طلسمات

خانه » همه » خبر » تکلیف روسیه پس از فوت احتمالی پوتین چیست؟

تکلیف روسیه پس از فوت احتمالی پوتین چیست؟

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه میرر انگلیس در گزارشی نوشت: شایعات در مورد سلامتی ولادیمیر پوتین در هفته های گذشته پس از سفرهای اخیر و گزارش هایی مبنی بر اینکه وی تحت درمان سرطان قرار خواهد گرفت، بالا گرفت.

پوتین ۶۹ ساله دو دهه است که در قدرت بوده است و سال گذشته قانونی را امضا کرد که به او اجازه می‌دهد برای دو دوره شش ساله دیگر در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۳۰ نامزد شود.

رئیس کرملین قوانین کشور را تغییر داده است تا بتواند حداقل تا سال ۲۰۳۶ در قدرت باشد و بعید به نظر می رسد که وی از قدرت کناره گیری کند.

رهبری او در کشور شاهد سرکوب رهبران اپوزیسیون، مطبوعات آزاد و تلاش برای احیای مجدد حوزه نفوذ شوروی بوده است.

دکتر سارا ویتمور، کارشناس سیاست داخلی روسیه در دانشگاه آکسفورد بروکس، به بررسی این پرسش پرداخت که اگر پوتین به طور ناگهانی در مقام خود بمیرد، چه اتفاقی می‌افتد.

در ابتدا میخائیل میشوستین، نخست وزیر، به طور خودکار قدرت را به دست خواهد گرفت.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - تکلیف روسیه پس از فوت احتمالی پوتین چیست؟
میخائیل میشوستین نخست وزیر روسیه

با این حال، برای تعیین جانشین باید ظرف سه ماه یک انتخابات برگزار شود.

این که چه کسی خواهد بود مشخص نیست زیرا پوتین به طور علنی جانشینی را معرفی نکرده است، اما فردی خواهد بود که بتواند اداره امور را در قالب دولت فعلی به پیش ببرد.

یکی از نام های احتمالی که حدس زده می شود، وزیر دفاع وفادار پوتین، سرگئی شویگو است. او در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از حمله به اوکراین، چهره‌ای برجسته بوده است.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - تکلیف روسیه پس از فوت احتمالی پوتین چیست؟
شویگو وزیر دفاع روسیه

دکتر ویتمور گفت: «اگر پوتین به طور ناگهانی بر اثر بیماری بمیرد، باید به مردم اطلاع داده شود و باید نوعی جانشینی سازماندهی شود. بر اساس قانون اساسی، نخست‌وزیر مسئولیت را بر عهده می‌گیرد و پس از آن باید ظرف سه ماه انتخابات برگزار شود.»

«به احتمال زیاد جانشینی قابل اعتماد و متناسب با منافع دولت انتخاب خواهد شد.

از آنجایی که شویگو را می شناسیم، او به عنوان یک جانشین بالقوه معرفی شده و به عنوان یک چهره محبوب و قابل قبول دیده می شود.

او می‌گوید: «یا ممکن است کسی باشد که ما نمی‌شناسیم مانند نحوه ورود پوتین به قدرت – او در آن زمان چهره ای شناخته شده نبود.

رهبر بعدی می تواند تندروتر باشد. کرملین رسماً در مورد هیچ یک از حدس و گمان ها اظهار نظر نکرده است – و بعید است که چنین کنند.

دکتر ویتمور گفت: «من به نوعی شک دارم که اگر او مشکلات سلامتی جدی داشته باشد، ما در مورد آن باخبر خواهیم شد. می توان تصور کرد که حتی اگر بیماری داشته باشد، باز هم می تواند برای مدت طولانی ادامه دهد. و این اولین باری نیست که دولت روسیه در مورد سلامت یک رهبر سکوت کرده است.

لئونید برژنف، حاکم سابق اتحاد جماهیر شوروی، در دوران حکومتش از بیماری‌هایی رنج می‌برد و تا حد زیادی از مردم پنهان مانده بود. در آن زمان حدس زده می شد که او از سرطان خون و نقرس و همچنین از دست دادن حافظه و مشکلات تکلم رنج می برد.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - تکلیف روسیه پس از فوت احتمالی پوتین چیست؟
لئونید برژنف، رهبر سابق اتحاد جماهیر شوروی

پس از سکته مغزی در سال ۱۹۷۵، او برای حفظ سیاست خارجی اتحاد جماهیر شوروی تلاش کرد و در حلقه درونی اجماع وجود داشت.

او تا زمان مرگش در سال ۱۹۸۲ در قدرت باقی ماند.

کنستانتین چرننکو همچنین از سال ۱۹۸۴ تا زمان مرگش در سال ۱۹۸۵ بر اتحاد جماهیر شوروی حکومت کرد.

5692965 - تکلیف روسیه پس از فوت احتمالی پوتین چیست؟
کنستانتین چرننکو رهبر سابق اتحاد جماهیر شوروی

دکتر ویتمور همچنین توضیح داد که چرننکو به قدری بیمار بود که پس از انتخابش از بخش بیمارستان سخنرانی کرد به گونه ای که نزدیکانش آن را تغییر داده بودند تا شبیه دفتر او شود.

دکتر ویتمور افزود: «دسترسی به پوتین در حال حاضر بسیار محدود است و دسترسی شخصی بسیار کنترل شده است. این توسط کووید افزایش یافته است تا مردم به او نزدیک نشوند، که مدیریت صحنه را آسان تر می کند.»

این گمانه زنی در پی گزارش های تایید نشده تلگرام مبنی بر اینکه پوتین ممکن است به زودی برای مدتی ناپدید شود، مطرح می شود، زیرا قرار است تحت عمل جراحی مرتبط با سرطان قرار گیرد. این عمل جراحی برای نیمه دوم آوریل برنامه ریزی شده بود، اما ادعا شد که به تعویق افتاد. در گزارشی ادعایی که اطلاعات داخلی کرملین را در اختیار دارد، آمده است: «به پوتین توصیه شده بود که تحت عمل جراحی قرار گیرد که تاریخ آن در حال بحث و توافق است».

“به نظر می رسد هیچ فوریت خاصی وجود ندارد، اما نمی توان آن را نیز به تاخیر انداخت.”

ظاهراً او مخفیانه، نیکلای پاتروشف، دبیر امنیت شورای امنیت تندرو خود – افسر سابق ضد جاسوسی KGB – را برای “کنترل” روسیه در حالی که او ناتوان است، معرفی کرده است. سایه پاتروشف، ۷۰ ساله، به عنوان معمار کلیدی استراتژی جنگ اوکراین و مردی که پوتین را متقاعد کرد که کیف مملو از نئونازی ها است، دیده می شود.

۳۱۱۳۱۱

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد