خانه » همه » خبر » ترند ترین های خبری امروز » رفتار توهین آمیز صدام حسین با هویدا / حال و هوای سنگاپور از دهه 50 تا 80 میلادی / بی‌ام‌دبلیو 507 مدل 56 شاهکار طراحی / ماچو پیچو از نمای متفاوت / چگونه عصبانیت خود را کنترل کنیم؟

رفتار توهین آمیز صدام حسین با هویدا / حال و هوای سنگاپور از دهه 50 تا 80 میلادی / بی‌ام‌دبلیو 507 مدل 56 شاهکار طراحی / ماچو پیچو از نمای متفاوت / چگونه عصبانیت خود را کنترل کنیم؟

بسته ویدیویی «تابناک»؛ مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و… است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

رفتار توهین آمیز صدام حسین با هویدا

پس از امضای قرارداد الجزایر، امیرعباس هویدا نخست وزیر رژیم پهلوی در سال 1975 به کشور عراق سفری رسمی داشت و و با صدام حسین التکریتی ملاقات کرد. رویه مرسوم در چنین دیدارهایی عدم قرار دادن پرچم برای شخص غیر‌همتراز است اما در این دیدار رسمی روش دیگری در پیش گرفته شده و صدام حسین بر روی یک صندلی بلند نشست و هویدا را بر روی یک مبل راحتی نشاندند. این تصاویر کوتاه را می‌بینید.

 

حال و هوای سنگاپور از دهه 50 تا 80 میلادی

«سنگاپور / Singapore» دولت-شهری در مجمع‌الجزایر مالایی به پایتختی شهر سنگاپور و کوچک‌ترین کشور جنوب شرقی آسیا است. سنگاپور از شمال با مالزی و از جنوب با اندونزی مرز آبی دارد. پیش از حضور کشورهای اروپایی در منطقه، منطقه‌ای که امروزه به عنوان سنگاپور شناخته می‌شود فقط منطقه ماهیگیری مالایی در ریزشگاه رودخانه سنگاپور بود. سنگاپور از سال 1824 تا 1963 میلادی، به غیر از سه سال در زمان جنگ جهانی دوم یکی از مستعمرات بریتانیا بود. در سال 1924 سنگاپور که هنوز مستعمره بریتانیا بود، توسط ژاپن اشغال شد و نیروهای بریتانیایی مجبور به ترک آن شدند. وینستون چرچیل این رخداد را «بدترین فاجعه و بزرگترین تسلیم در تاریخ بریتانیا» نامید. سنگاپور پس از پایان جنگ در سال 1945 میلادی دوباره توسط نیروهای بریتانیایی اشغال شد. هجده سال بعد در سال 1963 سنگاپور به عنوان عضوی از فدراسیون مالزی استقلال خود را از بریتانیا به دست آورد. این کشور در نهایت دو سال بعد در سال 1965 از مالزی جدا شد و به این ترتیب جمهوری سنگاپور شکل گرفت. امروزه این کشور که از تعدادی جزیره تشکیل شده، یکی از مراکز بزرگ داد و ستد کالا در جهان است و از زمان استقلال در سال 1965، به یکی از کشورهای پررونق جهان تبدیل شده و اکنون یکی از پرترددترین بندرهای دنیاست. حال و هوای سنگاپور از ابتدای دهه 1950 تا انتهای دهه 1980 میلادی را در تابناک تماشا می‌کنید.

 

بی‌ام‌دبلیو 507 مدل 56 شاهکار طراحی

خودرو «بی‌ام‌دبلیو 507 / BMW 507» یک خودرو فوق اسپورت رودستر بوده است که بین سال‌های 1956 تا 1959 به تعداد محدود تولید شده است. فردی توانسته است به خودرویی که متعلق به الویس پریسلی بوده است، دست پیدا کند.در این ویدیو این فرد درباره پیدا کردن و بازسازی آن ماجراهایی را تعریف می‌کند. ضمن اینکه اطلاعات تکمیلی درباره این خودرو هم در ویدیو به صورت زیرنویس موجود می‌باشد.

 

 

ماچو پیچو از نمای متفاوت

«ماچو پیچو / Machu Picchu» شهری با دیوارهای سنگیِ جلا داده‌شده که مطابق با معماری کلاسیک اینکاها ساخته شده‌است. اولین بنای این مجموعه «این‌تی‌هوآتانا / Intihuatana»، معبد خورشید که اتاقی با سه پنجره و در منطقه‌ای از ماچو پیچو که باستان شناسان آن را منطقه مقدس می‌نامند، است. ماچو پیچو در حدود سال 1450 در ارتفاعات امپراتوری اینکاها ساخته شده‌است. این شهر در حدود 100 سال بعد، در پی پیروزی امپراتوری اسپانیا، متروک شد. در سال 1913، این مکان بعد از اینکه انجمن جغرافیای ملی بحث‌های ماه آوریل را بطور کامل به آن اختصاص داد شهرت بسیاری پیدا کرد. در سال 1981 میلادی منطقه‌ای به وسعت 32592 کیلومتر مربع که ماچو پیچو را احاطه کرده‌بود جزء میراث تاریخی پرو به ثبت رسید. این منطقه تنها به این خرابه‌ها محدود نمی‌شد بلکه شامل مناظر طبیعی منطقه‌ای نیز می‌شود. ماچو پیچو به‌عنوان میراث جهانی یونسکو در سال 1983 میلادی به ثبت رسید؛ و این منطقه «یک شاهکار خالص معماری و نشانه‌ای منحصربه‌فرد از تمدن اینکاها» نامیده شد. این اثر هم‌اکنون به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید شناخته می‌شود. این محدوده زیبا را در قاب 4K می‌بینید.

 

چگونه عصبانیت خود را کنترل کنیم؟

برای همه ما پیش می آید که در زندگی ناراحت شویم یا عصبانی شویم. هیچ ایرادی ندارد. اما نکته مهم کنترل و مدیریت این عصبانیت است. در این ویدیو 9 توصیه برای مدیریت عصبانیت داریم. ببینید در مواقعی که عصبانی هستید چه کارهایی می‌توانید انجام دهید تا اوضاع را آرام کنید .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد