ساده آن پس از مدتی به محتوایی جنسی و غیر اخلاقی کشیده شده و کم کم به قرار ملاقات و ارتباط حضوری انجامیده و در نهایت اتفاقات ناگواری رخ داده است ؛ در این میان هم دخترها بیشترین آسیب را دیده اند. این ها قصه و افسانه نیست؛ واقعیت هایی است که رخ داده و می دهد.

عارف فرزانه مرحوم آیت الله بهجت (ره) جمله ای حکیمانه دارد؛ کسی از ایشان درباره عرفان پرسیده بود و ایشان فرموده بودند : «به آنچه می دانید عمل کنید، این تمام عرفان است». حقیقتا اکثر ما می دانیم چه اعمالی زشت و ناپسند هستند و چه اعمالی نیکو و پسندیده؛ ما می دانیم که راستی خوب است و دروغگویی زشت؛ می دانیم ظلم به دیگران ناپسند است و محبت به دیگران امری پسندیده؛ می دانیم احترام به دیگران امری نیکو و بی احترامی امری مذموم است؛ می دانیم عفت و پاکدامنی ستوده شده است و شهوت رانی گناه؛ ولی تا چه اندازه به دانسته هایمان عمل می کنیم؟ حقیقتا اکثر انسان ها خاصه افرادی که در فضای اسلامی کشور ما ایران پرورش یافته اند رفتارهای خوب و بد را تشخیص می دهند، ولی برخی اوقات با اینکه کار درست را می دانند، به آن ها عمل نمی کنند. کسی نیست در کشور ما که نداند که گناه غیبت جزو گناهان بسیار بزرگ و کبیره است. ولی خیلی اوقات افراد غیبت می کنند و با توجیهات مختلف و به سادگی از این گناه عبور می کنند. کسی که به عنوان مثال می داند تندخو و بد اخلاق است ولی با توجیهات مختلف نمی خواهد این رفتار منفی که در وجودش رخنه کرده را قبول کند، هیچ گاه برای حذف و از بین بردن آن تلاش نخواهد کرد. اگر کسی منصفانه بنشیند و رفتارهای خود را به بوته نقد بکشاند بسیاری از رفتارهای صحیح و اشتباه خود را می تواند دریابد. حال شما با توجه به آموزه های دینی مان به درون خود رجوع کنید. ببینید این گونه رابطه پیامکی هدفش چیست؟ ( در بالا بدان اشاره کردیم) . همین که این موضوع برای شما ایجاد سوال کرده، نشانی از این است که به درستی و نادرستی این رفتار شک کرده اید و این فطرت پاک و نفس لوامه شماست که به شما هشدار می دهد که از اینگونه رابطه های پیامکی حذر کنید. حال می توانید به هشدار آن گوش دهید و یا می توانید خود را به بی خیالی بزنید اما بدانید اگر به این موضوع توجهی نکنید در آینده، خودتان طعم تلخ آسیب های آن را خواهید چشید. البته پیشنهاد ما این است که قبل از وقوع حوادث تلخ، به علاج آن بپردازید و این فرصت را از توفیقات خاصه خداوند بدانید که نصیب شما کرده تا راه درست را در پیش گیرید؛ پس آن را از دست ندهید تا بعدها پشیمان نگردید.

*** در پایان هم راهکارهایی جهت استفاده صحیح از تلفن همراه خدمتتان عرضه می داریم، با این امید که با توجه به مطالب بالا و استفاده از این راهکارها، از این مشکل رهایی یابید.

راهکارهایی جهت استفاده صحیح از موبایل :


1. برنامه ریزی برای کل ساعات شبانه روزی و تعیین هر کاری در زمان خاص و رعایت آن برنامه.

2. تعیین یک وقت محدود و در زمان خاص برای استفاده از موبایل (البته به غیر از استفاده ارتباطی معمول)

3. استفاده هدفمند و ضروری از موبایل (تماس گرفتن و پاسخ به تماس ها و استفاده های ضروری دیگر)

4. تعیین جریمه برای استفاده های ناصحیح و بی رویه و بدون هدف

6. جایگزین کردن برنامه های متنوع درسی، ورزشی، تفریحی

7. افزایش روابط اجتماعی و کسب مهارتهای ارتباطی

8. اجتناب از تنهایی و بیکاری؛ زیرا تنهایی و بیکاری زمینه وسوسه انگیزی برای استفاده های نا به جا از موبایل را فراهم می کند.

9. اهتمام بیشتر به امور معنوی از قبیل نماز سر وقت، دعا، تلاوت قرآن

10. معنا بخشی به زندگی؛ رعایت راهکار 9 نقش بسیار زیادی در معنا بخشیدن به زندگی دارد.

11. هر روز حداقل بخشی از وقت خودتان را به کتابخوانی (مطالعه کتابهای مذهبی، رمان و …) اختصاص دهید.

حال، شما هستید و اراده و همت و تلاشتان و یک دنیا آرامش و زیبایی در انتظارتان؛ یک یا علی بگویید و از همین لحظه ترک این گونه مکاتبات با نامحرمان را آغاز کنید. قدرت زیبای اراده تان را به لذت های گناه آلود و شیطانی نشان دهید و در راه کسب رضایت خدا گام بردارید. ما نیز در کنارتان خواهیم بود.

نویسنده : علی حسینعلی پور

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد