نبود فقر مادی و معنوی در دولت کریمه امام عصر(ع)
۱۳۹۴/۰۴/۲۵
–
۱۰۴ بازدید
نبود فقر مادی و معنوی در دولت کریمه امام عصر(ع)
پژوهشگر مهدوی با بیان اینکه در مدینه فاضله مهدوی بوی فقر مادی و معرفتی استشمام نمی شود، گفت: در حکومت عدالت جهانی فقیر پیدا نمی شود و در سایه دولت کریمه امام تمام جوامع بشری به آسایش و آرامش می رسند.
نبود فقر مادی و معنوی در دولت کریمه امام عصر(ع)
پژوهشگر مهدوی با بیان اینکه در مدینه فاضله مهدوی بوی فقر مادی و معرفتی استشمام نمی شود، گفت: در حکومت عدالت جهانی فقیر پیدا نمی شود و در سایه دولت کریمه امام تمام جوامع بشری به آسایش و آرامش می رسند.
حجت الاسلام عباس رمضانعلی زاده در گفت و گو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان با اشاره به فراز “وَ أَغْنِنَا مِنَ الْفَقْرِ إِنَّکَ عَلَى کُلِّ شَیْ ءٍ قَدِیرٌ” خدایا فقر ما را بدل به غنا و بى نیازى گردان که تو اى خدا بر هر چیز توانایى، گفت: در این فراز ما وظیفه داریم دعا کنیم که خداوند متعال فقر مادی و معرفتی ما را برطرف کند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مشکلات اقتصادی تا زمان ظهور در تمام جوامع بشری و جهان اسلام خواهد بود، لذا ما باید به فقرا با آیات و روایات تسلی دهیم و آنها را به صبوری دعوت کنیم؛ چراکه همه ما در معرض امتحان هستیم. بنابراین فقرا باید با صبوری خود و ثروتمندان با بخشش و کرامت خود از این امتحان پیروزمندانه بیرون آیند.
حجت الاسلام رمضانعلی زاده با بیان اینکه حالا که زندگی بر وفق مراد نمی شود، ما باید فقرا را با آموزه های قرآن و عترت دلداری دهیم، خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) در احادیثی در مقام فقرا فرمودند: درهای بهشت به روی فقرا باز است، فقرای امت من 40 سال زودتر از ثروتمندان وارد بهشت می شوند و همچنین فرمودند که خوشا به حال فقرا که صبوری می کنند، اینان کسانی هستند که ملکوت آسمان ها را می بینند.
این پژوهشگر مهدوی ادامه داد: این احادیث نشان می دهد که اگر فقرا بر نداری خود صبر کنند و گله و شکایت از خداوند متعال نداشته باشند، خداوند اعطای معنوی به آنها می دهد. به طوری که می توانند باطن آسمان ها را ببینند.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) در مقام فقرا، اظهارداشت: فقر مانند شهادت است. از این جهت که شهادت یک هدیه الهی به بندگان است و این مقام را خداوند به هر کسی نمی دهد. مگر کسی که او را خیلی دوست بدارد. این درحالی است که فقر همپای شهادت است.
حجت الاسلام رمضانعلی زاده با بیان اینکه در مدینه فاضله مهدوی بوی فقر مادی و معرفتی استشمام نمی شود، تصریح کرد: در حکومت عدالت جهانی فقیر پیدا نمی شود و در سایه دولت کریمه امام تمام جوامع بشری به آسایش و آرامش می رسند تا جایی که مستحق زکات پیدا نمی شود، چون همه به خاطر وفور نعمت، قناعت و مناعت طبع بی نیاز شده اند.
این پژوهشگر مهدوی با بیان اینکه این دعا را با 14 فراز به نام 14 معصوم گرفته و برای فرج امام زمان(ع) و تمام شدن مشکلات دعا می کنیم، گفت: جمله پایانی این دعا یک جمله بسیار زیباست که به ما گوشزد می کند که خداوند متعال قدرتمند و قدیر و توانا و علیم است.
وی ادامه داد: ما باید بدانیم که قدرت خدا همراه با حکمت است و می تواند همه مردم را یک جا غنی، سیر و آزاد و . . . کند، اما حکمت خدای متعال اقتضا می کند که اختلافاتی وجود داشته باشد تا فقرا صبر کنند و اغنیاء قناعت.
حجت الاسلام رمضانعلی زاده با بیان اینکه این دعا، دعا برای سلامتی امام عصر(ع) و ظهور ایشان است، افزود: با توجه به اینکه یکی از سرچشمه های قدرت الهی زنده نگه داشتن انسان کامل برای قرون متمادی است، با خواندن این دعا امید داریم آن امام همام با نشاط، سالم و جوان به زودی ظهور کنند.
این پژوهشگر مهدوی با بیان اینکه خواندن این دعا دو نتیجه در بردارد، گفت: نخستین نتیجه خواندن این دعا این است که خدا گناهش را می بخشد و دومی اینکه با خواندن این دعا برای فرج امام عصر(ع) نیز دعا کرده است.
وی ادامه داد: پیامبر(ص) در روایتی فرمودند: هر کس این دعا را در ماه رمضان بعد از هر نماز واجب بخواند، خداوند گناهان او را تا روز قیامت می بخشد، این روایت نشان می دهد تنها خواندن عبارات این دعا کافی نیست بلکه باید تا جایی که در توان داریم، به آن عمل کنیم. بنابراین اقدام عملی در این راه رضایت و خشنودی امام و همچنین زمینه سازی برای ظهور را فراهم می کند.