شاید هوش مصنوعی بهمرور توانایی انجام تمامی وظایف ما را پیدا کند. بازسازی قطعات موسیقی از گروهها و خوانندههای محبوب، یکی از کارهای جذاب برای کاربران دنیای فناوری است که شاید در خطر تصاحب توسط هوش مصنوعی قرار داشته باشد.
مقالههای مرتبط:
یکی از کاربران یوتیوب بهنام فانک ترکی از مدتها پیش بهدنبال آزمایش کردن توانایی هوش مصنوعی در ساختن قطعات موسیقی بود. او متن ترانهها را به یک هوش مصنوعی میداد تا یک موسیقی کاملا جدید را براساس ورودیها بسازد. نتیجهای اولیه از آزمایشها، قابل قبول بهنظر میرسد و میتوانید نمونهی آن را در این لینک مشاهده کنید. در جدیدترین آزمایش ترکی، او ترانههایی از قطعات موسیقی متعدد گروه نیروانا را به هوش مصنوعی داد. ویدیویی که در لینک بالا میبینید، حاصل پردازش هوش مصنوعی است و Smother نام دارد.
فانک ترکی برای ساخت ویدیوی بالا، ترانههای تولیدشده توسط هوش مصنوعی را خواند و با ابزارهای نرمافزاری آنها را به صدای جدیدی تغییر داد. تمامی بخشهای آهنگسازی و ترکیب سازها نیز توسط ترکی انجام شدهاند. بههرحال متنی که در ترانهی حاصل میشنویم، هیچ معنا و هدف خاصی ندارد و نمیتوان آن را یک اثر هنری دانست. قبلا تلاشهای مشابهی توسط او برای ساختن قطعات موسیقی به کمک هوش مصنوعی انجام شده بود که از موسیقی گروههایی همچون متالیکا و نیکلبک استفاده میکرد. درنهایت، حاصل کار هیچگاه یک اثر کامل نیست و مانند آزمایشهای مشابه برای نوشتن فیلمنامه به کمک هوش مصنوعی، هنوز راه زیادی تا تکامل در پیش دارد.