خانه » همه » مذهبی » با توجه به اینکه ایام انتخابات است و جهاد مجازی باید استمرار یابد تقاضا دارم راهنمایی بفرمائید و در بحث های انتخاباتی کمکی بکنید.بحث را شروع می کنیم و بعضی می گویند که خودشان رییسی را در میاورند و تغییری نمی کند .بعضی دیگر می گویند که انقلابی هم بیاید فرقی نمی کند.بعضی می گویند چهل سال رای دادیم و چه شد ایا مشکل کار حل شد.بعضی می گویند که همه … هستند که البته تحت تاثیر رسانه ها می گویند. اگر بخواهیم آنها را خوب ترغیب کنیم در جملاتی ساده باید چه را بگوئیم که تاثیر گذار هم باشد.از مرکز دانشجویی و جهادی شما که بسیار شبهات را پاسخ می گویید از خداوند متعال تقاضای توفیق داریم و دعاگوی شما هستیم.

با توجه به اینکه ایام انتخابات است و جهاد مجازی باید استمرار یابد تقاضا دارم راهنمایی بفرمائید و در بحث های انتخاباتی کمکی بکنید.بحث را شروع می کنیم و بعضی می گویند که خودشان رییسی را در میاورند و تغییری نمی کند .بعضی دیگر می گویند که انقلابی هم بیاید فرقی نمی کند.بعضی می گویند چهل سال رای دادیم و چه شد ایا مشکل کار حل شد.بعضی می گویند که همه … هستند که البته تحت تاثیر رسانه ها می گویند. اگر بخواهیم آنها را خوب ترغیب کنیم در جملاتی ساده باید چه را بگوئیم که تاثیر گذار هم باشد.از مرکز دانشجویی و جهادی شما که بسیار شبهات را پاسخ می گویید از خداوند متعال تقاضای توفیق داریم و دعاگوی شما هستیم.

1. اگر قرار بود نظام کسی را خودش بیاورد، چرا در دولتهای مختلف شاهد روی کار آمدن دولت هایی بودیم که همخوانی لازم را با نظام و اصول آن نداشتند. این حجم تذکر و هشدار رهبری در مسائل مختلف نسبت به عملکرد دولت در عرصه داخلی و سیاست خارجی نشانگر عدم رضایت از برخی عملکردهای دولتها در برهه های مختلف است که این با روی کارآوردن افراد از سوی نظام سازگار نیست.سازوکار انتخابات و لایه های نظارتی و نظارت نمایندگان نامزدهای انتخاباتی اجازه نمی دهد که کسی بر خلاف رأی و نظر مردم انتخاب شود. اگر منظور هم این است که احراز صلاحیت نامزدها توسط شورای نگهبان، به معنای گزینش افراد مورد نظر نظام است، باید بگوییم احراز صلاحیت افراد توسط این شورا چیزی جز احراز پایبندی به اصول و مبانی نظام و قانون اساسی در افراد نیست که مانع حضور افراد فاقد صلاحیت در عرصه انتخابات و تضمین سلامت انتخابات است. معنای شرکت در انتخابات و نامزد شدن برای انتخابات، پذیرش چارچوب های حاکم بر آن نظام سیاسی و قواعد پذیرفته شده در آن نظام سیاسی است.

کسی که در یک کشور برای عهده دار شدن یک مسئولیت داوطلب می شود در صورتی که قانون اساسی و چارچوب های پذیرفته شده آن کشور را قبول نداشته باشد. چگونه می تواند در آن مسئولیت به وظایف خود عمل نماید؟این مسأله اختصاصی به کشور ما هم نداشته و هیچ نظام سیاسی اجازه نمی دهد کسانی که اصل آن نظام سیاسی و قانون اساسی کشور را قبول نداشته باشند نامزد چنین مسئولیت هایی شوند.اینکه تغییری ایجاد نمی شود، به معنای قضاوت در مورد دولت آینده پیش از روی کارآمدن با مبنا قرار دادن عملکرد دولت گذشته است که منطقی نیست.2. تفاوت تفکر انقلابی و تفکر غیر انقلابی را در کشور به خوبی می توان مشاهده کرد.

با این وجود چگونه می توان گفت که اگر تفکر انقلابی در عرصه مدیریت اجرایی کشور قرار بگیرد، تأثیری نخواهد داشت. پیشرفت در حوزه های مختلف علمی؛ پزشکی، نانو، هوافضا، الکترونیک، هسته ای و دفاعی که کشور ما را در میان چندین کشور برتر دارنده این فناوری ها قرار داده است که با عزم جهادی و روحیه انقلابی به دست آمده است به خوبی بیانگر تأثیر و کارآمدی تفکر و روحیه انقلابی است و وضعیت نابسامان اقتصادی و مشکلات معیشتی که نتیجه عملکرد و مدیریت ضعیف و ضعف برنامه ریزی،عدم باورمندی به الگوی بومی و ایرانی اسلامی پیشرفت و تلاش برای نسخه برداری از الگوی غربی و چشم دوختن به بیرون و کم توجهی به ظرفیت ها و توانمندیهای داخلی کشور نیز نتیجه حاکمیت تفکر غیر انقلابی است.بی تردید همان روحیه و عزمی که توانسته است چنین پیشرفتهای شگرف و افتخار آفرینی را برای کشور رقم بزند، اگر در عرصه اقصادی و مدیریت اجرایی کشور به کار گرفته شود، می تواند مشکلات را حل و پیشرفت را برای کشور به ارمغان بیاورد.
3. دولتها در دوره های مختلف دارای عملکردهای مثبت و منفی بوده اند. کسی منکر وجود مشکلات در کشور نیست، اما اقدامات خوبی نیز در کشور انجام شده منطقی نیست که با استناد به مشکلات و نادیده گرفتن عملکردهای مثبت دولتها، همه را زیر سؤال ببریم.
آیا در همه دوره های انتخابات، مردم بهترین ها را انتخاب کرده اند و نتیجه ای به دست نیاورده اند که به این نتیجه برسیم که مشکلات کشور با انتخابات حل نخواهد شد. یا آنکه تحت تأثیر برخی عوامل ، فضا سازی ها، تبلیغات و وعده و وعیدها و به هر دلیل افرادی را برگزیده اند که از توانمندی لازم برای انجام این مسئولیت سنگین برخوردار نبوده اند.؟ بخش عمده ای از مشکلات اقتصادی امروز کشور به انتخاب خود ما باز می گردد و انتخاب صحیح می تواند گره های موجود در اقتصاد کشور را باز کرده و جایگاه شایسته کشور را در این عرصه رقم بزند.
بر فرض که بپذیریم دولت های قبل مشکلاتی داشته اند و در نتیجه عملکرد ضعیف و نادرست آنها که دچار مشکلاتی شده ایم ، آیا باید از انتخابات ناامید شد، یا تلاش کرد با انتخاب درست، این روند را تغییر داد.
مگر نه این است که مشکلات کشور باید توسط خود ما حل شود،آیا این راهی به جز انتخاب افراد کارآمد و شایسته دارد؟ اگر خواهان تغییر در وضعیت کشور و حل مشکلات هستیم باید در این زمینه به نقش خود عمل کنیم و بعد مطالبه گری داشته باشیم. این سنت الهی است که هر تغییری نیازمند حرکت و تلاش است. «إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ ؛خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمی‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند.»(سوره رعد، آیه 11) تغییر و اصلاح نابسامانیها و حل مشکلات، نیازمند عمل و تلاش است و نقش و عمل مردم در این زمینه با مشارکت و انتخاب صحیح تحقق پیدا می کند و زمینه ساز روی کار آمدن افراد توانمند و کارآمد و تغییر وضعیت موجود خواهد شد.
4. اگر همه مسئولان بی کفایت و ناکارآمد هستند، پیشرفت ها در بخش های مختلف کشور توسط چه کسانی رقم خورده است. آیا انتظار داریم کسانی از بیرون کشور بیایند و مشکلات را حل کنند؟ به هر حال مشکلات کشور باید توسط خودمان و مسئولان باید با انتخاب خود مردم سر کار بیایند. از این رو کسی که برای کشور و آینده آن اهمیت قائل است، نمی تواند نسبت به انتخابات بی تفاوت باشد، مگر نه اینکه ما باید خود برای آینده کشور تصمیم بگیریم آیا خواهیم پذیرفت که دیگران برای ما تصمیم گیری کند یا سرنوشت کشور را به دیگران بسپاریم؟! با شرکت نکردن در انتخابات تغییر مثبتی به نفع کشور و مردم رخ نخواهد داد. راه نجات و رفع مشکلات کشور از مسیر حضور در انتخابات می‌گذرد. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند:«علاج دردهای مُزمن کشور در پر شور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم، و بعد، انتخاب اصلح و شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.»(بیانات در دیدارتصویری جمعی از مردم آذربایجان شرقی؛ 29 بهمن1399)

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد