طلسمات

خانه » همه » خبر » به خاطر ازدواج با نادر طالب‌زاده از امارات اخراجم کردند

به خاطر ازدواج با نادر طالب‌زاده از امارات اخراجم کردند

برنامه عصرگاهی «نسیم زندگی» کانال اردوی شبکه جهانی سحر میزبان زینب مهنا، همسر زنده‌یاد نادر طالب‌زاده شد.

زینب مهنا که در فهرست تحریمی ایالات متحده آمریکا نیز قرار گرفته است در این مصاحبه به نحوه آشنایی خود با طالب‌زاده در امارات حین تصویربرداری فیلم سینمایی «بشارت منجی» پرداخت، زمانی که او در این کشور استاد دانشگاه بود.

زینب مهنا گفت که به علت ازدواج با نادر طالب‌زاده که پس از مدت کوتاهی از آشنایی با او اتفاق افتاد، دولت امارات او را در سال ۲۰۰۹ از این کشور اخراج کرد. مهنا علت این اقدام دولت امارات را برنامه «راز» طالب‌زاده عنوان کرد.

زینب مهنا افزود که «با مرحوم طالب‌زاده برای حضور شخصیت‌های غربی در این برنامه صحبت کردیم و در واقع من مسئول هماهنگی و پیدا کردن مهمانان غربی برای این برنامه بودم؛ مهمانی که موافق جبهه مقاومت، ضدامپریالیسم و ضدصهیونیست باشد. آن‌ها (اماراتی‌ها) از این خوششان نیامد و دلیل دیگر اخراج اتهام دولت امارات به سلول خفته حزب‌الله بودن من در این کشور بود.»

زینب مهنا با اشاره به تجاوز سال ۲۰۰۶ رژیم صهیونیستی به لبنان و تخریب منازل شیعیان از جمله خانه او در شهر خیام گفت که او برای بازسازی منزل مبلغی را برای پدر فرستاد که امارات اتهام کمک مالی به حزب‌الله را نیز به موارد فوق اضافه کرد.

او در ادامه به شخصیت مرحوم طالب‌زاده پرداخت و گفت که رابطه‌اش با نادر طالب‌زاده فراتر از یک رابطه صرف همسری بود. او گفت: «ما راجع به مسائل بزرگی با هم صحبت می‌کردیم. در ارتباط با انقلاب اسلامی، ولایت فقیه، سلطه غرب، محور مقاومت، محور شیطانی غرب به سردمداری آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی صحبت می‌کردیم. او برای من مانند یک دوست بود.»

زینب مهنا ملاقاتش با شخصیت‌های مختلف مقاومت را به علت این همراهی ممکن دانست و افزود: «من قبل از این که همسرشان باشم دوستشان بودم.»

او گفت: «۱۲ سال زندگی با ایشان زیباترین لحظات زندگی من بود» و در پاسخ به سوال مجری برنامه (حسن رضا نقوی) که بُعد ضدامپریالیستی و ضدآمریکایی نادر و حامی محور مقاومت بودن را چطور دیدید، گفت: «مرحوم طالب‌زاده با سری کنفرانس‌های «افق نو» این رویکرد اصولی خود را ادامه داد. آقای طالب‌زاده از نیروهای سابق سی‌آی‌ای و افسران پنتاگون برای شرکت به این نشست دعوت کرد و آن‌ها نیز حضور یافتند. از شخصیت‌های دانشگاهی، محقق و نویسندگانی دعوت کرد برای حضور در این کنفرانس که با ایران و غرب آسیا همدرد بودند. این شخصیت‌ها ضدآمریکایی و ضدصهیونیست بودند. همه این افراد این کنفرانس را تنها فانوس آزادی بیان می‌دانستند.»

زینب مهنا گفت که این شخصیت‌ها «افق نو» را تنها مکان برای اظهار عقیده می‌دانستند؛ مکانی برای فریاد نابرابری‌ها در اسرائیل و آمریکا.

او همچنین این کنفرانس را دلیل اصلی قرار دادن نام مرحوم طالب‌زاده و خودش در فهرست تحریمی آمریکا دانست. تحریم‌هایی که توسط بخش کنترل دارایی‌های خزانه‌داری آمریکا قرار داده شده بود. او گفت: «ما را در لیست اس‌دی‌جی‌تی قرار دادند که برای تروریست‌های نشاندار در نگاه آمریکا بود. می‌توانید متوجه شوید که آمریکایی‌ها چقدر از دست ما عصبانی بودند.»

مهنا به تاثیر مثبت کنفرانس «افق نو» بر مهمانان این برنامه پرداخت که بعد از این کنفرانس و بازگشت به کشورهایشان این شخصیت‌ها تمام صحنه‌سازی‌های منفی در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب می‌کردند و از تجربه‌های مثبتشان می‌نوشتند و می‌گفتند.

زینب مهنا به فیلم «بشارت منجی» نیز اشاره کرد و این فیلم را یکی از آثار موفق در کارنامه نادر طالب‌زاده دانست. او به مصاحبه‌های طالب‌زاده با شخصیت‌ها پرداخت و همینطور بازگشت از آمریکا به ایران را نقطه عطف شخصیتش قرار داد. زینب مهنا افزود که مرحوم طالب‌زاده عاشق عملی ولایت فقیه بود و تا انتها در همین مسیر قرار داشت.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - به خاطر ازدواج با نادر طالب‌زاده از امارات اخراجم کردند

۲۵۹۲۵۹

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد