خانه » همه » سلامت » آکای بری چیست؟

دانلود کتاب های امتحان شده

آکای بری چیست؟

آشنایی با آکای بری و فواید آن

آکای بری یکی از میوه های پرخاصیت و مفید برای سلامتی است و برای زنان باردار نیز بسیار مفید است.در ادامه با ما همراه باشید تا با خواص این میوه بیشتر آشنا شوید.


آشنایی با آکای بری و فواید آن

آکای بری چیست؟

آکای بری میوه ی متوسطی است که رنگ بنفش تیره دارد و به نظر میرسد ترکیبی از انگور و بلوبری باشد. این توت از نظر فنی همانند سایر توت ها نیست و شبیه به خانواده ی میوه های آلویی است که در مرکز یک گودال دارند و دانه ی میوه انجا قرار می‌گیرد. مانند هلو، آلو، گیلاس، زردآلو و زیتون. اما توت ها شامل یک دسته از دانه ها هستند که داخل و یا بیرون آن ها قرار دارد.

درخت توت آکای همچون نخلی می ماند که این میوه در دسته های کوچکی روی آن رشد می کند؛ گفتنی است که نخل توت آکای در جنگل های پرباران آمریکای مرکزی و جنوبی وجود دارند بنابراین می‌توانید آن ها را در کشورهایی مانند برزیل، ونزوئلا، اکوادور و کلمبیا به وفور پیدا کنید.

هر درخت نخل توت آکای می‌تواند به ارتفاع 50 تا 100 فوت با 4 تا 8 شاخه برسد که هرساله هر شاخه از این نخل توانایی تولید چهار تا هشت خوشه توت را دارد. جالب است بدانید که هر شاخه به وزن 13 پوند خواهد رسید.

این توت ها به سرعت آب خود را از دست می دهند و48 ساعت بعد از چیدن شروع به تخمیر شدن می کنند، حتی اگر از آنها در یخچال نگه داری شود. بنابراین به ندرت میوه ی تازه آن را خواهید دید و معمولا به شکل خشک شده در بازار عرضه می شود.

توت آکای بیشتر از اینکه آبدار باشد دانه دار است، به همین دلیل اغلب مردم ترجیح می‌دهند آن را به صورت خشک شده یا پوره ی فریز شده مصرف کنند.

طعم و مزه ی آکای بری

توت آکای طعم منحصر بفردی دارد. برخی از مردم آن را کم شیرین و برخی طعمی میان توت سیاه شیرین و شکلات تلخ توصیف کرده اند. توت آسای و دانه ی کاکائو هر دو غنی از پلی فنل ها هستند که ممکن است شباهت های طعم و مزه این دو را توضیح دهد.

آکای بری مغذی

این در مقایسه با سایر میوه ها از چربی بسیار زیادی برخوردار است. 5 گرم چربی در 100 گرم آکای پوره و یخ زده وجود دارد. برای مرجع نیمی از یک آووکادو بزرگ 15 گرم چربی دارد.

بسیاری از چربی هایی که در این این توت یافت می شود، غیر اشباع هستند. این شامل امگا 3، 6S و 9S، مانند اسید آلفا لینولنیک (ALA) و اسید اولئیک است. توت Acai مملو از آنتی اکسیدان است. بعضی از آنها شامل آنتوسیانین ها، پلی فنل ها و ویتامین A، C و E می باشند. توت آکای در مقایسه با بلوبری دارای دارای پروتئین، آهن و ویتامین بیشتری است. این توت شگفت انگیز حاوی مواد معدنی و الکترولیت های مختلف مانند کروم، روی، آهن، مس، منیزیم، پتاسیم، فسفر و منگنز است.

در ادامه این مطلب به خاصیت و مزایای آکای بری که باید بدانید اشاره می کنیم.با ما همراه باشید.

محافظ قلب

آکای بری یا توت آکای کلسترول LDL را کاهش میدهد همچنین تحقیقات دیگر نشان داده است که این توت ها جریان خون را در بدن بهبود می بخشد.

سلامت پوست

آنتی اکسیدان های آکای بری با رادیکال های آزادی که می توانند به پوست شما آسیب برسانند، مبارزه می کنند.

افزایش سلامت سیتم گوارش

فیبر و آنتی اکسیدان ها در توت Acai برای روده شما بسیار مناسب است. توت های آکای به عنوان پروبیوتیک در روده بزرگ عمل می کنند. این به این معنی است که می توانند به عنوان باکتری های مفید در روده به هضم غذا کمک کنند و سلامت کلی گوارش شما را بهبود می بخشد.1

دارای آنتی اکسیدان می باشد

آنتی اکسیدان ها مهم هستند زیرا آنها اثرات مخرب رادیکال های آزاد را در سراسر بدن خنثی می کنند.

اگر رادیکال های آزاد توسط آنتی اکسیدان ها خنثی نشوند آنها می تواند به سلول ها آسیب برساند و منجر به تعدادی از بیماری ها از جمله دیابت، سرطان و بیماری های قلبی می شوند.

انواع توت ها آکایی با یک مقدار فوق العاده بالایی آنتی اکسیدان دارند میوه های دیگر غنی از آنتی اکسیدان مانند بلوبری و کران بری می باشند.

محتوای آنتی اکسیدانی مواد غذایی معمولاً به علت نمره جذب رادیکال اکسیژن ظرفیت (ORAC) اندازه گیری می شود.

در مورد آکایی ۱۰۰ گرم خمیر یخ زده دارای ORAC 15405 است در حالی که همان مقدار بلوبری نمره ۴۶۶۹ دارد.

این آنتی اکسیدان ها از تعدادی از ترکیبات گیاهی در آکایی از جمله آنتوسیانین می آید.

در سال ۲۰۰۸، محققان خمیر آکایی، آب آکایی Acai را روی ۱۲ داوطلب بدون نوشیدن آنتی اکسیدان ها در چهار زمان مختلف بررسی کردند و سپس خون آنها را برای آنتی اکسیدان تست کردند.

ترکیبات آنتی اکسیدانی در آکایی به خوبی در روده جذب شد.

همچنین نشان می دهد که خمیر آکایی یک منبع آنتی اکسیدان بهتر از آب آکایی است.

ممکن است سطح کلسترول را بهبود بخشند

مطالعات حیوانی نشان داده اند که  آکایی می تواند به بهبود سطح کلسترول را با کاهش کلسترول LDL و کل کمک کند.

و این امکان وجود دارد که یک اثر مشابه در انسان داشته باشد.

مطالعه سال ۲۰۱۱ بود به ۱۰ بزرگسال دارای اضافه وزن مخلوط  آکایی دو بار در روز به مدت یک ماه داده شد به طور کلی، کلسترول کل و ” LDL” آنها در پایان مطالعه پایین تر بود.

با این حال، چند اشکالاتی به این مطالعه وجود دارد این مطالعه کوچک بود و هیچ گروه شاهد وجود نداشت.

در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است این امکان وجود دارد که آنتوسیانین ها در آکایی مسئول تاثیر مثبت در سطح کلسترول خون باشد از آنجا که مطالعات این ترکیب گیاهی را با بهبود HDL و کلسترول LDL مرتبط دانسته اند.

علاوه بر این، آکایی شامل استرول های گیاهی است که از جذب کلسترول توسط بدن جلوگیری می کند.

ممکن است اثرات ضد سرطان مناسب داشته باشند.

در حالی که هیچ یک از غذاها در برابر سرطان اثر سحر و جادو ندارد برخی از مواد غذایی برای جلوگیری از تشکیل و گسترش سلول های سرطانی شناخته شده اند.

هر دو مطالعه در لوله آزمایش و در حیوانات این نوع اثر ضد سرطان را در آکایی نشان داده است.

در موش، خمیر آکایی بروز سرطان روده بزرگ و مثانه را کاهش می دهد.

با این حال، مطالعه دوم در موش نشان داده است که آن هیچ تاثیری در ابتلا به سرطان معده ندارد.

محققان نتیجه گرفته اند که آکایی می تواند نقش مهمی در درمان سرطان در آینده داشته باشد تحقیقات بیشتری از جمله در انسان مورد نیاز است.

می توانند عملکرد مغز را افزایش دهد

بسیاری از ترکیبات گیاهی در آکایی با هم می تواند مغز شما را از آسیب همراه با افزایش سن محافظت می کند.

مطالعات متعدد این نوع از اثر حفاظتی را در موش های آزمایشگاهی نشان داده اند.

آنتی اکسیدان ها در آکایی با اثرات مخرب التهاب و اکسیداسیون در سلول های مغز مقابله می کند که می تواند روی حافظه و یادگیری تاثیر بگذارد.

در یک مطالعه، آکایی حتی به بهبود حافظه در موش پیر کمک می کند.

بهبود جریان خون

وجود انتوسیانین در این میوه که نوعی آنتی اکسیدان است، رادیکال های آزاد را حذف می کند و فرد را از بیماری ای قلبی در امان نگه می دارد.

آنتی اکسیدان ها به فرد کمک می کند تا سطح کلسترول را کنترل کند و بنابراین خطر حملات قلبی و یا پوکی استخوان را کاهش می دهد.

در این دوران خطر فشار خون بالا در فرد وجود دارد که این میوه می تواند رگ های خونی را آرام کند و فشار خون فرد را کاهش دهد.

بهبود باروری

خانم هایی که این میوه را مصرف می کنند، به دلیل مواد معدنی موجود در آن ، قدرت بالاتری از باروری پیدا می کنند .

بهبود سیستم ایمنی

میزان بالای ویتامین c در این میوه باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی می شود و جنین را از ابتلا به عفونت ها محافظت می کند .

افزایش دهنده انرژی

مصرف آکای بری در دوران بارداری می تواند سطح انرژی و استقامت را بالا ببرد و به فرد کمک کند تا با خستگی و رخوت مبارزه کند .

هر موقع احساس بی انرژی بودن کردید ، یک مشت از این میوه میل کنید .3

پی نوشت:
1.www.chaymarket.com
2.www.aloattari.ir
3.www.namnak.com

درباره admin

دانلود کتاب های امتحان شده

آکای بری چیست؟

آشنایی با آکای بری و فواید آن

آکای بری یکی از میوه های پرخاصیت و مفید برای سلامتی است و برای زنان باردار نیز بسیار مفید است.در ادامه با ما همراه باشید تا با خواص این میوه بیشتر آشنا شوید.


آشنایی با آکای بری و فواید آن

آکای بری چیست؟

آکای بری میوه ی متوسطی است که رنگ بنفش تیره دارد و به نظر میرسد ترکیبی از انگور و بلوبری باشد. این توت از نظر فنی همانند سایر توت ها نیست و شبیه به خانواده ی میوه های آلویی است که در مرکز یک گودال دارند و دانه ی میوه انجا قرار می‌گیرد. مانند هلو، آلو، گیلاس، زردآلو و زیتون. اما توت ها شامل یک دسته از دانه ها هستند که داخل و یا بیرون آن ها قرار دارد.

درخت توت آکای همچون نخلی می ماند که این میوه در دسته های کوچکی روی آن رشد می کند؛ گفتنی است که نخل توت آکای در جنگل های پرباران آمریکای مرکزی و جنوبی وجود دارند بنابراین می‌توانید آن ها را در کشورهایی مانند برزیل، ونزوئلا، اکوادور و کلمبیا به وفور پیدا کنید.

هر درخت نخل توت آکای می‌تواند به ارتفاع 50 تا 100 فوت با 4 تا 8 شاخه برسد که هرساله هر شاخه از این نخل توانایی تولید چهار تا هشت خوشه توت را دارد. جالب است بدانید که هر شاخه به وزن 13 پوند خواهد رسید.

این توت ها به سرعت آب خود را از دست می دهند و48 ساعت بعد از چیدن شروع به تخمیر شدن می کنند، حتی اگر از آنها در یخچال نگه داری شود. بنابراین به ندرت میوه ی تازه آن را خواهید دید و معمولا به شکل خشک شده در بازار عرضه می شود.

