نکات قابل توجه در تست زنی
1) اگر در زدن تست ها درصد پایینی کسب کردید حتماً متن درس و یا خلاصه های خود را دوباره و با دقّت بیشتری بخوانید .
2) دانش آموزان سال سوم ، تمرکز خود را بر روی امتحان نهایی گذاشته و سعی کنند خوب بر مطالب درس ها احاطه پیدا کنند و در کنار آن تست زنی را فراموش نکنند .
3) یک ماه مانده به کنکور دیگر زمان یادگیری مطالب جدید نیست ، بلکه باید به تست زنی ، مرور مطالب و رفع اشکال پرداخت .
4) در هنگام حدس زدن ، معمولاً اولین حدس شما صحیح ترین است . بنابراین جواب خود را در صورتی عوض کنید که مطمئن باشید پاسخی را که پیدا کرده اید از پاسخ اول شما صحیح تر است .
5) زمانی را برای مرور تست بگذارید ، ولی پاسخ ها را عوض نکنید مگر این که اطمینان حاصل پیدا کنید که پاسخ اوّل شما غلط بوده است . هرچه بیشتر بر سر سوال مردّد و دو دل باشید بیشتر سرگیجه می گیرید .
6) بعد از اتمام تست ، جواب های غلط خود را بررسی کنید و ببینید چرا آن ها را غلط زده اید . به این ترتیب ضریب اشتباهات خود را در آزمون های بعدی کاهش می دهید .
7) پاسخ نامه های خود را نگه دارید : سیستم بایگانی برای پاسخ نامه ی تست هایی را که می زنید ، درست کنید . اگر خود را برای کنکور آماده می کنید بهتر است پاسخ نامه های خود را بایگانی کنید . قبل از بایگانی ابتدا مشخّصات شامل نام درس ، نام کتاب تست ، شماره ی صفحه و تاریخ را در بالای پاسخ نامه بنویسید . سپس پاسخ های غلط را با کشیدن خط و تست های نکته دار را با علامت ستاره در سمت راست شماره ی تست مشخّص کنید و در انتها تعداد پاسخ های درست و غلط و درصد پاسخ های صحیح را با خودکار قرمز در انتهای پاسخ نامه بنویسید و آن گاه پاسخ نامه را بایگانی کنید . مزایای این کار عبارت است از :
با مراجعه به پاسخ نامه ها نکات تست های نکته دار را در یک دفتر مخصوص یادداشت کنید . این دفتر در روزهای پایانی بسیار ارزشمند است .
منبع : مهارت های تحصیلی (اردشیر کیانی)
برچسبها: مهارت تست زنی