خانه » همه » مذهبی » جنگ عراق، زمینه ساز وقوع آرمگدون

جنگ عراق، زمینه ساز وقوع آرمگدون


جنگ عراق، زمینه ساز وقوع آرمگدون

۱۳۹۴/۱۰/۱۲


۱۰۲ بازدید

جنگ عراق، زمینه ساز وقوع آرمگدون

مترجم: رضا عباسپور

با نتیجه ی نهایی جنگ در عراق، هم اکنون بسیاری از مسیحیان بنیادگرا(۱) ماجرایی را که هم اکنون بر روی شنهای باستانی عراق در حال وقوع است، پیام آور تحقق پیشگوییهای کتاب مقدس(۲) درباره ی آخرالزمان و بازگشت دوباره ی عیسی مسیح(۳)، می دانند. این عقیده در کتابها، ادبیات، سایتهای اینترنتی، و حتی فیلمها نیز دیده می شود.

جنگ عراق، زمینه ساز وقوع آرمگدون

مترجم: رضا عباسپور

با نتیجه ی نهایی جنگ در عراق، هم اکنون بسیاری از مسیحیان بنیادگرا(1) ماجرایی را که هم اکنون بر روی شنهای باستانی عراق در حال وقوع است، پیام آور تحقق پیشگوییهای کتاب مقدس(2) درباره ی آخرالزمان و بازگشت دوباره ی عیسی مسیح(3)، می دانند. این عقیده در کتابها، ادبیات، سایتهای اینترنتی، و حتی فیلمها نیز دیده می شود.

بعضی ها بر این عقیده اند که پیش بینی قابل توجهی درباره ی جورج دبلیو بوش وجود دارد. مردی که سخن خود را با یک خطابه ی مذهبی بسیار قوی و ورزیده القا می کند و عقاید مذهبی و باورهای دینی را در سیاستهای خارجی اش دخالت می دهد. کاملاً پر واضح است که بسیاری از حامیان مذهبی بوش، از حوادث عراق به عنوان تحقق یک پیشگویی تعبیر کرده اند.

«بیل برودی»(4) اخیراً طی مقاله ای در واشنگتن پست نوشت:

حادثه های جهان- مخصوصاً حرکت نظامی آمریکا به سوی عراق موجب شده است تا اشخاصی، با دلایل جدید برای تعبیر و تفسیر کردن آخرین حادثه ی جهانی خودنمایی کنند.

در سایتهای پیشگویی، این بحث مشتاقانه بالا می گیرد؛ گروهها، مخصوصاً در کلیساها، به مطالعه ی کتاب مقدس می پردازند؛ در جمعیتهای مذهبی در آخر هر ماه بحث از پیشگویی می شود؛ مثل چیزی که در ماه گذشته تحت عنوان بیستمین کنفرانس بین المللی پیشگویی آخرالزمان در تامپا برگزار شد.

بردوی می نویسد:

به نظر بسیاری، شواهدی دال بر نقش عراق در سناریوی آخرالزمان(5) در بخشهای کلیدی پیشگوییهای آخرالزمان کتاب مقدس وجود دارد.

در اینجا و در دیگر کتابهای پیشگویی عهد عتیق و عهد جدید، ادبیات دوران باستان ( کتاب مقدس) مالامال از تیترهای خبری است که امروزه در مورد جنگ عراق در رسانه ها به کار می رود.

مکاشفات(6)، بخش پایانی کتاب مقدس- به جز در برخی از نسخه های جدید به عنوان نقشه ی حوادثی که هم اکنون در عراق اتفاق افتاده است، به حساب می آید. در قسمت شانزدهم از بخش مکاشفات نامی از آرمگدون(7) به میان آمده است.

همان طور که رود فرات اخیراً به وسیله ی مجموعه ای از تانکها محاصره شده است، منطقه ی باستانی هارمجدون نیز در شمال اسراییل در محاصره ی تانکها است.

یوحنا- به احتمال قوی نویسنده ی بخش مکاشفات کتاب مقدس – در شرح ماجراهای آخرالزمان می گوید:

فرشته ی ششم جامش را بر رودخانه ی بزرگ فرات خالی کرد و آب رودخانه خشک شد. به طوری که پادشاهان، مشرق زمین توانستند نیروهای خود را بدون برخورد با مانع به سوی غرب ببرند، و دیگر فرشتگان در شیپورها می دمند هنگامی که نیروها برای نبرد حق و باطل جمع می شوند.

بسیاری از مفسران می گویند که ساختار مدرن دولت اسراییل، شمارش معکوس پیشگویی شده ی پایان روزگار را به راه انداخته است و این پیشگویی با افزایش ضد مسیحهای (8) شرور، نزاعها و اختلافات جهانی، آزار و اذیت کلیسای مسیحی و ظهور یک مذهب دروغین، و درگیریهای پیش از آغاز جنگ و نبرد حق و باطل در آخرالزمان، تکمیل می شود، البته به این بستگی دارد که شما متنهای پیچیده ی کتاب مقدس را چگونه تفسیر کنید. عیسی مسیح زمانی بر می آید تا قبل از قیامت مقدمه و راهگشای یک دوره صلح و حکومت صلح باشد؛ یا اینکه او فقط زمانی می آید که پیروانش مقدمه ی هزاره ی سلطنت(9) مسیح را فراهم کنند که این بیشتر شبیه یک حکومت دینی و مذهبی است.

در این ماجرای تاریخی، مرحله ای به نام آزار و اذیت(10) برای مدت هفت سال وجود دارد که ضد مسیحهای از بند آزاد شده، آزار و اذیتی زشت و زننده علیه مسیحها انجام می دهند؛ برای مثال، از برخی از پیشگوییهایی که در طی این دوره می شود، می توان از برخی مؤمنان واقعی نام برد که در این حادثه به آسمان برده می شوند؛ اسم این مرحله از آخرالزمان را «مرحله ی وجد و سرخوشی»(11) گذاشته اند. این یک پیشگویی است که صحتش به وسیله ی اتفاقها و رویدادهایی که در غرب رخ می دهد، تشدید می شود. مثال روشن این جریان، همان جنگ با صدام حسین است.

دکتر «مورگان استرانگ»(12) استاد تاریخ خاورمیانه ی دانشگاه ایالتی نیویورک آمریکا و مشاور برنامه های خبری و مجله ها – می گوید:

جری فالول (13) به طور کامل و بی هیچ ابهامی معتقد است که ما باید به جنگ با عراق برویم تا حوادث مصیبت باری را به راه بیندازیم که موجب فراهم شدن دومین ظهور حضرت عیسی مسیح شود. جنگ با عراق، به پایان روزگار منجر خواهد شد ما این را می دانیم، اسراییل پا بر جا نخواهد ماند. اسراییل در طی آخرالزمان از بین خواهد رفت. هر یهودی ای که در هر جا زنده بماند به مسیحیت خواهد گروید.

دکتر مورگان استرانگ اضافه می کند:

بر طبق علم آخرالزمان شناسی(14)، مسلمانها، بودایی ها، هندوها، کاتولیکها اَنیمی ها و هرکس دیگر، در جنگ آخرالزمان(15) هلاک خواهد شد و یا اینکه به مسیحیت اصولگرا و بنیادگرا ایمان خواهد آورد.

همه آن ها که جنگ عراق را نشانه ی بزرگی به شمارش معکوس آخرالزمان می دانند، نسبت به ایدئولوژی آخرالزمان تعلق خاطری ندارند.

«مارک هیتچکوک»(16)، کشیش کلیسای «فیث بایبل» آدموند در ایالت اوکلاهما می گوید:

مهم ترین مطلبی که باید بگویم این است که آنچه که آنجا (عراق) در حال رخ دادن است، تحقق دقیق پیشگوییها نیست.

او اضافه می کند:

بعضی از مردم جنگ عراق را آغاز آرمگدون خواهند دانست، اما دیدگاه کلی من این است که جنگ عراق چیزی فراتر از بازگویی یک سناریو است.

او که مؤلف نه کتاب مهم درباره ی پیشگوییهای کتاب مقدس است، می گوید:

جنگ در عراق بیشتر یک عامل گرم کننده و عامل شتاب دهنده ای است برای حوادث نگران کننده ای که رخ خواهد داد.

در دانشگاه باب جونز(17)- جایگاه پرورش بنیادگراها- دکتر «استفان هنکینز»(18) کاملاً معتقد است که جنگ در عراق نقطه ی پایان پیشگوییها نیست؛ به زودی بشریت با حوادثی که در بخشهای مختلف کتاب مقدس از جمله مکاشفه ی یوحنا تصویر شده است، روبرو خواهد شد. او معتقد است که بشریت در آستانه ی جنگی است که عیسی مسیح علیه گروهی از ملتهایی که به وسیله ی ضد مسیح رهبری می شوند انجام خواهد داد، که پس از آن یک دوره ی هفت ساله از رنج و مصیبت را خواهیم داشت.

کسانی که به کتاب مقدس معتقدند با «آروین باکستر» – کشیشی در ریچموند در ایالت ایندیانای آمریکا و مؤسس مجله ی آخرالزمان – موافقند، آروین باکستر می گوید:

ماجرای عراقی با پیشگوییهای عهد عتیق و عهد جدید مو نمی زند.

باکستر همچنین میزان بالایی از تلفات را در هجوم نظامی آمریکا به عراق پیش بینی کرد و هشدار داد که دیگر کشورها جنگ در عراق را به دیده ی فرصتی برای سامان دادن سیاستهای خود می نگرند؛ برای مثال، ممکن است، تایوان به اشغال چینی ها در بیابد. یا اینکه هند و پاکستان دست به جنگ تمام عیاری علیه ی منطقه ی بی ثبات کشمیر بزنند.

این ماجرا به گفته ی باکستر سرآغاز جنگ جهانی دوم و کشتار یهودیان به دست نازیها بود که به وسیله ی یوحنا در بخش مکاشفات کتاب مقدس پیشگویی شده است

اگر نشانه ها و علامتهایی بر این نظریه به وجود داشته باشد که در آخرالزمان آمریکا پیشرفت می کند، این، یک موفقیت شگفت انگیزی برای کتاب برجای مانده (19) نوشته ی «تیم لاهایه»(20) و «جری جنکینز»(21) است.

اگر چه که بیشتر کتابهایی که به موضوع آخرالزمان پرداخته اند. ویژه ی قشر مذهبی تهیه شده اند، لکن، این مجموعه ی برجای مانده طیف وسیعی از مخاطبان سکولار را جذب کرده و فروشی بیش از 50 میلیون نسخه را به خود اختصاص داده است. حتی بخش چهارم این کتاب رتبه ی اول لیست پر فروش ترین کتابهای نیویورک تایمز را- که مورد غبطه ی همگان است – را به خود اختصاص داده است. لاهایه که سابقاً یک کشیش بود و همچنین از فعالان حقوق مذهبی و آموزش در دانشگاه باب جونز است کسی است که جری فالول را در سازماندهی مؤسسه ی «اکثریت اخلاقی» مساعدت کرد.

اخیراً، فالول دانشکده ی پیشگویی تیم لاهایه را در دانشگاه خصوصی خود افتتاح کرد. این یک نشانه ی بسیار قوی بر فراگیر شدن عقیده ی آخرالزمان در میان اقشار کم فرهنگ و بنیادگرای در حال رشد است.

لاهایه به نظریه ی رویکرد الهی مجموعه ی بر جای مانده پرداخته و مؤلف دیگر کتاب نقش روایتگر را ایفا کرده است. در حالی که طرح کلی داستان و شخصیتهای آن را هم ارایه کرده است، خط سیر داستان از ابتدای مرحله ی آزار و اذیت شروع می شود. این درست در زمانی اتفاق می افتد که ترس و وحشت ناشی از آزار و اذیت همه جا را فرا گرفته است. در بخش آرمگدون این کتاب، شیطان را در حال حکومت بر سیاره زمین از پایتخت خودش که همان شهر بابل جدید که یا عراق فعلی است، ترسیم می کند.

«الوامارتین»(22)، رئیس مجمع حقیقی خداوند در شمال کارولینا می گویند:

عراق درست همان جایی است که بابل قدیم آنجا بود.

او می گوید:

تصور می کند که روح یکی از پادشاهان قدیم بابل در زمانی که یهودیان برده و تحت شکنجه بودند، در او حلول کرده است.

معتقدانی مثل مارتین، برای اثبات ادعاهای خود به پیامهایی از متون مقدس اشاره می کنند: از جمله می توان از فاحشه ی بابل نام برد که بر هفت تپه می نشیند درست همزمان با کسانی که این پیشگوییها را به شهرهای باستان که توسط صدام حسین در حاشیه ی رودخانه ی فرات بازسازی شده است. نسبت می دهند. عده ای دیگر معتقدند که این پیشگوییها به کلیسای کاتولیک روم اشاره دارند.

«گری فریزر»(23) کسی که درباره ی نشانه های ظهور دوم مسیح سخنرانی کرد، می گوید:

مسلماً هر کس، درباره ی آینده شدیداً کنجکاو است.

او اصرار داشت:

نقشی که اسراییل و دیگر کشورها در منطقه بازی می کنند، به نوعی اجرای پیشگوییهای آخرالزمان است.

و هشدار داد که:

حوادثی چون تروریسم و تشکیل اتحادیه اروپا قبلاً در کتاب مقدس پیش بینی شده بود.

فریزر می گوید:

هم اکنون سرتاسر جهان را بحران فرا گرفته است. این صرف یک تضاد و درگیری با عراق نیست؛ این جنگ علیه تروریست است که به صورت یک مبارزه ی جهانی در آمده است.

او ادامه داد:

مردم هر جایی، می دانند که چیزی اتفاق افتاده است. آنها این دانش را از کتاب مقدس دارند. کتاب مقدس، تمام این اتفاقات را پیشگویی کرده است.

او معتقد است:

مسیحیت نقش خاصی را در حادثه های هولناکی که در بخش مکاشفات کتاب مقدس پیش بینی شده است، بازی خواهد کرد.

اشخاص مشهوری که به وسیله ی پیشگویی توجه زیادی نشان می دادند. از سرتاسر جهان در کنفرانس پیشگویی حضور چشمگیری داشتند. یکی از اعضای شرکت کننده در این کنفرانس که خود یک کشیش کلیسا است، می گوید:

حوادث کنونی در عراق، ویژگی ملکوتی بودن و آسمانی بودن کتاب مقدس را اثبات کرده است.

اودر ادامه می گوید:

پیام نجات و رستگاری در قسمت مکاشفات کتاب مقدس دیده می شود.

و در آخر به صراحت اعلام می کند که:

خدا را شکر که مسیح، پادشاه است و بهترین چیز این است که ما پیروز هستیم.

پی نوشت ها :

* Apocalypse soon; Iraq war fuels visions of armageddon end times.

1. اصطلاحاً راست مسیحی یا مسیحیان راست گرا نیز نامیده می شوند.

2. Biblical book

3. بازگشت دوم حضرت مسیح در آخرالزمان بعد از طی مراحلی که در نهایت به جنگ بزرگ، ختم می شود از جمله اعتقادات مسیحیان بنیادگر است.

4. Bill Broadway.

5. End time

6. Revelation.

7. Armageddon- آرمگدون که در اصل «هارمجدو» می باشد به معنای «کوی مجدّو» است مجدّو در شمال فلسطین اشغالی در کرانه ی غربی رود اردن واقع شده است. (ر.ک: پاورقی 15، همین صفحه)

8. Antichrist

9.ایده ی هزاره: هزار سال باید طی شود تا مسیح ظهور کند.

10. Tribulation : حکومت ضد مسیح، هفت سال به طول می انجامد و دوره ی «رنج یا آزمایش بزرگ» خوانده خواهد شد.

11. Rapture

12. Morgan strong.

13. جری فالول، کشیش، بنیادگرای پروتستان و از رهبران سیاسی و مبلغان راست مسیحی است.

14. eschatology.

15. جنگ هرمجدون یا آخرالزمان: جایی که آخرین جنگ میان نیروی حق (خیر) و باطل (شر) قبل از روز داوری در رستاخیز به وقوع می پیوندد.

16. Mark Hitchcock.

17. Bobjones university.

18. Dr. stephen Hankins.

19. بر جای مانده حاوی اعتقادات مسیحیان در مورد نبردهایی است که قبل از «بازگشت دوم مسیح» به وقوع خواهد پیوست. این کتاب تاکنون در 12 جلد انتشار یافته و مجموعاً بیش از 50 میلیون نسخه فروش داشته است.

20. Tim Lahaye.

21. Jerry jenkins.

22. Elva Martin.

23. Gary Frazier.

منبع :پیشگویی ها و آخر الزّمان(جلد 1و2)، (1385)، تهران: نشر موعود عصر(عج)، چاپ دوم1387.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد