خانه » همه » خبر » ترند ترین های خبری امروز » انتقال موشک های هسته ای روسیه به مرز فنلاند+عکس/ انگلیس مدعی شد: استقرار نیروهای عملیات ویژه بلاروس در مرز اوکراین/ هشدار شدید روسیه درباره تبعات عظیم عضویت فنلاند و سوئد در ناتو

انتقال موشک های هسته ای روسیه به مرز فنلاند+عکس/ انگلیس مدعی شد: استقرار نیروهای عملیات ویژه بلاروس در مرز اوکراین/ هشدار شدید روسیه درباره تبعات عظیم عضویت فنلاند و سوئد در ناتو

1524352 693 - انتقال موشک های هسته ای روسیه به مرز فنلاند+عکس/ انگلیس مدعی شد: استقرار نیروهای عملیات ویژه بلاروس در مرز اوکراین/ هشدار شدید روسیه درباره تبعات عظیم عضویت فنلاند و سوئد در ناتو

بین الملل تابناک: هشتاد و دومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

انتقال موشک های هسته ای روسیه به مرز فنلاند+عکس
۱۴۰۱/۰۲/۲۶ – ۱۷:۳۶

روزنامه میرور نوشت: ارتش روسیه انتقال موشک های با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را به سمت مرز این کشور با فنلاند آغاز کرد.

ویدئویی که روز دوشنبه منتشر شد، استقرار موشک‌های اسکندر را نشان می‌دهد که ظاهراً از یک بزرگراه در مسیر وایبورگ، یک شهر غربی روسیه نزدیک به مرز فنلاند است.

1524449 141 - انتقال موشک های هسته ای روسیه به مرز فنلاند+عکس/ انگلیس مدعی شد: استقرار نیروهای عملیات ویژه بلاروس در مرز اوکراین/ هشدار شدید روسیه درباره تبعات عظیم عضویت فنلاند و سوئد در ناتو

این فیلم بلافاصله پس از آن منتشر شد که هلسینکی رسماً پیشنهاد خود را برای پیوستن به ناتو اعلام کرد، اقدامی که پوتین رئیس جمهور روسیه مدت ها با آن مخالف بود.

تفسیری روی این ویدیو می‌گوید که هفت سامانه موشکی بالستیک در راه رسیدن به شهر در فاصله 24 مایلی از مرز فنلاند هستند.

تلویزیون دولتی روسیه پیشتر گفته بود که در صورتی که کشورهای شمال اروپا، فنلاند و سوئد پایگاه‌های نظامی ناتو را در خاک خود ایجاد کنند، مسکو تسلیحات هسته‌ای را در مرزهای اروپایی خود مستقر خواهد کرد. آنها گفتند: زمانی که پایگاه‌های ناتو در سوئد و فنلاند ظاهر شوند، روسیه چاره‌ای جز خنثی کردن عدم تعادل و تهدید جدید با استقرار سلاح های هسته ای تاکتیکی نخواهد داشت.

رهبر روسیه همچنین گفت که اگر “وضعیت” را در اوکراین “بدتر کنند” با “عواقبی” مواجه خواهند شد.

پوتین: پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو تهدید نیست، اما روسیه به آن پاسخ می‌دهد
۱۴۰۱/۰۲/۲۶ – ۱۷:۳۵

رئیس‌جمهور روسیه گفت که مسکو هیچ مشکلی با پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو ندارد و تهدیدی برای روسیه محسوب نمی‌شود، اما به آن پاسخ خواهد داد.

به گزارش الجزیره، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز دوشنبه در نشست سران کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در مسکو گفت که مسکو هیچ مشکلی با پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو ندارد چرا که تهدیدی برای روسیه محسوب نمی‌شود، اما مستلزم یک سری اقدامات تلافی جویانه است.

پوتین در ادامه گفت: امروز بیانیه مشترکی را با بلاروس برای همکاری در زمینه‌های نظامی و دفاعی و گسترش هماهنگی در سطح بین المللی امضا خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه در نزدیکی مرزهای خود در اوکراین، شاهد گسترش نئونازی‌ها و نفرت‌پراکنی هستیم، تأکید کرد که امروز مکانیسم‌هایی برای بی‌ثبات کردن اتحاد جماهیر شوروی سابق آزمایش می‌شود.

وی اظهار داشت که گسترش ناتو در شرق اروپا یک مشکل ساختگی در راستای منفعت ایالات متحده آمریکا است.

پوتین اعلام کرد که سازمان پیمان امنیت جمعی در ثبات اتحاد جماهیر شوروی نقش داشت و باید به مسئولیت های خود ادامه دهد.

او گفت که ناتو از سیاست ژئوپلیتیک خود فراتر می رود و تلاش می کند تا بر سیاست در مناظق دیگر تأثیر بگذارد. این امر نیاز به توجه ما دارد.

وی تاکید کرد: هدف آزمایشگاه‌های بیولوژیکی آمریکا پس از اتحاد جماهیر شوروی، جمع آوری مواد بیولوژیکی و بررسی جزئیات شیوع ویروس‌ها است. همانطور که مشخص است، پنتاگون ده‌ها آزمایشگاه و مرکز تخصصی بیولوژیکی را در منطقه مشترک ما ایجاد کرده است. آنها به هیچ وجه درگیر ارائه کمک‌های پزشکی به ساکنان کشورهایی نیستند که در آنجا فعالیت می‌کنند. وظیفه اصلی آنها جمع آوری اطلاعات و مطالعه بیولوژیکی ویژگی‌های گسترش ویروس‌ها و بیماری‌های خطرناک برای اهداف خود است.

رئیس جمهور روسیه همچنین اعلام کرد که مجموعه کاملی از تمرینات نظامی مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) برای پاییز امسال برنامه ریزی شده است. او گفت: یک سری تمرینات مشترک سازمان ما برای پاییز امسال در قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان برنامه ریزی شده است. من مطمئن هستم که این رویدادها به افزایش آمادگی و سطح هماهنگی ساختارهای نظامی کشورهای ما و پتانسیل کلی حفظ صلح کمک خواهد کرد.

لوکاشنکو: غرب به دنبال گسترش بحران است

رئیس جمهور بلاروس هم گفت که جهان تک قطبی از بین رفته است و غرب در تلاش است تا نفوذ خود را حفظ کند.

لوکاشنکو تصریح کرد: ما از سال ۲۰۱۴ برای حل بحران اوکراین کار می کنیم و هنوز هم هستیم، اما آنها این موضوع را مسموم می کنند. ما شاهد تلاش‌هایی برای تجزیه اوکراین هستیم.

رئیس جمهور بلاروس افزود: من مطمئنم اگر جبهه متحدی علیه آنها تشکیل می‌دادیم تحریم های جهنمی اعمال نمی‌شد. غرب و واشنگتن تمایل به گسترش بحران دارند و هدف مشخص است.

وی ادامه داد: غرب با نقض همه قوانین، تلاش می کند تا از مشارکت روسیه در سازمان های بین المللی جلوگیری کند. برای تقویت کار سازمان پیمان امنیت جمعی در حال حاضر چه چیزی لازم است؟

رئیس جمهور بلاروس اظهار داشت که ما در حال بررسی پیشنهادها برای تنظیم کار سازمان پیمان امنیت جمعی هستیم و امیدواریم همه اعضا از آن حمایت کنند.

نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا برای تحریم نفت روسیه
۱۴۰۱/۰۲/۲۶ – ۱۷:۳۵

وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) تلاش کردند تا مجارستان را به پس گرفتن وتوی لایحه تحریم نفت روسیه وادار کنند و لیتوانی گفت که بوداپست این اتحادیه را «به گروگان گرفته است».

به گزارش خبرگزاری آناتولی، در بحبوحه‌ تنش بر سر تحریم نفت روسیه به عنوان بخشی از بسته ششم تحریم‌ها علیه این کشور، وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) نشستی را تشکیل دادند گابرلیوس لاندسبرگیس، دیپلمات ارشد لیتوانی در مسیر شرکت در این نشست به خبرنگاران گفت: «متاسفانه کل اتحادیه اروپا توسط یک کشور گروگان گرفته شده است که نمی‌تواند به ما در یافتن اجماع کمک کند.»

وی به کشور مجارستان اشاره کرد که مخالف اعمال بسته جدید تحریم‌ها است.

این مقام ارشد لیتوانی افزود: تصمیماتی که اروپا در طول این دو ماه و نیم و تصمیماتی که امروز و در آینده‌ای نزدیک اتخاذ خواهد کرد، تاثیرات مهمی در اروپا خواهد داشت.

جوزپ بورل، مسئول روابط خارجه اتحادیه اروپا بر اهمیت این گفت‌وگوها تاکید کرد اما وی شک و تردیدش را درخصوص توسعه و پیشرفت وضعیت کنونی اعلام کرد.

بورل افزود: این وضعیت قابل مشاهده است که برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا با مشکلاتی مواجه شده‌اند زیرا برخی از آن‌ها به نفت و گاز روسیه وابسته هستند.

در عین حال وی وعده داد که تمام تلاشش را خواهد کرد تا “جبهه‌ای متحد را علیه روسیه” ترتیب دهد.

وزیر خارجه مجارستان با خبرنگاران مصاحبه نکرد اما وی پیشتر گفته بود که دولتش اجازه افزایش شدید قیمت نفت را نمی‌دهد و جایگزینی نفت روسیه بدون حمایت مالی اتحادیه اروپا میسر نیست.

با آغاز حمله روسیه به اوکراین (۲۴ فوریه) غرب و اتحادیه اروپا “تحریم‌های سخت و بی‌سابقه‌ای” را علیه روسیه و رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین و سایر مقامات این کشور اعمال کرده‌اند.

ه گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، تحریم نفت روسیه توسط کمیسیون اروپا که در اوایل ماه میلادی جاری ارائه شد، به دنبال وضع سنگین‌ترین تحریم‌ پس از حمله روسیه به اوکراین بوده و کشورهایی را که بیش از همه به نفت روسیه وابسته هستند، از این قاعده مستثنی می‌کند.

اما مجارستان که نزدیک‌ترین شریک مسکو در اتحادیه اروپاست، برای کاهش هزینه‌های تحریم نفت خام روسیه درخواست صدها میلیون یورو از این اتحادیه کرده است. اتحادیه اروپا برای تصویب این تحریم‌ها به رای مثبت تمامی ۲۷ کشور این اتحادیه نیاز دارد.

وزیر امور خارجه لیتوانی در این باره گفت: باید بپذیریم که یک عضو، تمامی این اتحادیه را پاگیر خود کرده است.

وزرای زیادی در گفت‌وگو با گزارشگران از مجارستان نام نبردند، اما وزیر امور خارجه رومانی گفت که این اتحادیه باید بوداپست را با خود هم‌نظر کند.

این در حالیست که وزیر امور خارجه مجارستان هفته گذشته در فیسبوک نوشت که راه‌حلی به چشم نمی‌خورد.

او بیان کرد که دولت ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان به «صدها میلیون دلار» برای پالایشگاه‌های این کشور، افزایش ظرفیت یک خط لوله انتقال گاز کرواسی و التیام اقتصاد مجارستان نیاز دارد.

با این حال، وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا، از اتریش گرفته تا استونی بیان کردند که تحریم‌ نفت روسیه دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد. از تحریم نفت روسیه که در حال حاضر آمریکا و انگلیس آن را به اجرا گذاشته‌اند، به عنوان “بهترین” راه برای کاهش بودجه روسیه در جنگ اوکراین نام برده می‌شود.

بلینکن: جنگ اوکراین ناتو را قوی‌تر و متحدتر کرد
۱۴۰۱/۰۲/۲۶ – ۱۲:۳۹

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که جنگ اوکراین ناتو را قوی‌تر و متحدتر کرده است و تمام کشورهای عضو ائتلاف نظامی ناتو متعهد هستند تحریم‌های ضد روسی را تا زمانی که ضرورت داشته باشد، حفظ کنند.

به گزارش خبرگزاری تاس، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در توییتی نوشت: رئیس جمهور پوتین این جنگ را به راه انداخت و فکر کرد که می تواند اوکراین را به عنوان یک کشور مستقل از بین ببرد و ناتو را تجزیه کند. . در عوض، او فقط حاکمیت و استقلال اوکراین را تقویت کرده است. ناتو قوی تر، توانمندتر و متحدتر از همیشه است.

وی در ادامه نوشته است: ما می دانیم که اوکراین مستقل و مستقل پایدار خواهد ماند. و ما در حمایت از اوکراین، از اصول استقلال که اساس صلح و امنیت جهانی هستند، نیز دفاع می‌کنیم.

او پس از نشست وزیران خارجه ناتو در برلین با بیان اینکه کشورش و متحدان آن در ناتو روی ارائه “قوی‌ترین حمایت ممکن به اوکراین در میدان نبرد و در میز مذاکره” تمرکز کرده‌اند، گفت: همه اعضای این ائتلاف می‌خواهند این جنگ را هر چه زودتر به پایان برسانند. ما آشکارا مصمم هستیم که کمک‌های امنیتی خود به اوکراین را حفظ کنیم و تحریم‌ها، کنترل صادرات و فشار دیپلماتیک بر روسیه را تا زمانی که لازم باشد، ادامه دهیم.

پیشتر آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در ایالات متحده گفت که نظامی‌سازی اوکراین به دست غرب “مستقیما اروپایی‌ها و امنیت جهانی” را تهدید می‌کند. او با اشاره به ارائه تسلیحاتی به اوکراینی گفت: مسکو از حامیان رژیم کی‌یف می‌خواهد که از تحریک خونریزی در اوکراین دست بردارند و به عواقب اقدامات خود فکر کنند.

ارتش اوکراین مدعی بازپس‌گیری اطراف خارکیف از روسیه شد
۱۴۰۱/۰۲/۲۶ – ۱۲:۳۴

 کی یف می‌گوید؛ نیروهای روسیه از اطراف شهر خارکیف عقب‌نشینی کرده‌اند تا نیروهای خود را  در شهر ایزیوم روسیه تقویت کنند؛ جایی که اوکراین ضد حمله علیه نظامیان روس را به تازگی آغاز کرده است.

بر اساس این خبر، نیروهای اوکراینی در حال پاکسازی روستاهای آزاد شده در نزدیکی خارکیف هستند. البته بسیاری از ساکنان قبلاً از منطقه به سایر شهرها یا خارج کشور فرار کرده اند.

بلومبرگ: آلمان تا پایان سال واردات نفت از روسیه را متوقف می‌کند
۱۴۰۱/۰۲/۲۶ – ۱۲:۳۳

تارنمای شبکه خبری بلومبرگ به نقل از مقامات دولتی آلمان نوشت: این کشور قصد دارد حتی بدون توجه به توافق بر سر تحریم های اتحادیه اروپا، تا پایان سال جاری میلادی واردات نفت از روسیه را متوقف می کند.

بلومبرگ نوشت، مقامات آلمانی می گویند کشورشان حتی در صورتی که اتحادیه اروپا نتواند در تحریم های آتی خود به توافقی برای منع واردات نفت از روسیه دست یابد این تصمیم را عملی خواهد کرد.

مقاماتی که خواستند نامشان فاش نشود گفتند: تلاش ها برای امضای توافقاتی درباره تامین کنندگان جایگزین نفت روسیه در برلین در حال پیشرفت است و دولت مطمئن است که می تواند مشکلات لجستیک باقی مانده را در شش یا هفت ماه آینده حل کند.

روز دوشنبه (امروز) وزیران خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل تشکیل جلسه می دهند تا درباره دور بعدی تحریم های روسیه گفت و گو کنند.

دیپلمات های اروپایی ممنوعیت تدریجی واردات نفت روسیه را به دنبال مخالفت مجارستان به تاخیر انداختند. مجارستان می گوید توقف کامل واردات نفت از روسیه به اقتصاد این کشور آسیب می زند.

مقامات آلمانی به بلومبرگ گفتند: اولاف شولتس صدراعظم کشورشان مصمم است طرح ملی خود در ممنوعیت واردات نفت از روسیه را به عنوان بخشی از مجازات های اروپا علیه روسیه به دلیل حمله به اوکراین به پیش ببرد. دولت آلمان هنوز اعلام نکرده کدام کشورها کمبود ناشی از واردات نفت روسیه را برای آلمان جبران خواهند کرد.

بر اساس گزارش وزارت اقتصاد برلین، سهم روسیه در مصرف نفت خام آلمان تا همین حالا نیز کاهشی ۱۲ درصدی را نسبت به حدود ۳۵ درصد در قبل از جنگ اوکراین داشته است.

یکی از چالش های آلمان تامین نفت جایگزین به اندازه کافی برای تغذیه پالایشگاه نفتی شرق آلمان است. این پالایشگاه بشدت به نفت روسیه از طریق خط لوله «دروژبا/Druzhba » وابسته است و شرکت نفتی تحت حمایت کرملین موسوم به «پی جی اس سی» روس نفت آن را اداره می کند.

انتظار می رود در سفر آینده شولتس به هلند درباره امنیت انرژی و تحریم های نفتی مذاکره شود. شولتس روز پنجشنبه با مارک روته نخست وزیر هلند دیدار خواهد کرد و روز جمعه نیز در برلین میزبان شسخ تمیم بن حامد آل ثانی امیر قطر خواهد بود.

اتحادیه اروپا پیشنهاد ممنوعیت نفت خام روسیه در شش ماه آینده و ممنوعیت سوخت تصفیه شده تا اوایل ماه ژانویه را داده است. اما مجارستان و اسلواکی تا پایان سال ۲۰۲۴ اجازه دارند این روند را اجرا کنند و جمهوری چک نیز فرصت دارد تا سال ۲۰۲۴ این ممنوعیت را اعمال کند. هر سه کشور بشدت به نفت روسیه متکی هستند.

ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان معتقد است هر گونه ممنوعیتی نفتی باید در نشست سران اتحادیه اروپا بررسی شود که قرار است نشست بعدی در اواخر ماه مه برگزار شود.

تهدید روسیه به اعزام نیروهای نظامی در مرزهای فنلاند
۱۴۰۱/۰۲/۲۶ – ۱۲:۳۲

یک روز پس از اعلام رسمی دولت فنلاند مبنی بر پیوستن به ائتلاف نظامی ناتو، روسیه تهدید کرد حضور خود را در مرز با این کشور اسکاندیناوی تقویت می کند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «ویکتور بونداروف» رئیس کمیته شورای دفاع و امنیت فدراسیون روسیه اعلام کرد که مسکو حضور نظامی خود را در مرز با فنلاند در صورت پیوستن هلسینکی به ناتو و استقرار تسلیحات تقویت خواهد کرد.

بونداروف در تلگرام خود نوشت: ما در صورت استقرار تسلیحات تهاجمی و ضربتی ائتلاف ناتو در فنلاند، مرزها را تقویت وحضور نیروهایمان را افزایش خواهیم داد.

فنلاند دیروز یکشنبه از تصمیم رسمی خود برای پیوستن به ناتو خبر داد. تصمیم دولت فنلاند امروز دوشنبه در پارلمان این کشور مورد بحث قرار می گیرد و انتظار می رود رای گیری روز سه‌شنبه برگزار شود.

سوئد نیز به عنوان همسایه غربی فنلاند تصمیم دارد به زودی به ناتو بیپوندد و پیش بینی می شود به طور رسمی و همراه با فنلاند برای عضویت در این ائتلاف نظامی درخواست دهد.

در پی اعلام تصمیم دولت هلسینکی مبنی بر پیوستن به ناتو، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه این تصمیم را اشتباه خواند و سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز اعلام کرد که مسکو ناگزیر از اقدامات تلافی جویانه است.

هشدار شدید روسیه درباره تبعات عظیم عضویت فنلاند و سوئد در ناتو

سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه در پی رسمیت یافتن تقاضای فنلاند و سوئد برای عضویت در ناتو، اقدام این دو کشور را اشتباهی با عواقب بسیار عظیم ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه اقدام فنلاند و سوئد را برای پیوستن به ناتو “اشتباهی با پیامدهای گسترده” دانست.

ریابکوف امروز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت که اگر استکهلم و هلسینکی به عضویت ائتلاف نظامی ناتو درآیند، سطح کلی تنش نظامی افزایش یافته و امکان پیش بینی عواقب این اقدام کاهش می یابد.

این مقام وزارت امور خارجه روسیه در ادامه اظهارات خود افزود: مایه تاسف است که در این شرایط منطق، قربانی خیالپردازی ها شود.

به گفته وی، تلاش دولت های استکهلم و هلسینکی برای پیوستن به ناتو یک اشتباه جدی دیگر با پیامدهای گسترده است.

ریابکوف با بیان اینکه امنیت سوئد و فنلاند در نتیجه الحاق به ناتو تقویت نخواهد شد، تاکید کرد: بدون شک وضعیت با توجه به آنچه که در شمال اروپا اتفاق می افتد، به شدت در حال تغییر است. ما تردیدی نداریم که همانند فنلاند، امنیت سوئد نیز در نتیجه این تصمیم [پیوستن به ناتو] افزایش نمی یابد.

لندن: بلاروس هنوز در جنگ اوکراین مستقیماً درگیر نشده است

به‌رغم گمانه‌زنی‌های کشورهای غربی مبنی بر مشارکت نظامی ارتش بلاروس در عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین، اما لندن به عدم درگیری نیروهای بلاروسی در این مناقشه اعتراف کرد.

رکن اطلاعات ارتش انگلیس امروز (دوشنبه) ادعا کرد: «به‌دنبال فعالیت رزمایشی در اوایل ماه جاری، بلاروس از استقرار نیروهای عملیات ویژه خود در امتداد مرز اوکراین و همچنین یگان‌های پدافند هوایی، توپخانه‌ای و موشکی در میدان‌های آموزشی در غرب این کشور خبر داد».

به نوشته وبگاه این سازمان، در این بیانیه ادعا شده است: «حضور نیروهای بلاروس در نزدیکی مرز، احتمالاً نیروهای اوکراینی را در این منطقه ثابت خواهد کرد، بنابراین آنها نمی‌توانند برای پشتیبانی از عملیات [علیه روسیه] در دونباس مستقر شوند».

وزارت دفاع انگلیس در گزارش خود اذعان کرد: «علیرغم گمانه‌زنی‌های اولیه، تا به امروز نیروهای بلاروس مستقیماً در درگیری [روسیه و اوکراین] دخالت نداشته‌اند».

این نهاد اطلاعاتی نظامی همچنین ارزیابی کرد: «با این حال، خاک بلاروس به عنوان یک ایستگاه برای پیشروی اولیه روسیه در منطقه کی‌یف و چرنیهوف مورد استفاده قرار گرفت. روسیه همچنین پروازهای هوایی و حملات موشکی را از بلاروس انجام داده است».

لندن در پایان افزود: «[الکساندر] لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس احتمالاً حمایت از تهاجم روسیه را با تمایل به اجتناب از مشارکت مستقیم نظامی به‌دلیل خطر تحریم‌های غرب، اقدامات تلافی‌جویانه اوکراین و نارضایتی احتمالی در ارتش بلاروس، متعادل می‌کند».

هشدار دیپلمات روس درباره نظامی سازی اوکراین توسط غرب

«آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا گفت که نظامی سازی اوکراین توسط غرب تهدید مستقیمی برای امنیت اروپا و جهان است.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به ارسال تسلیحات به اوکراین گفت: «مسکو حامیان رژیم کی‌یف را فرا می‌خواند تا تحریک خونریزی در اوکراین را متوقف کرده و درباره پیامدهای اقداماتشان فکر کنند».

آنتونوف پیشتر نیز گفته بود که کارمندان سفارت مسکو در واشنگتن تهدیدهایی از جمله تهدید به خشونت فیزیکی دریافت می‌کنند و این سفارت در حال حاضر شبیه به یک قلعه محاصره شده است.

این دیپلمات ارشد مسکو گفت: «این مقایسه خوبی است، من ترجیح می‌دهم با آن موافق باشم. (سفارت روسیه در آمریکا) مانند یک قلعه محاصره شده است. سفارت ما در یک محیط خصمانه کار می‌کند».

 

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد