خانه » همه » مذهبی » معرفی اصغر طاهرزاده

معرفی اصغر طاهرزاده


معرفی اصغر طاهرزاده

۱۳۹۲/۰۱/۲۱


۱۰۴ بازدید

سلام
مدتی است سیر کتاب های استاد اصغر طاهرزاده را برای خواندن شروع کرده ام .واقعا با خواندن این کتاب ها احساس می کنم گمشده خودم را پیدا کرده ام .سوالی که از شما دارم این است که با توجه به این که در این کتاب ها مسائل عمیق عرفانی مورد بحث قرار می گیرذ آیا شما تا به حال در کتاب های ایشان انحرافی دیده اید؟در کل خواندن چه کتاب هایی از ایشان را توصیه می کنید.خواهشا اگر امکان دارد مختصری درباه شخصیت ایشان هم به من توضیح بدهید


در پاسخ به توضیح زیر توجه کنید .
1.      به طور کلی  کتاب های ایشان خوب و مفید و قابل استفاده است .
2.      خط فکری و سیر اندیشه ایشان بر گرفته از بزرگانی مانند حضرت امام و علامه طباطبایی و علامه جوادی املی است و همان شیوه و سبک تفکر و اندیشه را دارند .
3.      کتاب های ایشان در موضوعات و محور های مختلف قابیل استفاد ه است .
4.      استاد اصغر طاهر زاده متولد 1330 می باشند. ایشان پس از اخذ دیپلم در سال 1350، در رشته زمین شناسی وارد دانشگاه اصفهان شدند و در همین سال پس از آشنایی با مبانی فکری امام خمینی (ره) و کتاب ولایت فقیه یگانه محور زندگی خود را دین تعیین نمودند. (دینی که از سیاست جدا نیست.)
استاد طاهر زاده پس از فراغت از دانشگاه در حین اشتغال به کار در یکی از شرکتهای مهندسی در تهران، مطالعات حوزوی را آغاز نمودند و بالاخره به توصیه شهید بهشتی (ره) جهت کمک به تحقق انقلاب اسلامی به استخدام در وزارت آموزش و پرورش درآمدند و در کنار آن نیز مطالعات حوزوی را در قم دنبال می کردند.
گرچه استاد در چند دوره مسئولیت های اجرایی نظیر معاونت پرورشی و مدیر کل آموزش و پرورش و مدیر کل بنیاد شهید استان اصفهان را عهده دار گشتند ولی همواره دغدغه اصلی ایشان توجه به فرهنگ عمیق و ناب اسلامی و فهم و ارائه آن بوده است و لذا هنگامی که احساس می کرد مسئولیت اجرایی شرعاً برایش واجب نیست کار را به دیگری می سپرد و خود به کار دینی می پرداخت که در این راستا جلسات تفسیر قرآن و نهج البلاغه و شرح روایات معصومین را طرح ریزی نمودند که تاکنون ادامه دارد.
استاد طاهرزاده عمدتاً تحت تاثیر حکمت متعالیه ملاصدرا و عرفان محی الدین است و امام خمینی (ره) و علامه طباطبایی (ره) و آیه الله جوادی آملی حفظه الله تعالی را برای خود نمونه خوبی از تفکر دینی و تحرک سیاسی اجتماعی میداند و معتقد است اگر سازمان فکری جامعه ما از چشمه ناب تفکر این بزرگواران سیراب شود، سعادتی را که دین اسلام برای آنها آورده، بدست خواهند آورد و آنچه ایشان در دانشگاه و مراکز تربیت معلم و جلسات منظم هفتگی دنبال می کنند، همه و همه در راستای تحقق همین عقیده است.
 

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد