خانه » همه » سلامت » ویتامین‌های گروه B بهترین دوست شما هستند

دانلود کتاب های امتحان شده

ویتامین‌های گروه B بهترین دوست شما هستند

آیا مصرف پروتئین در دوران بارداری ضروری است؟

پروتئین به عنوان یک واحد سازنده‌ی اساسی برای بدن فرزندتان محسوب می‌شود و لازم است بخش مهمی از رژیم روزانه‌تان را در بر گیرد. در ادامه میزان مناسب مصرف پروتئین در بارداری را به شما پیشنهاد می‌دهیم.


آیا مصرف پروتئین در دوران بارداری ضروری است؟

پروتئین یکی از واحدهای اساسی سازنده‌ی بدن انسان است. بدن نوزاد شما برای ساخت سلول‌ها و اعضایش و بدن شما هم برای داشتن یک جفت سالم به پروتئین نیاز دارد. اما نیاز نیست تا به مصرف بی‌حساب پروتئین رو بیاورید.
تنها کافیست مصرف پروتئین‌ روزانه‌تان را به میزان 10 گرم افزایش دهید. زنان در دوران بارداری روزانه به 60 گرم پروتئین در مقایسه با شرایط عادی (50 گرم) احتیاج دارند. در واقع بسیاری از افراد پروتئین بیشتری از نیازشان مصرف می‌کنند. امکان دارد در همین لحظه مصرف پروتئین شما بیش از نیازتان باشد. بنابراین ادامه مطلب را مطالعه نمائید.

در هنگام انتخاب منابع تامین پروتئین‌ در بارداری، بیشتر از غذاهای با چربی کم (به خصوص چربی اشباع) استفاده کنید. به عنوان مثال از گوشت بسیار لخم و بدون چربی و مرغ و ماهی بدون پوست استفاده نمائید. در ادامه بعضی منابع و میزان پروتئین موجود در آنها را به شما معرفی می‌کنیم:

100 گرم از سینه‌ی بدون استخوان و پوست: 30 گرم پروتئین

115 گرم گوشت همبرگر ذغالی تهیه شده از گوشت بدون چربی: 29 گرم

115 گرم ماهی سلمون پخته: 25 گرم

230 گرم ماست بدون چربی: 12 گرم

230 گرم شیر بدون چربی: 8 گرم

2 قاشق غذاخوری کره‌ی بادام زمینی: 8گرم

1 عدد تخم مرغ: 6 گرم

ویتامین‌های گروه B بهترین دوست شما هستند

علاوه بر پروتئین بدن شما در دوران بارداری به ویتامین نیز نیاز دارد. در این میان ویتامین B از اهمینت خاصی برخوردار است. هشت ویتامین B وجود دارد که به طور کلی به آنها ویتامین‌های گروه B گفته می‌شود. اسید فولیک مهم‌ترین عضو این خانواده است زیرا مصرف آن از بروز ناهنجاری‌ها شبکه‌ی اعصاب پیشگیری می‌کند. اما هفت گونه‌ی دیگر نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند: این ویتامین‌ها به مصرف درست مواد غذایی و انرژی در بدن کمک می‌کنند. بهترین روش دریافت مواد مغذی از طریق غذا و مواد خوراکی است. همواره مراقب باشید که بدن‌تان ویتامین B کافی دریافت کند.

تیامین (Thiamin) یا ویتامین B1: در برخی گوشت‌ها و جگر، جوانه گندم، غلات، غلات سبوسدار،نان‌های کامل و غنی شده و دانه‌های خشک موجود است.

ریبوفلاوین (Riboflavin) یا ویتامین B2: در شیر، ماست، تخم مرغ، نان‌های غنی شده، گوشت قرمز و ماکیان موجود است.

نیاسین (Niacin): موجود در گوشت بوقلمون، ماهی، آجیل، نخود فرنگی، دانه‌های خشک شده (به خصوص لوبیای چشم بلبلی).

اسید پانتوتنیک (Pantothenic Acid) یا ویتامین B5: موجود در ماهی قزل آلا، مرغ، ماست، سیب‌زمینی شیرین، شیر، ذرت، تخم مرغ و لوبیا قرمز.

پیریدوکسین (Pyridoxine) یا ویتامین B6: موجود در گوشت مرغ، کره‌ی بادام‌زمینی، و دانه‌های سویا.

فولیک اسید (Folic Acid): موجود در لوبیا، سبوس گندم، غلات سبوس دار، و برگ سبزیجات مانند اسفناج، حبوبات، مارچوبه و کلم بروکلی.

ویتامین B12: موجود در محصولات گوشت گاو، ماهی قزل آلا، تخم مرغ، و فراورده های لبنی.

بیوتین(Biotin): موجود در زرده تخم مرغ، حبوبات، آجیل، و بادام زمینی.

منبع: سایت ستاره

درباره admin

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

تازه ترین ها