فاصله جامعه از شاخصه های جامعه منتظر و تهدید خطرهای آخرالزمانی
۱۳۹۴/۰۳/۰۹
–
۱۱۷ بازدید
با توجه به جریانات خطرناک آخرالزمانی با هدف مبارزه با ظهور، نیمه شعبان سرآغاز تحول اساسی در فرهنگ و اخلاق جامعه است.
فاصله جامعه از شاخصه های جامعه منتظر و تهدید خطرهای آخرالزمانی
خبرگزاری شبستان: مدیر گروه مهدویت و آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت با بیان اینکه در دهه مهدویت مسئولان و سیاست گذاران فرهنگی باید پاسخ دهند که جامعه تا چه میزان به شاخصه های جامعه منتظر نزدیک شده است؟ گفت: با توجه به جریانات خطرناک آخرالزمانی با هدف مبارزه با ظهور، نیمه شعبان سرآغاز تحول اساسی در فرهنگ و اخلاق جامعه است.
حجت الاسلام رحیم کارگر در گفت و گو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان با بیان اینکه نگاه به نیمه شعبان صرفا نباید برپایی جشن و همایش باشد و در دهه مهدویت خلاصه شود، گفت: نیمه شعبان باید سرآغاز تحول اساسی در فرهنگ و اخلاق جامعه باشد.
وی افزود: همانطور که از نظر جشن طبیعت بهار را که تحولی در ظاهر طبیعت است، جشن می گیریم، باید جشن نیمه شعبان، جشن صالح شدن و پاکی باشد. در واقع نه اینکه این جشن را هر ساله بزرگ تر از سال قبل بگیریم. بلکه باید در این شب جشنی برای برپایی انسانیت، عدالت و معنویت برگزار کنیم.
حجت الاسلام کارگر با بیان اینکه نیمه شعبان باید محک و معیاری برای نزدیکی جامعه منتظر به معیارهای امام زمان(ع) باشد، اظهارداشت: نیمه شعبان بازگشت به خود و رفتارهای خود است و باید در این ایام میزان تفاوت و تمایزات و نزدیکی و قرب افراد به آرمان های مهدویت مشخص شود.
مدیر گروه مهدویت و آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت با بیان اینکه در دهه مهدویت باید مسئولان و سیاست گذاران فرهنگی پاسخ دهند که جامعه تا چه میزان به شاخصه های جامعه منتظر نزدیک شده است، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که رسیدن به این شاخصه ها مسیر درست زندگی است. چراکه به غیر این راه هیچ مسیری افق روشنی را فراروی ما نمی گذارد.
وی با بیان اینکه توصیه می کنم در این ایام کمی عمیق تر، اساسی تر و بنیادی تر به مهدویت نگاه کنیم، ادامه داد: باید بدانیم که با مهدویت با آینده ای مبهم روبرو نیستیم. چراکه مهدویت تمام هویت اسلامی ماست و نه تنها مایه نجات ما در آینده بلکه سرمایه پیروزی ما در حال حاضر است.
حجت الاسلام کارگر با بیان اینکه راه نجات ما از مهلکه های آخرالزمانی، فتنه ها و دشواری های زندگی در عصر غیبت کبری چنگ زدن به اندیشه مهدویت است، افزود: بنابراین نیمه شعبان باید سرآغازی برای زندگی امام زمانی باشد. لازم است اقتصاد و سیاست ما مورد رضایت امام زمان(ع) باشد. سبک زندگی ما باید مهدوی باشد، نظام آموزش و پرورش ما نیز باید در جهت اهداف امام عصر(ع) باشد.
مدیر گروه مهدویت و آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت گفت: جهان امروز در پی ترسیم چشم اندازی از آینده است. در حالی که ما تصویر روشنی از آینده داریم. پس چرا از این تصویر برای ساختن زندگی استفاده نکنیم؟ چرا برای رفع مشکلات، ایجاد انسجام و همدلی از این سرمایه معنوی استفاده نکنیم؟، چرا نباید معارف مهدوی در مراکز علمی و سیاست گذاری مورد توجه باشد؟ و چرا سیاست های ما در راستای قوانین مهدویت نیست؟
وی با بیان اینکه نیمه شعبان تلنگری برای نگاهی عمیق تر به راهبردهای این آموزه است، خاطرنشان کرد: لازم است کمی رابطه خود را با مهدویت تغییر دهیم و در رفع مشکلات اخلاقی و اجتماعی جامعه به ریسمان محکم مهدویت چنگ بزنیم.
حجت الاسلام کارگر با بیان اینکه نیمه شعبان باید حرکت ما به سمت جامعه صالحانه و پاک را تسریع ببخشد، اظهارداشت: در این راستا این جشن ها باید جشن پاکی و طهارت جامعه باشد. چرا که در حال حاضر معنویت، اخلاق، باورها، فرهنگ و ارزش های در معرض خطر هستند و ابزار تبلیغاتی و رسانه ای جهانی نیز به این مساله دامن می زند. به همین خاطر است که نیازمند مراجعه به مهدویت هستیم.
مدیر گروه مهدویت و آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت با اشاره به اینکه در حال حاضر در اطراف مرزهای ما جریان های خطرناک آخرالزمانی با هدف مبارزه با آرمان های مهدویت است، گفت: ما نباید نسبت به این مسائل بی تفاوت باشیم. چراکه کوچکترین قصور ما به مهدویت خسارت های جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: بنابراین باید ملاک اصلی ما در تصمیم گیری ها و تحرکات رضایت امام زمان(ع) و حرکت در مسیر اهداف حضرت باشد.