خانه » همه » مذهبی » دعای درمان الزایمر

دانلود کتاب های امتحان شده

دعای درمان الزایمر


دعای درمان الزایمر

۱۳۹۸/۰۳/۱۰


۴۹۱۷ بازدید

سلام دعایی برای جلوگیری از الزاییمر و یا خوب شدن ان هست؟

1. بسیاری از بیماری‌ها هستند که صعب العلاجند؛ اما درمانشان مقابل چشم انسان است؛ درحالی‌که او غافل است و از جست‌‌و‌جو برای یافتن درمان رنج می‌برد.
خداوند سبحان قرآن را به عنوان شفایی برای مردم و رحمتی برای جهانیان نازل کرد. با جست‌و‌جو در این کتاب مقدس و خواندن احادیث نبوی و رفتار ایشان با صحابه و تابعین کلام وحی را بیشتر و بیشتر خواهیم شناخت.
آلزایمر از جمله بیماری‌های صعب‌العلاج حال حاضر است و امروزه این بیماری بسیار شایع شده؛ در این بیماری، فرد مبتلا با تمام توانش در پی درمان است.
و اما درمان بیماری آلزایمر، جنون و زوال عقل در قرائت سوره مبارکه یاسین قرآن است.
پس از وفات رسول گرامی اسلام(ص)، ابن عباس(عموزاده و صحابی پیامبر) در مسجدی نشسته بود، مردی فریادزنان و در حالی که سخنان نامفهومی می‌گفت، وارد شد، افرادی که داخل مسجد بودند برخاستند تا او را بیرون کنند؛ اما ابن عباس دلیل این رفتار مرد را از حاضران پرسید، آنان پاسخ دادند او عقلش زایل شده است و نمی‌داند چه می‌گوید.
ابن عباس برخاست و در حالی که دو دستش را روی سر بیمار قرار داده بود، سوره یس را خواند، پس از خواندن سوره، شخص بلند شد؛ در حالی که سلامت عقلش را به دست آورده بود و از چیزی رنج نمی‌برد.
زمانی که از ابن عباس پرسیدند که چه کاری انجام داده که حال مرد بهبود یافته است، گفت: سوره یس را که سرومان، حضرت رسول(ص) آن را «قلب قرآن» نامیده است، بر او خواندم.
2. هر چیزی که حافظه را تقویت کند برای درمان این بیماری موثر است . توصیه هاى زیر را عملى سازید: 1- تلاوت و حفظ قرآن، 2- پرهیز از پرخوابى و پرخورى و خوردن غذاهاى سنگین، 3- سحرخیزى و بیدارى بین الطلوعین، 4- خواندن دعاهایى که به این منظور وارد شده (در مفاتیح الجنان در تعقیبات مشترکه دعایى ذکر گردیده) 5- مداومت بر مسواک زدن، 6- خوردن عسل، 7- خوردن کندر و زنجبیل (به مقدار کم) 8- استراحتتان به اندازه کافى باشد و از فشار درسى و کارى خود بکاهید. 9- به اندازه کافى تفریح داشته باشید. امید است با عمل کردن به روش مذکور و توصیه هاى بالا دیگر هیچ وقت دچار فراموشى مشکل زا نشوید. در کتاب شریف مفاتیح الجنان در فصل اول از باب اول که درباره تعقیبات است این دعا را نقل نموده است و مى گوید: این دعا را پیغمبر(ص) به امیرالمؤمنین(ع) براى حافظه تعلیم نمود: «سبحان من لایعتدى علی اهل مملکته ، سبحان من لایأخذ اهل الارض بالوان العذاب، سبحان الرؤوف الرحیم، اللهم اجعل لى فى قلبى نورا و بصرا و فهما و علما انک على کل شى ء قدیر» و نیز در خلاصه الاذکار است که در وقت مطالعه بخواند: «اللهم اخرجنى من ظلمات الوهم و اکرمنى بنور الفهم اللّهم افتح علینا ابواب رحمتک و انشر علینا خزائن علومک برحمتک یا ارحم الراحمین». و مؤلف محترم گوید که کسى که مى خواهد حافظه اش زیاد شود مسواک کند و قرآن بخواند و به خصوص آیه الکرسى را قرائت نماید و همینطور خوردن مویز در ناشتا، به خصوص اگر سرخ و بیست و یک دانه باشد، براى تقویت فهم و ذهن و حافظه نافع است خوردن حلوا و گوشت نزدیک گردن و عسل و عدس نیز مورث حفظ است … و هر روز بعد از نماز صبح پیش از آنکه تکلم کند بگوید: «یا حى یا قیّوم فلا یفوت شیئا علمُه و لایؤده …» و اجتناب کند از چیزهایى که سبب نسیان مى شود و آن … و کثرت معاصى و کثرت هموم و احزان در امر دنیا و کثرت اشتغال و علائق و … است. در کتاب شریف کافى نیز از امام معصوم نقل شده است که از خدا بخواه که عقل تو را قوى بگرداند و از خدا طلب فهم و درک نما.(بحارالانوار، ج 1، ص 224 روایت 17 روایت عنوان بصرى) علاوه بر دعاها و امور ذکر شده بطور کلى به دست مى آید که امور معنوى و عبادى براى تقویت قواى ذهنى مؤثر است و انجام گناه و مکروه براى قواى ذهنى و عقلى مضر است.

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد:

درباره admin

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

تازه ترین ها