به گزارش خبرآنلاین، سید محمدرضا موسوی اصفهانی دراینباره گفت: پروژه خط تولید پارا آمینو فنل از تصمیم به احداث تا اقدام برای به دست آوردن دانش فنی ۳۰ ماه را پشت سر گذاشت و اکنون با دانش فنی کاملا بومی و ساخت تجهیزات کاملا داخلی آماده بهره برداری است، ظرفیت خط تولید پارا آمینو فنل ۴ هزار تن در سال است، در صورت تحقق تولید ۴ هزار تنی استامینوفن در سال، بازار این مسکن پر مصرف در دنیا و در منطقه برای کشور ما بی رقیب خواهد شد.
وی با بیان «سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلاری این شرکت برای این طرح» ادامه داد: ما معتقدیم که خودکفایی در صنعت دارو با توجه به توان کشور باید صورت پذیرد و البته هدف ما نیز در این پروژه خودکفایی کامل در تولید و تکمیل زنجیره ارزشی استامینوفن به عنوان یکی از پر مصرف ترین مسکن های کشور است.
او با تاکید بر اینکه بیش از ۹۰ درصد مصرف پارا آمینو فنل در تولید استامینوفن است بیان کرد: کشورهای هند و چین از بزرگترین تولید کنندگان آن هستند و عملا قدرت رقابت را از دیگر کشور ها گرفته اند. مزیتی که ایران نسبت به این دو کشور دارد تولید بنزن است که در تکمیل این زنجیره مورد استفاده قرار می گیرد؛ به گونه ای که کشورهای مذکور این قابلیت را ندارند و باید این مواد را از ایران و یا دیگر کشورها تهیه کنند.
گفتنی است روز پنج شنبه ۱۸ اسفندماه خط تولید پارا آمینو فنل با حضور مقامات ملی و استانی توسط شرکت کیمیاگران به بهرهبرداری رسید.
۲۳۳۲۳۳