محل دفن حضرت زینب (سلام الله علیها)
۱۳۹۶/۰۱/۲۴
–
۲۶۲ بازدید
در مورد وفات و محل دفن حضرت زینب(س) چند قول هست:
۱. حضرت زینب (س ) از شام به مدینه آمد و پس از ورود به مدینه پیوسته عزادار و گریان بود تا این که پس از یک سال و نیم در همان مدینه از دنیا رفت و در همان جا دفن شد. اکنون از قبر آنحضرت , اثری نیست .
1. حضرت زینب (س ) از شام به مدینه آمد و پس از ورود به مدینه پیوسته عزادار و گریان بود تا این که پس از یک سال و نیم در همان مدینه از دنیا رفت و در همان جا دفن شد. اکنون از قبر آنحضرت , اثری نیست .
2. حضرت زینب (س ) پس از ورود به مدینه , جنایات یزیدیان را بازگو می کرد. فرماندار مدینه ماجرا را به یزید نوشت و او دستور داد زینب را مخیر سازند تا هر شهری که می خواهد (غیر از مکه و مدینه ) برود. حضرت زینب به شام رفت و در آن جا اقامت کرد و پس از چندی در همان جا از دنیا رفت .
3. حضرت زینب (س ) به علت افشاگری علیه دستگاه بنی امیه , مجبور شد که مدینه را ترک کند. از این رو مصر را انتخاب کرد و در آن جا از دنیا رفت . سیده زینب در شهر قاهره هم اکنون زیارتگاه با شکوهی است . (ر.ک : زندگانی حضرت فاطمه (س ) و دختر آن حضرت , سید هاشم رسولی محلاتی ).
4. برخى نوشته اند که حضرت زینب (س) در اثر قحطى در مدینه و یا واقعه ى «حرّه» به همراه شوهرش عبداللّه به شام آمد و در آن جا وفات یافت .(تاریخ و اماکن سیاحتى و زیارتى سوریه، ص 63 و منتخب التواریخ، ص 66).
آن چه باید در این گونه موارد مورد توجه واقع شود این است که دشمن همواره تلاش مى کرد تا اقلیت شیعه را که پیرو امامان معصوم بودند، از بین ببرد و براى همین در کربلا همه را کشتند و در واقعه «حرّه» بسیارى از علویان را کشتند و به این کشتار در طول تاریخ ادامه دادند. با وجود این گونه دشمنان ، چطور مى توان در باب ولادت، وفات، محل دفن و تاریخ زندگى این شخصیّت ها سخن قاطعانه گفت؟!
آنچه مهم است انجام زیارت و ارتباط معنوی با اولیای خدا است . برای همین شیعیان در هر سه مورد حضرت زینت سلام الله علیها را زیارت می کنند و مشکلی ندارد . این بارگاهها مرکز عبادت و توسل به معصومان است .