۱۳۹۲/۰۷/۱۳
–
۵۷۴ بازدید
چرا ما انقدر به فکر سلامتی خود هستیم؟چرا هنگام کوچکترین درد و بیماری به پزشک مرجعه می کنیم؟چرا کانالی مربوط به سلامت در تلویزیون داریم؟چرا موقع جدایی ازعباراتی مثل خداحافظ یا خدا نگهدار استفاده می کنیم؟از طرفی ما ایمان داریم که بعد از مرگ جهان دیگری پیش رو داریم پس نباید زیاد به سلامت خود توجه کنیم و بخواهیم بیشتر در این دنیا بمانیم.اینم می دانم که این توجه به سلامتی و موندن بیشتر در این دنیا می تونه به ما کمک کنه که کارهای خوب بیشتری انجام دهیم تا مورد قبول پروردگار باشیم ولی ایا زیاد به فکر سلامتی خود بودن باعث ضعف در ایمان نمی شود؟باعث وابستگی بیشتر نمی شود.مثلا من خودم همیشه به این موضوع توجه دارم که همیشه خوردنی های مفبد مصرف کنم واز مصرف خوردنی های مضر دوری کنم؟ورزش کنم و به طور کل به فکر سلامتی خودم وخانوادم باشم ایا این روند اشتباه است ؟ ممنون می شم جواب سوالم را بدهید
پاسخ پرسش سوم.
ایجاد شبکه و کانال تلویزیونی در مورد سلامت معمولا با هدف بالا بردن سطح اطلاعات مردم درباره زندگی سالم، انواع بیماریها، علل و عوامل ایجاد آنها، علائم و نشانه ها و راههای مقابله و درمان بیمارها و همچنین کم کردن هزینه های درمان و مصروف کردن هزینه ها به بخش بهداشت و پیشگیری است.
و از قدیم گفته اند: پیشگیری بهتر از درمان است.
پاسخ پرسش چهارم.
تقدیرات عالم دست خدا است و عالِم به کلیه مقدرات عالم خود او است. پناه بردن به خدا و در خواست حفظ و صیانت جان، مال و آبرو خود یا دیگران از او در کلیه حوادث و مقدرات وارد شدن در دژ مستحکم و نفوذ ناپذیر پروردگار است.
بهترین حافظ و نگبهان انسان به خصوص مؤمن در بلاها و بیماریها هم خداوند است. در خواست حفظ و نگهداری با عباراتی مانند: خداحافظ یا خدا نگهدار، چه در موقع جدا شدن و چه در حضور خدا نشانه علم، ایمان و توکل و پناه بردن به فرد به او است.
پاسخ پرسش پنجم و ششم.
حفظ صحت و سلامتی و درمان بیماریهای جسمی و روحی با علم و ایمان، تقوا و عمل صالح، و با خواب و خوراک و استراحت و تفریح مناسب، توصیه عقل و شرع، و روش بزرگان دین است.
صحت و سلامتی در دنیا برای انجام وظایف بندگی و اداء حقوق الهی است. و اگر بیش از اندازه مورد توجه قرار گیرد و یا در راستای بندگی خدا و ذخیره کردن اعمال و ثواب خیر برای اخرت نباشد چندان ارزشی ندارد.
در دنیا و با جسم و روح سالم است که می توان ذخیره قبر و قیامت خود را فراهم کرد. و با کم توجهی یا بی توجهی به این نعمت بزرگ الهی چگونه می توان وظایف خود را انجام داد و حقوق الهی را اداء کرد؟
ایمان واقعی و برنامه درست این است که نعمتهای الهی به جا و مناسب مصرف شود چون از وجود و چگونگی مصرف آنها هم در آخرت سؤال خواهد شد.
در پایان از خداوند می خواهیم به همه ما صحت و سلامت در دین و دنیا و آخرت عنایت فرماید.
موفق باشید.