بروجردی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با جلسه رئیسی با فعالان سیاسی گفت: در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنم که انتظارات معمولاً میتواند در این قالب گنجانده شود که شما وقتی موردی را مطرح میکنید، هر گوشی برای شنیدن و تصمیم و ارادهای برای انجام دادن آن کار -اگر که خوب و مثبت باشد-، وجود داشته باشد. در جلسه با رئیسی یک نکته گفتم که امیدوارم در این جمع مباحثی مطرح شود که بتواند، اثرگذار باشد.
وی با اشاره به مباحثی که در جلسه رئیسی با فعالان سیاسی مطرح شد، افزود: در جلسه با رئیس جمهور مباحث مختلفی اعم از مباحث اقتصادی، برجام، احزاب و گروهها مطرح شد. البته بنده درباره شعاری که شخص آقای رئیس جمهور در ابتدای امر داده بودند که دولت من، دولت فراگیر است اما در عمل این را شاهد نیستیم و این دولت، دولتی یک سویه است و به هیچ وجه دولتی فراگیر نیست، صحبت کردم و ادامه دادم حتی افرادی که شما منصوب کردید، در بدنه دستگاههای اجرایی به شدت نیروها را غربال میکنند و کسانی که منتسب به دور قبل هستند را، اخراج میکنند
بیشتر بخوانید:
بروجردی در ادامه تصریح کرد: غربالگری نیروها نشان دهنده این است که نه تنها انتخاب رئیس جمهور در فراگیر بودن شکل نگرفته بلکه افرادی هم که انتخاب شدند، در حوزه عمل در بدنه، نیروها را قلع و قمع و اخراج میکنند و حتی اگر این نیروها شناسه هم داشته باشند، شناسهها را از آنها میگیرند و در نهایت حذف و از دستگاه اخراجشان میکنند.
این چهره اصلاحطلب در رابطه با واکنش رئیسی به اظهارات حاضرین خاطرنشان کرد: رئیسی درباره بحث اخراج نیروها مورد خاصی نگفت اما بنده به این نکته تأکید کردم و خطاب به رئیسی گفتم آماری که از میزان محبوبیت و مطلوبیت شما داده میشود را باور نکنید چرا که این آمار مربوط به بدنه جامعه این نیست و بدنه جامعه، چیز دیگری میگوید. در حقیقت مردم به دستاوردی که شکل گرفته دلخوش نیستند. البته رئیسی این مورد را پاسخ داد و گفت به هر حال مردم نسبت به دولت قبل حساس هستند، ناامیدی وجود داشته و ما باید کاری کنیم که امید به جامعه برگردد.
بروجردی با اشاره به فضای حاکم در جلسه رئیسی با فعالان سیاسی یادآور شد: فضای جلسه رئیس جمهور با فعالان سیاسی بسیار مطلوب بود و احساس میشد که چه جناح راست و چه جناح چپ بر این نکته تاکید دارند که باید برای نجات کشور اقدامی انجام بدهیم ولو اینکه، منتسب به گروه مقابل ما شود. لذا فضای نرمی بود، فضای خشنی نبود و احساس میشد که همه کسانی که در آن جمع حاضر هستند دلشان میخواهد دولت بتواند، کاری کند که این سرمایه اجتماعی در جامعه احیا شود.
.۲۱۲۱۷