توت آکای بیشتر از اینکه آبدار باشد دانه دار است، به همین دلیل اغلب مردم ترجیح می‌دهند آن را به صورت خشک شده یا پوره ی فریز شده مصرف کنند.

طعم و مزه ی آکای بری

توت آکای طعم منحصر بفردی دارد. برخی از مردم آن را کم شیرین و برخی طعمی میان توت سیاه شیرین و شکلات تلخ توصیف کرده اند. توت آسای و دانه ی کاکائو هر دو غنی از پلی فنل ها هستند که ممکن است شباهت های طعم و مزه این دو را توضیح دهد.

آکای بری مغذی

این در مقایسه با سایر میوه ها از چربی بسیار زیادی برخوردار است. 5 گرم چربی در 100 گرم آکای پوره و یخ زده وجود دارد. برای مرجع نیمی از یک آووکادو بزرگ 15 گرم چربی دارد.

بسیاری از چربی هایی که در این این توت یافت می شود، غیر اشباع هستند. این شامل امگا 3، 6S و 9S، مانند اسید آلفا لینولنیک (ALA) و اسید اولئیک است. توت Acai مملو از آنتی اکسیدان است. بعضی از آنها شامل آنتوسیانین ها، پلی فنل ها و ویتامین A، C و E می باشند. توت آکای در مقایسه با بلوبری دارای دارای پروتئین، آهن و ویتامین بیشتری است. این توت شگفت انگیز حاوی مواد معدنی و الکترولیت های مختلف مانند کروم، روی، آهن، مس، منیزیم، پتاسیم، فسفر و منگنز است.

در ادامه این مطلب به خاصیت و مزایای آکای بری که باید بدانید اشاره می کنیم.با ما همراه باشید.

محافظ قلب

آکای بری یا توت آکای کلسترول LDL را کاهش میدهد همچنین تحقیقات دیگر نشان داده است که این توت ها جریان خون را در بدن بهبود می بخشد.

سلامت پوست

آنتی اکسیدان های آکای بری با رادیکال های آزادی که می توانند به پوست شما آسیب برسانند، مبارزه می کنند.

افزایش سلامت سیتم گوارش

فیبر و آنتی اکسیدان ها در توت Acai برای روده شما بسیار مناسب است. توت های آکای به عنوان پروبیوتیک در روده بزرگ عمل می کنند. این به این معنی است که می توانند به عنوان باکتری های مفید در روده به هضم غذا کمک کنند و سلامت کلی گوارش شما را بهبود می بخشد.1

دارای آنتی اکسیدان می باشد

آنتی اکسیدان ها مهم هستند زیرا آنها اثرات مخرب رادیکال های آزاد را در سراسر بدن خنثی می کنند.

اگر رادیکال های آزاد توسط آنتی اکسیدان ها خنثی نشوند آنها می تواند به سلول ها آسیب برساند و منجر به تعدادی از بیماری ها از جمله دیابت، سرطان و بیماری های قلبی می شوند.

انواع توت ها آکایی با یک مقدار فوق العاده بالایی آنتی اکسیدان دارند میوه های دیگر غنی از آنتی اکسیدان مانند بلوبری و کران بری می باشند.

محتوای آنتی اکسیدانی مواد غذایی معمولاً به علت نمره جذب رادیکال اکسیژن ظرفیت (ORAC) اندازه گیری می شود.

در مورد آکایی ۱۰۰ گرم خمیر یخ زده دارای ORAC 15405 است در حالی که همان مقدار بلوبری نمره ۴۶۶۹ دارد.

این آنتی اکسیدان ها از تعدادی از ترکیبات گیاهی در آکایی از جمله آنتوسیانین می آید.

در سال ۲۰۰۸، محققان خمیر آکایی، آب آکایی Acai را روی ۱۲ داوطلب بدون نوشیدن آنتی اکسیدان ها در چهار زمان مختلف بررسی کردند و سپس خون آنها را برای آنتی اکسیدان تست کردند.

ترکیبات آنتی اکسیدانی در آکایی به خوبی در روده جذب شد.

همچنین نشان می دهد که خمیر آکایی یک منبع آنتی اکسیدان بهتر از آب آکایی است.

ممکن است سطح کلسترول را بهبود بخشند

مطالعات حیوانی نشان داده اند که  آکایی می تواند به بهبود سطح کلسترول را با کاهش کلسترول LDL و کل کمک کند.

و این امکان وجود دارد که یک اثر مشابه در انسان داشته باشد.

مطالعه سال ۲۰۱۱ بود به ۱۰ بزرگسال دارای اضافه وزن مخلوط  آکایی دو بار در روز به مدت یک ماه داده شد به طور کلی، کلسترول کل و ” LDL” آنها در پایان مطالعه پایین تر بود.

با این حال، چند اشکالاتی به این مطالعه وجود دارد این مطالعه کوچک بود و هیچ گروه شاهد وجود نداشت.

در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است این امکان وجود دارد که آنتوسیانین ها در آکایی مسئول تاثیر مثبت در سطح کلسترول خون باشد از آنجا که مطالعات این ترکیب گیاهی را با بهبود HDL و کلسترول LDL مرتبط دانسته اند.

علاوه بر این، آکایی شامل استرول های گیاهی است که از جذب کلسترول توسط بدن جلوگیری می کند.

ممکن است اثرات ضد سرطان مناسب داشته باشند.

در حالی که هیچ یک از غذاها در برابر سرطان اثر سحر و جادو ندارد برخی از مواد غذایی برای جلوگیری از تشکیل و گسترش سلول های سرطانی شناخته شده اند.

هر دو مطالعه در لوله آزمایش و در حیوانات این نوع اثر ضد سرطان را در آکایی نشان داده است.

در موش، خمیر آکایی بروز سرطان روده بزرگ و مثانه را کاهش می دهد.

با این حال، مطالعه دوم در موش نشان داده است که آن هیچ تاثیری در ابتلا به سرطان معده ندارد.

محققان نتیجه گرفته اند که آکایی می تواند نقش مهمی در درمان سرطان در آینده داشته باشد تحقیقات بیشتری از جمله در انسان مورد نیاز است.

می توانند عملکرد مغز را افزایش دهد

بسیاری از ترکیبات گیاهی در آکایی با هم می تواند مغز شما را از آسیب همراه با افزایش سن محافظت می کند.

مطالعات متعدد این نوع از اثر حفاظتی را در موش های آزمایشگاهی نشان داده اند.

آنتی اکسیدان ها در آکایی با اثرات مخرب التهاب و اکسیداسیون در سلول های مغز مقابله می کند که می تواند روی حافظه و یادگیری تاثیر بگذارد.

در یک مطالعه، آکایی حتی به بهبود حافظه در موش پیر کمک می کند.

بهبود جریان خون

وجود انتوسیانین در این میوه که نوعی آنتی اکسیدان است، رادیکال های آزاد را حذف می کند و فرد را از بیماری ای قلبی در امان نگه می دارد.

آنتی اکسیدان ها به فرد کمک می کند تا سطح کلسترول را کنترل کند و بنابراین خطر حملات قلبی و یا پوکی استخوان را کاهش می دهد.

در این دوران خطر فشار خون بالا در فرد وجود دارد که این میوه می تواند رگ های خونی را آرام کند و فشار خون فرد را کاهش دهد.

بهبود باروری

خانم هایی که این میوه را مصرف می کنند، به دلیل مواد معدنی موجود در آن ، قدرت بالاتری از باروری پیدا می کنند .

بهبود سیستم ایمنی

میزان بالای ویتامین c در این میوه باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی می شود و جنین را از ابتلا به عفونت ها محافظت می کند .

افزایش دهنده انرژی

مصرف آکای بری در دوران بارداری می تواند سطح انرژی و استقامت را بالا ببرد و به فرد کمک کند تا با خستگی و رخوت مبارزه کند .

هر موقع احساس بی انرژی بودن کردید ، یک مشت از این میوه میل کنید .3

پی نوشت:
1.www.chaymarket.com
2.www.aloattari.ir
3.www.namnak.com

درباره admin

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

تازه ترین ها