عرفانهای کاذب، تهدید امنیت ملی
۱۳۹۲/۰۷/۰۱
–
۲۲۶ بازدید
دستهای پنهانی برای ایجاد انحراف در ارزشهای دینی و اخلاقی جامعه ایرانی وجود دارد. آنها پروژه رواج شبکههای فساد و مکاتب انحرافی مانند عرفانهای حلقه و کیهانی را در دستور کار دارند که این موضوع در سطح جامعه و در بخش گستردهای از دانشگاهها گزارش شده است.
یکی از دلایل رشد این فرقهها تهاجم به ادیان الهی است؛ چرا که یکی از خطرناکترین شیوههای غرب برای تخریب اعتقادات و مبارزه با پیشرفتهای علمی و اخلاقی از طریق همین عقاید است و به لحاظ طلایه دار بودن ایران در مبارزه با استکبار جهانی، هجمه زیادی از طرف این فرقهها به کشور ما صورت میگیرد. در حال حاضر فرقههای انحرافی در کشورهای مختلف مقر دارند و در کشورهای مختلف نظیر آمریکا، چین و برخی کشورهای اروپایی دارای تشکیلات منسجم و یکپارچهای هستند. این در حالی است که یکی از سردمداران که سعی در اشاعه افکار این فرقهها به کشورهای دیگر را دارد، آمریکاست و طبق آخرین اطلاعات حدود هشت میلیون دلار سرمایه از طرف آمریکا برای اشاعه این فرقهها اختصاص داده شده است.این فرقهها در کشور ما نیز در حال گسترش و سازماندهی هستند و نیروی انتظامی به تنهایی نمیتواند برای مقابله با این فرقههای انحرافی اقدام کند، بلکه وظیفه همه مسئولان، بویژه مسئولان فرهنگی و اجتماعی است که با ارائه راهکارهایی در جهت آشنایی جوانان با فعالیت این نوع فرقهها گامهای موثر و مفیدی را در جهت مقابله با این نوع آسیبهای اجتماعی بردارند. باندهای منحرف و ضد اجتماعی در فعالیتهای تازه خود این بار نقطه ای را هدف گرفتهاند که کوچکترین اهمال از طرف مسئولان قضائی و انتظامی کشور میتواند ضربات جبران ناپذیری برای ثبات امنیت ملی کشور در ابعاد فردی و عمومی در پی داشته باشد. امروزه شارلاتانها، کلاهبرداران و سر شاخههای شبکههای ضد اجتماعی برای تاثیر و اختلال در وضعیت امنیت یک کشور، اقدامات خود را درون شبکه پیچیدهای از تحولات اجتماعی نظیر صنعتی و مدرن شدن جوامع و شبکههای رسمی و غیر رسمی تعریف میکنند.
بررسیها نشان داده است در چند سال گذشته، مفهوم امنیت با گسترش جوامع صنعتی و تکنولوژی ارتباطات دچار تغییرات اساسی شده و این تغیرات تعاریف جدیدی را برای امنیت در پی داشته است. از طرفی مدرن شدن روشهای ارتباطی باعث دگرگونیهای فراوانی در نوع جرایم شده است. از این رو در شرایط کنونی، تامین، هدایت و کنترل امنیت و از طرف دیگر مقابله با جرایم سازمان یافته به لحاظ مفهومی چهرهای متغیر و چند بعدی پیدا کرده است که از آن جمله میتوان به تاثیرگذاری منفی در ابعاد ذهنی، فردی و ادراکی – احساسی افراد به روشهای فوق حرفهای اشاره کرد. باندهای منحرف ترویج عرفانهای دروغین در کشور حرکت خزنده ای را آغاز کردهاند. چنانچه از طرف سازمانهای دست اندر کار بویژه قوه قضائیه به همراه نیروی انتظامی اقدام موثری برای برخورد صورت نگیرد، در آیندهای نزدیک با مشکلات مختلفی در حوزههای امنیت ملی، اجتماعی و فردی در جامعه مواجه خواهیم بود.