یکی دیگر از توصیهها مصرف آشهایی است که مناسب فصل بهار هستند و به پاکسازی بدن کمک میکنند. در اینجا چند نوع آش مناسب فصل بهار معرفی میکنیم:
آش غوره: که با مقدار خیلی کمی گوشت آبپز و سبزیجاتی مثل کدو، گشنیز، اسفناج و یک قاشق غذاخوری عدس و جو و برنج، پخته میشود و در دقایق آخر به آن آبغوره اضافه میشود. افراد با مزاج گرم و تر میتوانند آش را بدون گوشت بپزند.
آش سماق: روش تهیه آن مثل آش غوره است ولی بهجای آبغوره، سماق استفاده میشود. در آش سماق میشود چغندر و هویج هم اضافه کرد و در صورت تمایل کمی گوشت قلقلی در آن ریخت. افراد دچار یبوست خوب است در هنگام مصرف آش سماق و آش غوره در آن کمی روغن زیتون بریزند و مصرف کنند.
آشهای ملین ترش مانند آلو و تمرهندی: این آشها را آبکی و به همراه روغن بادام یا زیتون درست کنید تا به پاکسازی بدن و کبد شما کمک کند.
دیگر آشها: آش شبدر و قرهقروت، آش کاسنی و آش دوغ با حبوبات کم و سبزیجات زیاد.