چند چيز در سر بريدن حيوانات مستحبّ است:
اوّل: موقع سر بريدنِ گوسفند دو دست و يك پاى آن را ببندند و پاى ديگرش را باز بگذارند و موقع سر بريدن گاو چهار دست و پايش را ببندند و دم آن را باز بگذارند و موقع كشتن شتر دو دست آن را از پايين تا زانو، يا تا زير بغل به يكديگر ببندند و پاهايش را باز بگذارند و مستحبّ است مرغ را بعد از سر بريدن رها كنند تا پر و بال بزند.
دوم: كسى كه حيوان را مىكشد، رو به قبله باشد.
سوم: پيش از كشتن حيوان، آب جلوى آن بگذارند.
چهارم: كارى كنند كه حيوان كم تر اذيت شود، مثلًا كارد را خوب تيز كنند و با عجله سر حيوان را ببرند.
پي نوشت:
توضيح المسائل مراجع، ج2، مسأله 2599