خانه » همه » آموزشی » دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون

دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون روش اول : ذخیره ی زمان

چطوری تست بزنم ؟ در این روش، از ابتدای دفترچه سوالات شروع به پاسخگویی کن، از هر درس یه ذره زمان نگه دار! یعنی اگه یه درس ۱۵ دقیقه وقت داره، فرض کن ده دقیقه وقت داری. تو ده دقیقه تست ها رو بزن. برو سراغ درس بعد. همین طور تا آخر دفترچه! اینجوری از هر درس یه تعدادی تست زدی. همه ی تست ها رو هم مرور کردی . حالا برمی گردی و با زمانی که ذخیره کردی دوباره تست ها رو بررسی می کنی. تست هایی که می تونی حل می کنی . ازبقیه هم رد می شی. پس داریم یاد می گیریم : چطوری تست بزنم ؟

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون روش دوم : علامت گذاری

چطوری تست بزنم ؟ در این روش دانش آموز یه بار همه ی تست ها رو یه بار بررسی می کنه . مطابق این چیزی که در ادامه می گم ، علامت گذاری ( یا بهتره بگیم اولویت بندی می کنیم) . در هر دو صورت سئوالات دفترچه به چهار دسته تقسیم می شوند :

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون ۱-سؤالاتی که دانش آموز برای حل آنها نیاز به فکر کردن ندارد : این سئوالات شامل سئوالاتی می باشد که دانش آموز قبلا آنرا دیده یا حل نموده. این سئوالات را بلافاصله حل می نمایید.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون ۲- سؤالاتی که برای حل آنها به زمان کمی نیاز دارید : در برخورد به این سئوالات کنار آنها علامت( √)قرار داده و از آن رد می شوید.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون ۳- سؤالاتی که برای حل آنها به زمان زیاد نیاز دارید : در برخورد به این سئوالات کنار آنها علامت (+ )قرار داده و از آن رد می شوید.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - دو روش برای تست زنی در جلسه ی آزمون ۴- سؤالاتی که حل آنها را بلد نیستید یا در نگاه اول چیزی به ذهنتان نمی رسد : در برخورد به این سئوالات کنار آنها علامت ( -) قرار داده و از آن رد می شوید.

با این روش تا انتهای دفترچه پیش می روید(کلیه دروس عمومی و سپس اختصاصی)در این عمل از هر درس دو یا چند تست زده شده و بقیه دارای علامت می باشند. سپس به ابتدای دفترچه بازگشته و به سراغ تست ها با علامت ( √) رفته و تمام این تست ها را تا آخر دفترچه حل می نمایید . سپس به سراغ تست ها با علامت ( +) رفته و در نهایت اگر زمان اضافه باقی ماند تست ها با علامت ( -) را حل می نمایید.

 

آیا واقعا می توان شانسی تست زد!؟

این سوال را باید با احتیاط زیاد پاسخ داد! اگر بگوئیم شانسی می توان در کنکور سراسری تست زد این بدان معناست که آزمون سراسری دیگر چندان معتبر نیست چرا که وقتی عده ای به طور شانسی و تصادفی بتوانند نمره قبولی را کسب کنند دیگر زحمت و سختی دیگر داوطلبین در خواندن عمیق و برنامه ریزی شده دروس بی معنا می شود و در نتیجه کل اعتبار دانشگاه زیر سوال می رود.

از سوی دیگر اگر بگوئیم نمی توان در کنکور شانسی تست زد، با اعتراض عده بسیاری از استادان درس ها روبرو می شویم که با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس کامل و حتی به طور تضمینی سوالات احتمالی کنکور 83 را قبل از کنکور پیش روی شما می گذارند و حتی حاضر به شرط بندی نیز برای ادعای خود می باشند!!!

 

در مجموع در پاسخ به سوال :”آیا می توان در کنکور سراسری شانسی تست زد؟!“ گفت که اگر فقط کمی از قوانین احتمالات و روش های استنتاج آماری و فازی مطلع بود و احتمال عددی بعضی آرایش ها و چیدمان های خاص گزینه‌ها را به طور ذهنی در اختیار داشته باشید می توانید با احتمال درستی بالا چنان تست بزنید که بسیاری از کسانی که اطراف شما هستند گمان کنند شما شانسی تست زده اید و دلیل نمره بالا و قبولی تضمینی شما چیزی به جز خوش شانسی شما نبوده است! اما این چیزی است که آنها گمان می کنند و حقیقت امر چیز دیگری است!

برچسب‌ها: مهارت تست زنی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد