برای رفتن از اراک به تبریز سه راه پیش رویتان است. مسیر اولی که میتوانید انتخاب کنید، از ساوه میگذرد و ۷۴۶ کیلومتر است؛ گذر از این مسیر حدود ۸ ساعت و ۳۸ دقیقه از شما زمان میبرد. مسیر دیگری که میتوانید انتخاب کنید از سمت شهرستان ساروق میگذرد؛ این مسیر ۷۱۶ کیلومتر است و حدوداً ۹ ساعت میزبان شما در جاده است. مسیر سوم نیز از سمت همدان میگذرد و با وسعت ۷۷۶ کیلومتری که دارد، حدوداً ۹ ساعت و نیمه شما را به مقصد میرساند.
اما فاصله قائمشهر تا تبریز چقدر است؟
مسیر اول قائمشهر به تبریز ۸۷۸ کیلومتر است که ۱۰ ساعت زمان می برد و مسیر دوم هم ۸۱۶ کیلومتر است که با توجه به متفاوت بودن با مسیر اول ۱۱ ساعت ۵۲ دقیقه برای سفر پیش بینی شده است.
به طور قطع همه آن تماشاگرانی که در بازی آلومینیوم اراک – خلیج فارس ماهشهر به استادیوم امام خمینی اراک آمدند و هم چنین تماشاگران نساجی که در بازی با مس حضور پرشوری در استادیوم آزادی داشتند دوست دارند و علاقمند هستند در بازی نهایی در کنار تیم خود باشند. همه این ها در استادیوم آزادی دور هم جمع شوند چه بسا استادیوم آزادی از تماشاگران دو تیم پر شود به خصوص که در بازی فینال قابل پیش بینی است تماشاگران بیشتری برای حمایت از آلومینیوم اراک و نساجی به استادیوم آزادی بیایند.
چرا فینال ۱۰۰ هزار نفری در استادیوم آزادی نه؟ فاصله اراک و قائمشهر تا تهران نزدیک است و تماشاگران دو تیم براحتی می توانند برای سفر به تهران و استادیوم آزادی و در ادامه برگشت به شهرهای خود برنامه ریزی کنند. چرا آنها باید برای تماشای بازی فینال مشقت بکشند؟ آیا برگزاری بازی فینال در تبریز باعث توسعه فوتبال در تبریز می شود یا اشتیاق تبریزی ها را به فوتبال بیشتر خواهد کرد؟ در حالی که تبریز تراکتور را دارد که خود قهرمان جام حذفی شده و از همه مهمتر تماشاگران تراکتور خود یکی از پرشورترین تماشاگران فوتبال ایران هستند و این اشتیاق آنها زبانزد خاص و عام است.
نه آلومینیوم اراک استقلال و پرسپولیس است و نه نساجی؛ اما این حق نباید از آنها برای بازی در استادیوم آزادی در حضور پرشور تماشاگران دریغ شود. مسابقه ای که می تواند با حضور پرشور تماشاگران دو تیم در استادیوم آزادی یک اتفاق جدید را در فوتبال ایران ثبت کند. حضور ۱۰۰ هزار نفری تماشاگر در استادیوم آزادی برای تشویق تیم هایی غیر از استقلال و پرسپولیس. فوتبال ایران نباید این اتفاق را از دست بدهد.