عصراسلام: کیک نیش زنبور سه لایه دارد. برای هر لایهی آن مواد اولیهای نیاز داریم.
مواد اولیه برای آمادهسازی خمیر:
۲و ۱/۴ فنجان آرد سفید همه کاره
۱/۴ فنجان کره
۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۲ قاشق چایخوری مخمر فوری
۳/۴ قاشق چایخوری نمک
۲تخم مرغ بزرگ
۱/۴ فنجان آب
مواد اولیه برای آمادهسازی کرم روی کیک:
۶ قاشق غذاخوری کره
۱/۴ شکر دانهریز
۳ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری خامه
۱ و ۱/۲ فنجان خلال بادام
مواد اولیه برای آمادهسازی خامه میانی:
۲ قاشق چایخوری ژلاتین
۲ قاشق آب
۱ فنجان خامه
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ و ۱/۲ فنجان شیر
۱ بسته فوری پودینگ وانیل
لایه اول کیک نیش زنبور
با آمادهسازی مواد اولیه نوبت ترکیب کردن آنهاست. همه مواد خمیر را در مخلوط کن ترکیب کنید تا خمیری منسجم آماده شود. خمیر را به یک سینی که کمی روغن کاری یا آردپاشی شده باشد منتقل کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه ورز دهید. بعد از آن خمیر را به مدت ۶۰ دقیقه به حال خود رها کنید تا نفسی تازه کند و پف کند. (برای استراحت بهتر یک روکش پلاستیکی روی آن بکشید) بعد از این زمان، میتوانید خمیر را روی قالب پخش کرده و برای مرحلهی بعدی آماده شوید.
آمادهسازی کرم روی کیک
کره را در قابلمهی کوچکی که روی حرارت متوسط قرار گرفته ذوب کنید. شکر، عسل و خامه را اضافه کنید. مخلوط را برای مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا رنگ طلای بسیار روشن به خود بگیرد. خلال بادام را هم بزنید، بگذارید کمی خنک شود. سپس خمیر را در قابلمهها پهن کنید و این مواد را روی آن بریزید.
قالب را در فر که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید. مدت زمان پخت این کیک نیش زنبور ۲۵ تا ۲۸ دقیقه است. بعد از پخت به مدت ۳۰ دقیقه به کیک دست نزنید. بگذارید کمی خنک شود تا بهتر از قالب خارج شود.
ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب نرم کنید، سپس مخلوط را گرم کنید تا زمانی که ژلاتین ذوب و مخلوط شفاف شود. در این زمان اجازه دهید مخلوط کمی خنک شود. کمی از خامهی فرم گرفته را داخل ژلاتین مخلوط کنید. پودینگ فوری را با شیر و وانیل مخلوط کنید، به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. بلافاصله مخلوط خامه زده شده ژلاتین را درون پودینگ حل کنید. کیک را به صورت افقی ببرید، خامه را به آن اضافه کرده و میتوانید کیک را سرو کنید.
منبع: کیکخونه