خانه » همه » مذهبی » حقوق بازنشستگان- همسان سازی حقوق باز نشستگان- حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح- همسان سازی حقوق باز نشستگان وشاغلین

حقوق بازنشستگان- همسان سازی حقوق باز نشستگان- حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح- همسان سازی حقوق باز نشستگان وشاغلین


حقوق بازنشستگان- همسان سازی حقوق باز نشستگان- حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح- همسان سازی حقوق باز نشستگان وشاغلین

۱۳۹۵/۰۹/۰۲


۵۴۹ بازدید

سلام چرا هماهنگی حقوق بازنشستگان ارتش وشاغلین انجام نمیشود بی عدالتی تاکی ایا درست است بعداز۳۰سال خدمت درجبهه ولیسانس ماهی ۱/۸۰۰/۰۰۰تومان دریافتی دریافت کنندگان حقوق نجومی ؟

با عرض سلام خدمت پرسشگر محترم
ضمن تشکر از ارتباط جنابعالی با این مرکز،ابتدالازم است خدمت شما متذکر شویم که این سامانه، متعلق به اداره ی مشاوره و پاسخ نهاد نمایندگی رهبری در دانشگا ها بوده و مسوولیت آن پاسخگویی و مشاوره به دانشجویان عزیز و نسل جوان پیرامون سوالات و شبهات دینی ، اعتقادی، سیاسی و … می باشد. فلذا هیچ گونه مسوولیت خاص دیگر و اجرایی نداشته و ارتباط خاص و ارگانیکی نیز با دفتر رهبری یا ریاست جمهوری وسایرسازمانها ووزراتخانه ها ندارد.
پرسشگر محترم،بایستی خدمت شما عرض نماییم که هرساله طبق قانون وبا تنظیم و ارائه بودجه توسط دولت و تصویب بودجه سالیانه توسط مجلس شورای اسلامی دستمزد کارگران وکارمندان وکارکنان نیروهای مسلح وبازنشستگان و… افزایش می یابد و همچنین طبق ماده ۵۰ قانون برنامه پنجم (افزایش حقوق در سقف اعتبارات مصوب بودجه سالانه) و بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری متناظر با تورم سال قبل خواهد بود.
پرسشگر ارجمند پیرامون همسان سازی حقوق باز نشستگان کشوری ولشگری(نیروهای مسلح) سیدمحمدحسین میرمحمدی عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دردیماه1394گفت: پیش نویس احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان باید صادر شود،گفت: در تدوین برنامه ششم توسعه و بودجه سال آینده باید بار مالی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و نیروهای مسلح لحاظ شود. وی درباره افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و کارمندان در سال آینده گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان یک امر ضروری است و در ابتدای هرسال باید پیش بینی لازم درخصوص رشد نرخ تورم انجام، تا حقوق ها افزایش منطقی داشته باشد.
تفاوت قابل توجهی بین حقوق بازنشستگان حدود 5 سال قبل، با شاغلینی که امسال در حال بازنشستگی هستند، وجود دارد که باید دراین خصوص تدبیر اتخاذ شود.
همسان سازی حقوق بازنشستگان یک ضرورت است به دلیل اینکه وضعیت معیشتی بسیاری از خانوارهای این قشر با توجه به رشد تورم در سال های گذشته با مشکل روبرو شده است.
بسیاری از نمایندگان مجلس با مسئولان سازمان بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی این موضوع را مطرح کرده اند که پیش نویس احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان صادر شود تا بار مالی آن ارزیابی و در طول سنوات آینده این بدهی دولت به بازنشستگان پرداخت شود.( http://www.icana.ir/Fa/News/291314)
همچنین سخنگوی دولت درشهریورماه1395 از برداشتن اولین گام برای رفع تبعیض از حقوق بازنشستگان در بودجه ۱۳۹۶ خبر داد
