انتشار تصاویری عجیب از غذاهای تهیه شده از حیوانات شکار شده حیات وحش موجی از حیرت و ناباوری را در میان کاربران شبکههای اجتماعی و حامیان حیوانات را برانگیخت، فردی به نام «مسعود اطمینان» که خود را سرآشپز معرفی کرده با انتشار تصاویری از بشقابی که در آن بالهای کبوتر بدون هیچ تغییری به بدن پخته شده او متصل است در صفحه شخصی خود نوشته: «کبوتر رست شده با سس پرتقال و عسل» و در یک سلسله استوری هم اینطور مدعی شده: «هر آشپزی با استعداد معمولی میتونه با کیفیتترین مواد اولیه دنیا رو سفارش بده و باهاش یه بشقاب زیبا و خوشمزه درست کنه. اما فلسفه و ایده ی فکری پشت اون بشقاب مهمه.
علی اصغر میرابراهیمی رئیس صنف رستوران داران در رابطه با اینکه طبق قوانین آیا رستوراندارها و آشپزها مجاز به ارائه هر نوع غذا به هر روشی هستند؟ گفت: قوانین و مقرراتی وجود دارد اولاً لازم است به حلال و حرام بودن حیوانات توجه کرد وی در پاسخ به این پرسش که آیا استفاده از حیوانات شکار شده در رستورانها ممکن است؟ سرو حیوانات غیر پرورشی مشکلی ندارد تصور کنید کلاغ و یاکریم که البته کفر مکروه است و حلال گوشت باشند مشکلی ندارند اما اینکه با بال کبوتر در بشقاب گذاشته این خلاف است
رئیس صنف رستوران داران همچنین در مورد سرو غاز نیز گفت: غاز مشکلی ندارد کبوتر پوست کنده شود و بعد سرو شود و اگر این رستوران را به ما معرفی کنید با آن برخورد میکنیم و بازرسی خواهیم کرد
شهاب الدین منتظمی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان محیط زیست نیز در واکنش به چنین پدیدهای یعنی سرو کبوتر و جمجه غزال در بشقاب غذای رستوران به خبرنگار روزپلاس، گفت: موضوع کبوتر با غزال متفاوت است و مطمیناً بحث غزال قابل پیگرد است اما مراکز تکثیر کبوتر دارند و سایر طیور مانند مرغداری چون بلدرچین مراکز تکثیر دارند و اگر کبوتر از مراکز مجاز تهیه شده باشد که تحت ضوابط سازمان دامپزشکی است موضوع آن متفاوت است و در هر صورت برای غزال موضوع متفاوت است و عرضه حیوانات شکار شده در رستورانها صد در صد تخلف محسوب می شود و مورد پیگرد قانونی قرار میگیرند.
روزپلاس