حل تست های تله دار بدون معلومات
اصول طراحی هفت تست دام دار در کنکور سراسری ; با وجود اینکه برخی افراد مدعی هستند که روشهایی را ابداع کرده اند که بدون نیاز به حل سوال و با توجه به قواعد احتمالات به پاسخ پرسشهای چهار گزینه ای می رسند ، اما عملا این ادعاها کذب می باشد و نوعی فرصت طلبی محسوب می شود.
البته قواعدی در مورد طراحی تست ها وجود دارد که مربوط به آسانی و سختی و نوع چینش این دو نوع است که از آسان به سخت می باشد . در برخی موارد این امر نیز رعایت نمی شود ، مانند سوالات ادبیات سال 81 که از سخت به آسان چیده شده بود !
پس منتظر هر نوع سوالی و هر وضعیتی در جلسه کنکور باشید و خود را برای آن آماده کنید . مطالعه اصولی دروس و حل و تحلیل تست های کنکورهای سنوات گذشته به نوعی الزامات تضمین احتمال موفقیت شماست .
حل تست های تله دار بدون معلومات : اصول تست زنی
هفتاد درصد سوالات کنکورهای سراسری ساده و متوسط هستند و سی درصد سوالاتی که نیاز به دقت و زمان بیشتری برای حل دارند.
تست های کمی بصورت دام دار طراحی می شوند که این تعداد محدود در دو تیپ عمده تست هایی با پاسخ غلط به ظاهر درست و تست هایی با پاسخ درست به ظاهر غلط طرح می شوند ، که معمولا در تیپ اول گزینه های اول و دوم پاسخ های غلط هستند و در تیپ دوم گزینه های اول و دوم ، پاسخ های درست هستند.
هفت مورد از رایج ترین تست های دام دار که با توجه به بی دقتی داوطلبان در جلسه آزمون، در دفترچه کنکور دیده می شوند به شرح زیر است :
تله اول : طراح با ترتیب گزینه ها ، می تواند شما را به اشتباه بیندازد. همیشه بعد از مطالعه صورت تست بدون پیش داوری هر 4 گزینه را به ترتیب بخوانید.
حالت اول : گزینه های غلط به ظاهر درست. که معمولا در گزینه های یک و دو دیده می شوند و علت به خطا افتادن داوطلبان عدم استخراج اطلاعات صورت سوال (داده ها و خواسته ها) و گزینه ها می باشد.
حالت دوم : گزینه های درست به ظاهر غلط . این گزینه ها معمولا در دو گزینه آخر دیده می شوند. پیشنهاد می شود در تست هایی با ظاهر تکراری و آشنا حتما زیر داده های تست و دور خواسته های آن، خط بکشید.
برچسبها: مهارت تست زنی