محمدباقر نوبخت در گفتگوی مستقیم با بخش خبری نیمروزی سیماگفت: در حال اصلاح نظام پرداخت بازنشستگان هستیم.
حقوق کسانی که پیش از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری بازنشسته شده اند پایین است و کسانی که بعد از اجرای این قانون بازنشسته شده‌اند، حقوق‌های متفاوتی دارند.
نخسیتن گام رفع این تبعیض و تفاوت را در لایحه بودجه سال ۹۶ که در حال تهیه آن هستیم، ‌دیده‌ایم.
وی ابراز امیدواری کرد‌ ‌سایر مراحل رفع تبعیض از حقوق بازنشستگان در سال‌های اجرای برنامه ششم طی شود.
وی از تدوین لایحه حمایت از بازنشستگان خبر داد و گفت:تلاش می‌شود علاوه بر اینکه اختلاف دریافتی بازنشستگان و شاغلان کاهش یابد، بازنشستگی پیش از موعد هم به صفر برسد.( https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/06/08/1171807/2-میلیارد-تومان-از-پرداخت-های-نجومی-به-مدیران-دولتی-مسترد-شد)
پیرامون این موضوع،سعید نمکی معاون امور اجتماعی سازمان برنامه و بودجه درمهرماه95 از طرح ویژه دولت برای ساماندهی حقوق بازنشستگان خبرداد و گفت: تیمی کارشناسی از سوی سازمان برنامه و بودجه به شدت مشغول کار بر روی لایحه‌ای هستند تا صندوق‌های بازنشستگی و بازنشستگان کشور را تحت حمایت قرار دهد؛ به نحوی که تحت عنوان لایحه‌ای که در سازمان حال آماده‌سازی است، تلاش شده تا میان دریافت حقوق بازنشستگی در مقاطع مختلف تغییر ایجاد کرده و فاصله آن را به حداقل برسانیم تا به نوعی عدالت در پرداخت را به بازنشستگان کشور هدیه دهیم.
بر اساس لایحه‌ای که آماده خواهد شد، میزان دریافتی بازنشستگان با سایر دریافتی‌های بعدی آن‌ها، خیلی تفاوت نخواهد داشت؛ ضمن اینکه شرایطی فراهم خواهد شد تا تفاوت فاحشی بین دریافتی بازنشستگان با شاغلان، بعد از بازنشستگی آنها ایجاد نشود.
البته تمام تاکید ما این است که اقشار بازنشسته کشور که تنها ممر گذران امور زندگی خود و خانواده شان، از دریافتی امور بازنشستگی است و هیچ دریافتی دیگری ندارند، نیازمند دقت بیشتری در پرداخت‌های سازمان بازنشستگی هستند. پس باید با پختگی بیشتری، لایحه را تقدیم مجلس کرد که یکی از دلایل اصلی خروج برخی مواد مرتبط با بازنشستگی از برنامه ششم توسعه نیز، همین موضوع است.
به گفته نمکی، در واقع دولت قصد داشت نقطه نظرات کامل و همه جانبه‌ای از جوامع کارشناسی، اساتید دانشگاه و افرادی که بر روی مباحث تامین اجتماعی و بازنشستگی صاحب نظر بودند، دریافت کرده و لایحه‌ای با عجله و شتابزگی را تقدیم مجلس نکند؛ بلکه با حوصله و بررسی با وسواس بیشتر، کاری را پیگیری نماید تا هم بحث بازنشستگی را ببیند و هم در رابطه با اصلاحات پارامتریک و سیستمی در صندوق های بازنشستگی گام بردارد. از طرف دیگر بتوانیم اختلاف حقوق بین مقاطع مختلف را در بازنشستگان به حداقل برسانیم.
وی با اشاره به مشکلات بحرانی صندوق‌های بازنشستگی هم گفت: برای نجات صندوق های بازنشستگی، دولت معتقد است که اولا باید اتفاقاتی که از قبل در رابطه با این صندوق ها رخ داده را مرور کرده و زمینه‌ای فراهم کنیم که اصلاحات ساختاری و پارامتریک در صندوق‌ها اتفاق بیفتد؛ به نحوی که روال بازنشستگی‌های پیش از موعد به صفر برسد؛ چرا که اگر بازنشستگی پیش از موعد رخ دهد، مشکلات صندوق ها پابرجا باقی خواهد ماند.( http://www.mehrnews.com/news/3796340/پایان-اختلاف-دستمزد-بازنشستگان-وشاغلان-حذف-بازنشستگی-پیش-از-موعد)

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد