طلسمات

خانه » همه » مذهبی » ارزانی ساخت و نگهداری سلاح بیولوژیکی و تهدید مسلمانان

ارزانی ساخت و نگهداری سلاح بیولوژیکی و تهدید مسلمانان


ارزانی ساخت و نگهداری سلاح بیولوژیکی و تهدید مسلمانان

۱۳۹۴/۰۵/۳۱


۸۹ بازدید

بیوتروریسم، وموقعیت آخرالزمانی شیعیان(۱)؛

ارزانی ساخت و نگهداری سلاح بیولوژیکی و تهدید مسلمانان



مسئول پدافند غیرعامل دانشگاه بقیه الله(عج) بااشاره به ترکیب قدرت نرم و سخت ازسوی آمریکا یعنی “قدرت هوشمند” گفت: بیوتروریسم از ابزارهای این قدرت هوشمند است. عوامل بیولوژیک می تواند عامل بیوتروریسم باشد؛ ازجمله باکتری ها، ویروس ها. . .

بیوتروریسم، وموقعیت آخرالزمانی شیعیان(۱)؛

ارزانی ساخت و نگهداری سلاح بیولوژیکی و تهدید مسلمانان



مسئول پدافند غیرعامل دانشگاه بقیه الله(عج) بااشاره به ترکیب قدرت نرم و سخت ازسوی آمریکا یعنی “قدرت هوشمند” گفت: بیوتروریسم از ابزارهای این قدرت هوشمند است. عوامل بیولوژیک می تواند عامل بیوتروریسم باشد؛ ازجمله باکتری ها، ویروس ها. . .

به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، نود و چهارمین نشست از سلسله نشست های ماهانه فرهنگی، مهدوی مؤسّسه موعود عصر(عج)، با موضوع “بیوتروریسم” برگزار شد. پرفسور علی کرمی، متخصّص بیوتکنولوژی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک و بیولوژی مولکولی و اسماعیل شفیعی سروستانی سخنرانان این نشست بودند.

بیوتروریسم، تهدیدی نوین، حربه ای نوین

پرفسور کرمی که حدود 30 سال است که در حوزه های تخصصی دانشگاهی، در عرصه دفاع بیولوژیک، بیوتروریسم و تهدیدهای نوین فعالیت می کند با ارائه اسناد و مدارکی، گفت: تهدید جانی مستکبران علیه مسلمانان و مستضعفان، امروزه شکل جدیدی به خود گرفته است که در آن دشمنانِ انسان وادیان، از دانش و فناوری نوین علیه آنان استفاده می کنند. وی اشکال جدید تهدیدات را تحت عنوان “تهدیدات دانش مدار”، در چند گروه دسته بندی کرد:

۱. تهدیدات فرهنگی؛

۲. تهدیدات سایبری؛

۳. تهدیدات اقتصادی؛

۴. تهدیدات سیاسی؛

۵. تهدیدات علمی و فنّی؛

۶. بیوتروریسم.

وی در تعریف ساده از بیوتروریسم، افزود: ترور با استفاده از عوامل و سموم بیماری زا با منشأ زیستی که با طبیعت و موجودات زنده در عرصه های انسان، دام، محصولات کشاورزی و هر چیز دیگری که با انسان ارتباط پیدا می کند، تروریسم است.

بیوتروریسم سلاحی برای قدرت هوشمند

مسئول پدافند غیرعامل دانشگاه بقیه الله(عج) با نام بردن از چند پروژه خطرناک آمریکایی برای از بین بردن مسلمانان، همچون: “پروژة کنترل جمعیت” و “کنترل منابع” از قدرتی یاد کرد که با ترکیب قدرت نرم و قدرت سخت پدید می آید و ازسوی آمریکا “قدرت هوشمند” (Smart Power) خوانده شده است. در این نوع از قدرت، دشمن با استفاده از ترکیب قدرت نظامی، دفاعی، علمی، رسانه ای، هنر و … به کشورها حمله می برد تا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد و در مقابل قدرت دفاعی کشور هدف نیز پائین آورده شود.

دکتر کرمی، بیوتروریسم را از ابزارهای این قدرت هوشمند نامید و بیان کرد که ویژگی های پرمنفعت سلاح های بیولوژیکی برای کشورهای متخاصم آنقدر زیاد است که در دنیای امروز، مطالعه و تمرکز وسیع بر روی آن قرار گرفته است.

وی سلاح های بیولوژیکی را به دلیل ارزانی ساخت و نگهداری، در صدر دیگر سلاح ها قرار داد که به همین دلیل در دنیا “بمب هسته ای فقرا!” نامگذاری شده و آنگاه به بیان ویژگی هایی پرداخت که این سلاح را سلاح مورد علاقه ی تروریست های امروزی کرده است.

وی ویژگی های سلاح های بیولوژیکی را در موارد زیر خواند:

– اینکه عامل به وجود آورنده ی آن، زنده و در نتیجه پویا است.

– فاقد بو و رنگ و مشخصات فیزیکی است.

– دشواری در تشخیص تهاجم.

– اثر تأخیری این سلاح ها سبب می شود که حتّی منشا آغاز آن معلوم نباشد.

– دشواری تشخیص اینکه آثار این ترور عمدی بوده یا طبیعی.

– عدم وجود تجهیزات تشخیص سریع عامل.

– آسانی تولید.

متخصص علوم بیوتکنولوژی، مهم ترین ویژگی این سلاح ها را این دانست که مقدار کمی از آن می تواند اثر مخرّب وسیعی ایجاد کند:

“در مقایسه با بمب اتمی، سلاح های بیولوژیکی آن قابلیت را دارد که تست شود. در آزمایشاتی که کشورهای غربی انجام داده اند، فهمیده اند که سلاح های بیولوژیکی کارآمدی بیشتری در مقایسه با سلاح هسته ای دارد. برای مثال: 10 کیلو گرم ویروس سیاه زخمی یک بمب بیولوژیکی، قدرت تخریب بیشتری دارد. از یک بمب 10 هزار تنی TNT؛ چرا که بمب بیولوژیکی زود شیوع پیدا می کند. علاوه بر این، این 10 کیلوگرم عامل بیولوژیکی را می توان در یک فلاسک کوچک به راحتی نگهداری و منتقل کرد.”

وی افزود: “عوامل بیولوژیکی متعددی می تواند عامل بیوتروریسم باشد؛ ازجمله باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها، سم ها و… و امروزه با علم مهندسی ژنتیک حتّی عوامل جدیدی می سازند که پیش از آن موجود نبوده است و این عوامل همگی می توانند در دارو، غذا و حتّی هوای تنفّسی افراد به کار گرفته شوند و سبب بیماری های مختلف شوند.”

شناخت عوامل بیولوژیکی در طبّ اسلامی

پرفسور کرمی با دفاع از طبّ اسلامی تصریح کرد: بسیاری از عوامل بیولوژیکی که امروزه سبب ساز ساخت سلاح های بیولوژیکی شده است، پیش از این، توسط حکمای مسلمان و ایرانی قدیم، مورد بحث و مطالعه قرار گرفته بود و در دنیای امروز، با بی مهری نسبت به طبّ سنتی و کنار گذاشته شدن آن، این مطالعات مورد استفاده ی دشمنان اسلام قرار گرفته است.

وی با معرفی کتاب “ذخیره ی خوارزمشاهی” اثر سید اسماعیل جرجانی، تاریخچه ی بیوتروریسم را به بیش از 800 سال پیش بازگردند و حتّی عنوان کردند که شمشیر زهرآلود ابن ملجم مرادی برای قتل امیرمؤمنان علی(ع) نیز به نوعی، استفاده از سلاح بیولوژیکی قلمداد می شود.

متخصص علوم بیوتکنولوژی با استناد به عکس ها و مدارکی قدیمی به بیان تاریخچه ای کوتاه از بیوتروریسم پرداخت؛ برای مثال از شیوع ویروس سارس در چین و ژاپن، ایدز در شاخ افریقا و ترور 5 نفر از مخالفان جنگ با عراق در 17 سپتامبر 2008م. با نامه های آلوده به ویروس سیاه زخم نام برد.

سودجویان، مؤمنان را می کشند

دکتر کرمی با بیان چند نمونه ترور بیولوژیکی در ایران خاطرنشان کرد: خطرناک ترین پروژه ی کشورهای غربی بر روی این است که با دست بردن بر ساختمان ژنی مسلمانان آنان را به مروز زمان نسبت به دین و مذهب خود بی تفاوت کنند.

وی افزود: هر چند نهادها و سازمان هایی برای تشخیص و مقابله با سلاح های بیولوژیکی در ایران وجود دارد، امّا همچنان برخی از عوامل مانند برنج های تراریخته شده، گندم های آلوده و. . . به خاطر منفعت های شخصی برخی افراد سودجو به ایران وارد می شوند و بیماران و کشتگانی بر جای می گذارند. در عین حال برخی مسئولان نیز بیوتروریسم را جدّی نگرفته و با سهل انگاری سبب از بین رفتن مؤمنان ایرانی می شوند.

این گزارش حاکی است بخش هایی از فیلم سینمایی” برنج خونین “، ساخته امیر قویدل به نمایش درآمد.

شایان ذکر است، نشست نود و چهارم موعود با قرائت زیارت آل یاسین و ادای احترام به شهدای گمنام به خاک سپرده شده در حوزه ی هنری سازمان تبلیغات اسلامی به پایان رسید. در حاشیه ی این نشست نمایشگاه محصولات موعود برقرار بود. حضور در این نشست ها، برای عموم آزاد است.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد