خانه » همه » سلامت » خواص نعناع چیست؟ همه چیز درباره نعناع

خواص نعناع چیست؟ همه چیز درباره نعناع

نعناع و خواص حیرت آور آن

نعناع گیاهی با صدها خاصیت دارویی قابل ملاحظه است که در کشورهای گوناگون مانند هند، خاورمیانه واروپا طرفداران زیادی دارد. نعناع تازه و خشک که احساس خنکی ایجاد می کند در دستور غذایی کشورهای زیادی مورد مصرف قرار می گیرد.

ea8a1e95 ea76 481b 9bbd d4918a591e47 - خواص نعناع چیست؟ همه چیز درباره نعناع

خواص نعناع چیست؟ همه چیز درباره نعناع

نعناع، گیاه محبوبیست که دارای فوایدی است که شامل هضم مناسب و کاهش وزن، برطرف کردن تهوع، افسردگی، خستگی و سردرد، درمان آسم، از دست دادن حافظه و مشکلات مراقبت از پوست می باشند. نعناع، که به عنوان خوشبو کننده دهان شناخته شده است، از لحاظ علمی به عنوان Mentha شناخته میشود، و دارای بیش از ده ها گونه و صدها نوع می باشد. نعناع گیاهی است که برای صدها سال به خاطر خواص دارویی قابل توجهی که دارد، مورد استفاده قرار گرفته است.
 

فواید سلامتی برگ نعناع

بسیاری از ما با کاربرد نشاط بخش نعناع آشنا هستیم، اما این کاربرد از یک پیشنهاد بسیار فراتر است. مزایای سلامتی نعناع عبارتند است از موارد زیر:
 

هضم

نعناع یک اشتها آور عالی یا پاک کننده سقف دهان است و هضم را بهبود می بخشد. همچنین معده را در صورتی که دچار تورم و یا سوء هاضمه شده باشد، تسکین میدهد. هنگامی که معده شما دچار مشکل می شود، نوشیدن یک فنجان چای نعناع می تواند به شما کمک کند.

همچنین اگر فردی هستید که با هواپیما یا قایق فاصله زیادی را طی میکنید، روغن مونولول که از نعناع حاصل می شود، می تواند برای حالت تهوع و بیماری مرتبط با حرکت بسیار تسکین دهنده باشد.

عطر این گیاه، غدد بزاق دهان و همچنین غددی که آنزیم های گوارشی را ترشح می کنند، را فعال میکند بنابراین هضم را تسهیل می کند. به خاطر همین ویژگی ها است که نعناع به طور گسترده در هنر آشپزی استفاده می شود.

بسیاری از آشپزها در دنیای غرب نعناع را به عنوان بخشی از غذاها یا به عنوان عنصر پاک کننده دهان استفاده میکنند، که قبل از غذای اصلی غذا به راحتی خورده می شود.
 

تهوع و سردرد

برگ نعناع، به خصوص برگ های تازه خرد شده به شما کمک می کنند تا با حالت تهوع و سردرد مقابله کنید. عطر و طراوت قوی نعناع، درمان سریع و موثر برای تهوع است. از روغن نعناع یا هر محصول دیگری که حاوی نعناع است برای تسکین مشکلات معده استفاده کنید. در حقیقت، بسیاری از افراد برای جلوگیری از تهوع، روغن مانتول (منتول) یا محصولات دیگر با طعم نعناع، را با خود همراه دارند.

روغن هایی با پایه نعناع یا جوهر نعناع، هنگامی که روی پیشانی و بینی مالیده میشوند، در صورت وجود، سردرد و سرگیجه را تسکین می دهند. این گیاه یک ماده طبیعی آرامش بخش است، بنابراین می تواند موجب تسکین تورم یا بالا رفتن درجه حرارت شود که اغلب با سردرد و میگرن همراه است.
 

اختلالات تنفسی و سرفه

رایحه قوی این گیاه در برطرف شدن احتقان بینی، گلو، برونش ها و ریه بسیار موثر است، که اختلالات تنفسی که اغلب از آسم و سرماخوردگی ناشی می شوند، را تسکین میدهد. همان طور که نعناع گلو، بینی و دیگر کانال های تنفسی را خنک و نرم میکند، تحریکی که موجب سرفه های مزمن می شود را تسکین میدهد.

به همین دلیل اصلی است که بسیاری از مرطوب کننده ها بر اساس نعناع است. بر خلاف اسپری هایی که بر پایه آئروسل ها هستند، آنهایی که حاوی نعناع به عنوان جزء اساسی هستند بیشتر موثر و سازگار با محیط زیست می باشند.
 

آسم

استفاده منظم از نعناع برای بیماران مبتلا به آسم بسیار مفید است، چرا که به عنوان آرامش بخش و تسکین گرفتگی بینی مفید است. گفته می شود، استفاده از نعناع به مقدار زیاد می تواند بینی و گلو را نیز تحریک کند.
 

شیردهی

برای بسیاری از زنان، تغذیه با شیر مادر بخش مهمی از پرورش کودک است، اما شیردهی می تواند به سینه ها و نوک سینه ها آسیب برساند. مطالعات نشان داده اند که روغن نعناع می تواند باعث کاهش ترک های نوک پستان و درد نوک پستان شود که اغلب همراه با شیردهی پیش می آیند.
 

افسردگی و خستگی

نعناع یک محرک طبیعی است و بوی آن به تنهایی می تواند به اندازه کافی برای شارژ کردن باتری شما و عملکرد مغز شما در سطح بالا کافی باشد. اگر احساس گرسنگی، اضطراب، افسردگی یا به سادگی احساس خستگی می کنید، نعناع و روغن های ضروری آن می توانند کمک کنند.

نعناع می تواند خورده شود، به طور موضعی به شکل پماد استفاده شود، یا به صورت بخار استنشاق شود، و تمام این تکنیک ها می توانند به شما برای تقویت مورد نیاز کمک کنند.

یک روش محبوب برای به دستیابی به نتایج خوب به روشی آسان این است که چند قطره روغن اسانس نعناع یا روغن مونول را شب بر روی بالش خود بریزید و اجازه دهید در حین خواب بر روی بدن و ذهن شما اثر بگذارد.

منبع: سایت راستینه

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد