خانه » همه » مذهبی » سبک زندگی مبتلایان به ایدز

سبک زندگی مبتلایان به ایدز


سبک زندگی مبتلایان به ایدز

۱۳۹۲/۱۱/۲۰


۳۵۸ بازدید

چند وقت پیش به خاطر رابطه نامشروع،ایدز گرفتم و احساس می کنم دنیا و آخرت راباخته ام،من پسری ۱۸ ساله ام.کمکم کنید!

      با سلام بر پرسشگر گرامی و آرزوی ایامی سرشار از یاد پرودگاربرایتان و تبریک ایام الهی دهه ی مبارک فجر و با گرامیداشت یاد ناخدای کبیر انقلاب(ره) و شهیدان بخون خفته‌ی راه درخشان انقلاب اسلامی، پرسشگر گرامی، من نمی‌دانم که شما ابتلاءتان به ایدز را چگونه فهمیده اید، اما اگر این اطلاع از طریق آزمایشات پزشکی بوده و یقینی است باید عرض نمایم که شما در قدم اول باید توبه ای نصوح و بازگشت ناپذیر به درگاه خدای مهربان نمایید تا آخرتتان را نباخته باشید،   .   پرسشگر گرامی، گناهی را شما مرتکب شده اید به هیچ وجه بزرگتر و زشت تر و پلیدتر از گناه یزید علیه العنه الله نیست که امام حسین علیه السلام را شهید و اهل بیت او را آوراه کرد، در حالی که امام صادق علیه السلام  می فرمایند: اگر یزید توبه می کرد گناه او مورد بخشش خداوند مهربان قرار می گرفت! باید بدانید که بزرگترین، پلیدترین، و زشت ترین گناه در عالم که بنا به تصریح قرآن کریم غیر قابل بخشش است و انجام دهنده آن به قعر آتش دوزخ سقوط خواهد کرد« ناامیدی از رحمت و بخشش خداوند مهربان است» پس گناه هر چه بزرگ باشد ولی شخص از آن توبه کند و بسوی خدا باز گردد خدا وند با آغوش باز او را خواهد پذیرفت و نه تنها  بر کارهای زشت او را قلم عفو خواهد کشید بلکه آنها را تبدیل به ثواب خواهد نمود. ما در اسلام چیزی به نام ماندن در احساس گناه نداریم یعنی اینکه اگر شخص گناهی مرتکب شد توبه می کند و خداوند طبق وعده ای که در قرآن کریم کرارا تکرار فرموده است او را مورد بخشایش قرار می‌دهد.پس ماندن در احساس گناه وسوسه ی شیطان است تا بدین وسیله مانع باز گشت بندگان خدا به دامان پرودگار مهربان شود. پس از گناهانی که مرتکب شده اید توبه نمایید و مطمئن باشید و خیالتان راحت باشد که مورد عفو خدای مهربان قرار خواهید گرفت. طبق فرموده خداوند در قرآن کریم همه انسانها روزی خواهند مرد بعضی دیرتر و بعضی زودتر. کیفیت و کمیت زندگی اُخروی اصلا قابل مقایسه با زندگی دنیا نیست و زندگی دنیا در مقابل آن چون چشم برهم زدنی بیش نیست پس اگر شما سعی نمایید که زندگی اخروی خود غنا ببخشید و از فرصت پیش آمده جهت تقرب و دوستی با خدا استفاده کنید زندکی اخروی بسیار نوید بخشی خواهید داشت. پس ابتلاء به ایدز اگر چه فرساینده و سخت است اما   مهم این است که چگونه در این دنیا بقیه ی عمرتان را بگذرانید تا در آخرت جزو بهشتیان محسوب شوید و در دامان مهر الهی جای گیرید. ما در روایات داریم که هرکس از مومنین باشد و با بیماری سختی دست و پنجه نرم کند لحظه لحظه ی عمر او همزاه پاداش خواهد بود و در آخرت در زمره مقربین محشور می شود.
بیاد داشته باشید که   ابتلاء به ایدز، پایان زندگی نیست و هر کسی در این دنیا مشکلاتی دارد که با آن دست به گریبان است ، هیچ کس را در این دنیا بدون مشکل نمی یابید و این دنیا اساساً برای این است که انسان در مشکلات و سختی ها و ناکامی ها غرق شود و با توکل بر خدا شکیبایی پیشه کند ،تا گوهر وجودیش صیقل یابد و به خدا مقرب تر شود بهتر داستان حضرت ایوب علیه السلام را بخوانید که چگونه با امراض جانفرسا روبرو شد اما ایمان توکل و شکیبایی خود را از دست نداد.

  پرسشگر گرامی، آخر دنیا آنجاست که انسان خود را ببازد و سعی بر بازسازی زندگی خود بر طبق کسب آخرت نگردد
  ما بسیاری از بیماران سرطانی را می شناسیم که با توکل بر خدا مقاوم و صبور و شاد زندگی می کنند و به جای اینکه به مرگ خود فکر کنند به این فکر می کنند که چگونه خوب زندگی کنند .

  واقعیت اینست که بهر حال مرگ سراغ همه و از جمله این بیماران خواهد آمد، حال در قبال این واقعیت دو گونه می شود رفتار کرد، شیوه اول اینست که در   دل افسردگی فرو روید و سیاهی همه ی زندگی تان را فرا گیرد و بجز مرگ و نیستی به هیچ چیز فکر نکنید و دیگر اینکه تا لحظه ای که نفس می کشید با نشاط در طلب زندگی اخروی بکوشید و شاد باشید.

  پرسشگر عزیز ام اس از ایدز بدتر است چون مبتلای به آن می داند که مرگی وجود ندارد که او را از شر بیماری نجات دهد .بسیاری از بیماران مبتلا به ام اس هستند که با وجودی که روز به روز در حال تحلیل رفتن هستند و می دانند که بدون اینکه عمرشان از بقیه کمتر باشد باید یک عمر با دست و پای فلج زندگی کنند ، شادند و از توانایی های محدود خود حداکثر استفاده را می کنند . شما باید شعارتان این باشد که «من از ایدز نمی میرم، من با ایدز زندگی می کنم بطوری که بتوانم با این زندگی بهترین نتیجه اخروی را کسب نمایم زیرا آنچه که پایدار و ماندنی است زندگی اخروی است و زندگی این جهانی برای هیچ کس پایدار نیست.
  علاوه بر آن باید عرض نمایم که گاهی زندگی سرشار از امید و نشاط و آرامش می تواند باعث رخدادهایی شود که کاملا از جهت دانش پزشکی غیر قابل توضیح می باشد که نمونه های چنین رخدادهایی در رابطه با بیماران سرطانی و حتی ایدزی کم نیست بعنوان نمونه روز یکشنبه 14 نوامبر 2005 رسانه های جمعی اروپایی خبری را انتشار داده اند مبنی بر اینکه در انگلستان مرد جوان اسکاتلندی بدون استفاده از دارو بر ویروس اچ. آی. وی. فائق آمده است، درماه آگوست سال 2002 جواب آزمایش اچ. آی . وی. آقای اندرو سیمپسون مثبت بود، چهارده ماه بعد تست دیگری بر روی خون او انجام گرفت. بعد از انجام سه مرتبه دیگر تست اضافی وتکمیلی، از جمله یک تست دی ان آ ، حالا او می تواند ادعا کند: دیگر در خونش ویروس اچ. آی. وی . وجود ندارد و خوب شده است . پیش از او یک ورزشکار سیاه پوست آمریکایی نیز چنین ادعایی کرده بود. پس سبک زندگی نیز می تواند تاثیر انکار ناپذیری بر روی روند تاثیر بیماری بگذارد. اضطراب دائم یکی از عواملی است که می تواند لنفوسیتهای خون را که وظیفه اصلی در دفاع از بدن در مقابل ویروسهای مهاجم را دارد فلج نماید و زندگی مقارن با آرامش و نشاط منجر به کارد بهینه ی آنها می گردد و گاهی نیز منجر به یک رخداد خارق العاده می گردد که به دو نمونه از آنها اشاره شد.

و اما در مورد اضطراب و غلبه بر آن باید عرض نمایم که روانشناسان در این خصوص از تکنیکی بسیار موثر به نام ریلکسیشن استفاده می کنند، ، پژوهشگران در پژوهشهای خود پیرامون این تکنیک کاربردی که در سایتهای مختلف قابل روئیت است، اثبات کرده اند که بکار گیری این تکنیک در بسیاری از موقعیتهای اضطراب زای زندگی تاثیر بسزایی در کاهش اضطراب دارد، این محققان در منابع به حدود سی وپنج مشکلی که با بکار گیری این تکنیک برطرف می شود اشاره کرده اند. شما می توانید با مراجعه به یکی از مراکز مشاوره و روان درمانی نسبت به آموزش یکی از روشهای آن اقدام نمایید. من در زیر به برخی از مشکلاتی که با این تکنیک می توان برآنها غلبه کرد برای شما برمی شمرم.
الف- سردرد ناشی از انقباض عضلات جمجمه، سردرد های مزمن تنشی به دلیل تنش بیش از حد در عضلات اسکلتی سر و گردن آغاز می شوند و آموزش تنش زدایی تدریجی در تقلیل سردرد تنشی اثر غیر قابل انکاری دارد.
ب- میگرن که به عنوان ضربان یک جانبة سردرد(فقط در یک قسمت از سر)  که از درئن و یا اطراف چشمها آغاز می شود تعریف شده و اغلب بوسیلة یک بو، دل بهم خوردگی، تهوع، و….برانگیخته می‌شود و گاهی توام با روان بی اشتهایی، حالت تهوع، استفراغ کج خلقی، حساسیت، اختلال بینایی است. البته بیمارانی که تمرین منظم خانگی داشته اند رضایت خیلی بیشتری از کاهش سردردها داشته اند.
پ- تقلیل اضطراب و درمان انواع هراسها مانند هراس از گربه،  حساسیت زدایی نظامدار یکی از اصلی ترین شیوه های درمانگری در انواع هراس است و تنش زدایی یکی از مولفه های اصلی این روش به حساب می آید.
  ت- با کاهش اضطراب به دنبال تنش زدایی، بخاطر کم شدن دفاع های ایمنی بدن که در حالت اضطراب براه می افتند، تحمل ما در تحمل تنیدگها افزایش می یابد.
ث- تقلیل رگه های اضطرابی و تظاهرات اضطرابی زنان بار دار
ج- درمان اضطراب امتحان
چ-تقلیل اضطراب کودکانی که در مدرسه دچار اضطراب مفرط شده اند.
ح-تقلیل عوامل اضطرابی شخصیت مانند، تنش عصبی، ضعف من، اضطراب پارانویا گونه، نداشتن تصویر روشن از خود،و….
خ- درمان فشار خون، آرامش با افزایش سرم k+ در خون رابطه مثبت و معنی دار دارد و k+ نیز با سلامت روانی رابطة مثبتی دارد و تنش زدایی با کاستن از ضربان قلب باعث افزایش این سرم در خون می شود.
د- درمان بی خوابی و اختلالهای مربوط به خواب. (تنش زدایی بدنی به این افراد کمک می کند که بسرعت بخواب روند.)
ذ- روش مقابله ای در بیماران مبتلا به سرطان و نیز تقلیل برانگیختگی این بیماران هنگام شیمی درمانی
ر- درمان و پیشگیری از عود و رشد بیماریهای روان- تنی
ز- بهبود بیماریهای تنی روان‌زاد
ژ- کاهش ناراحتی هاو تنیده گی‌های ناشی از بیماریهای قلب و عروق
ط- تقویت حافظه( بهبود فرآیند ضبط، باز شناسی، و اندوزش اطلاعات)
ظ- تغییر و تقلیل رگه های اضطرابی شخصیت
ع-کنترل و غلبه بر لکنت زبان
غ- تقلیل حملات صرع
ف- بهبود کودکان مبتلا به فزون کنشی
ق- درمان بیماران مبتلا به آسم
ک- تقلیل دردهای مربوط به قاعدگی
گ- کاهش اسپاسمهای عضلانی در بیماران مبتلا به فلج مغزی
ل- بهبود تمرینهای ورزشی و دستیابی به استعدادهای کامل خود در ورزش
م- بهبود عملکردهای اجرایی و فعالیت های شغلی
ن- افزایش اعتماد به نفس در برخورد های اجتماعی
  ریلکسیشن انواع و اقسامی دارد که یکی از راحترین آنها روش ریلکسیشن خوزه سیلوا است، ، بدین ترتیب که در جای خلوتی روی صندلی راحتی بنشینید تمام چیزهایی که به بدن شما فشار وارد می آورد   مثل ساعت گردنبند کمربند و…   از خود جدا سازید تنفس شکمی عمیق بکشید و بعد از شمارش تا 8 آنرا به آرامی   از بینی خارج سازید بعد از اینکه سه بار اینکار را کردید چشمانتان آرام   را ببندید و آنگاه از 25 به آرامی شروع به شمارش معکوس نمایید و به تنفس عمیق دیافراگمی ادامه دهید آنگاه بعد از رسیدن به صفر( که حدود بیست دقیقه طوال می کشد،   نفس عمیقی بکشید و چشمانتان را به آرامی   باز کنید دو هفته اول روز دو الی سه بار اینکار را بکنید بعد از عدد   50 شروع کنید بعد 75   بعد عدد 100 در حین انجام تمرین تمرکز خود را از روی عدد برندارید و همواره روی آنها زوم نمایید. بعد از مدتی احساس خواهید نمود اضطراب از وجود شما رخت بربسته است البته اگر این تمارین را زیر نظر یک رواندرمانگر انجام دهید بهتر است، در اثناء این عملیات باید آنچه را که باعث اضطراب شما می شود را بطور محسوسی بذهن آورید تا تدریجا ذهن شما نسبت به موضوع مصونیت پیدا کند و دیگر از آن پریشان نگردد.
روش دیگر ریلکسیشن اینست که در محل آرامی که حتی الامکان صدای مزاحم یا مسئله آزار دهنده ای وجود نداشته باشد خیلی راحت دراز بکشید و فقط به کاری که در حال انجام آن هستید توجه داشته باشید. همین طور که دراز کشیده اید و تنفس عمیق دیافراگمی می کشید کم کم چشمان خود را ببنیدید و بر عضلات انتهایی بدنتان که انگشتان پاها هستند تمرکز کنید و به آرامی آنها را شل کنید و هرگونه انقباضی را از بین ببرید کم کم آرامش عضلانی را منتشر کرده و سعی کنید عضلات و مفاصل کف پا سپس مچ ها و همینطور به تدریج ساقین، زانوها، عضلات ران ، نشیمنگاه، شکم ،سینه و…. همینطور تا چشمها و ابروها وپوست سر را در انبساط کامل عضلانی فرو ببرید این تمرین از لحظه شروع تا آرامش همه اعضای بدن حداقل باید 5 الی 10 دقیقه طول بکشد پس از رسیدن به نقطه انتهایی بدن که پوست سر است دقایقی را در این حالت سپری کنید وسپس خیلی آرام و با طمانینه با گشودن چشمها و حرکات خیلی آرام و کوچک از این حالت سرشار از آرامش خارج شوید، در صورت تمایل می توانید حین انجام تمرین یک فایل صوتی  آرامش بخش را بطور همزمان گوش کنید به شرطی که موجب بهم خوردن تمرکز و آرامشتان نشود. این تمرین را چند روز متوالی و در نوبتهای دلخواه انجام پس از چند روز که این تمرین را بصورت متوالی و روزی حد اقل دو بار انجام دادید قطعا آثار آن را در آرامش روانی خود مشاهده خواهید کرد البته به محض مشاهده آرامش آنرا قطع نکنید و به تمرین ادامه دهید.
  این تکنیک را باید حداقل روزی سه و حد اقل دو بار در روز در صبح و شب  با تمرکز کامل انجام دهید تا اینکه تدریجا احساس آرامش ناشی از آن بر جانتان بنشیند

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد