خانه » همه » آموزشی » نحوه بروزرسانی اندروید گوشی

دانلود کتاب های امتحان شده

نحوه بروزرسانی اندروید گوشی

همانطور که می دانید برای دسترسی به قابلیت های جدید می بایست سیستم عامل تلفن همراه خود را به صورت مرتب بروزرسانی کنید. بروزرسانی گوشی های اندرویدی سوالی است که روزانه افراد زیادی هنگام مراجعه به فروشگاه های موبایل مطرح می کنند. حتما می پرسید چگونه گوشی های اندرویدی را بروزرسانی کنیم؟ برای این منظور می توانید در خصوص دانلود برنامه بالا بردن ورژن گوشی اندروید یا ارتقا اندروید به صورت دستی اقدام کنید. اصلا نگران نباشید در این مقاله از میزبان فا مگ تصمیم داریم روش آپدیت گوشی اندرویدی را به شما آموزش دهیم در پایان این آموزش قادر خواهید بود گوشی های اندرویدی را بروز رسانی کنید.

چگونه گوشی های اندرویدی را بروزرسانی کنیم؟

همانطور که ذکر شد به منظور دسترسی به قابلیت های جدید گشی، جلوگیری از مسائل امنیتی و همچنین سازگاری بیشتر بهتر است در خصوص بروزرسانی اندروید گوشی خد اقدام کنید.

نکته 1: قبل از هرگونه آپدیتی مطمئن باشید شارژ تلفن همراه شما بالای 50% باشد.
نکته 2: قبل از تغییر نسخه اندروید حتما از محتوای گوشی خود بکاپ بگیرید.
نکته 3: قبل از تغییر حتما از نسخه سیستم عامل خود بکاپ بگیرید.

برای بروز رسانی گوشی های اندورید 3 روش کلی وجود دارد که به واسطه آن ها به راحتی می توانید در راستای ارتقا اندروید گام بردارید:

  1. آپدیت گوشی اندروید از طریق تنظیمات گوشی
  2. آپدیت اندروید از طریق برنامه اصلی گوشی
  3. آپدیت اندروید از طریق برنامه Odin

در ادامه هر روش را به صورت مجزا بررسی خواهیم کرد.

1- آپدیت خودکار اندروید گوشی

برای ارتقا اندروید گوشی می توانید از طریق تنظیمات تلفن همراه اقدام کنید. به صورت معمول اگر آپدیتی موجود باشد در قسمت نوتیفیکیشن گوشی به شما اطلاع رسانی خواهد شد. برای آپدیت اندروید کافیست این نوتیفیکیشن را لمس کنید و به صورت خودکار به صفحه آپدیت ها منتقل شوید سپس آن را دانلود نمایید و نهایتا گوشی را برای آپدیت کنار بگذارید. در قسمت تنظیمات تلفن همراه و در بخش Software update می توانید گزینه Auto download over Wi-fi را در حالت فعال قرار دهید بدین ترتیب در صورت وجود نسخه جدید اندروید، دانلود به صورت خودکار صورت می گیرد. فعالسازی این گزینه را پیشنهاد نمی کنیم.

آپدیت خودکار اندروید

در صورتی که برای گوشی اندرویدی شما آپدیتی موجود باشد و به علم اینکه چنین آپدیتی موجود است و برای شما اعلان این آپدیت نیامده، باید به قسمت آپدیت ها بروید و آن را پک کنید.

2- ارتقا اندروید گوشی از طریق تنظیمات

در صورتی که بروزرسانی خودکار اندروید روی گوشی شما  فعال نیست می بایست در بازه های زمانی با فواصل کوتاه  نسخه اندروید گشی خود را بررسی نمایید و در صورتی که آپدیتی برای سیستم عامل تلفن همراه شما ارائه شده آن را نصب کنید. برای چک کردن نسخه اندروید گوشی باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. به قسمت تنظیمات گوشی خود یا settings مراجعه نمایید.
  2. سپس گزینه About phone را لمس کنید. (این مرحله در برخی گوشی ها ممکن است موجود نباشد در چنین شرایطی از مرحله 2 صرف نظر کنید.)
  3. سپس گزینه Software update را انتخاب نمایید.ارتقا اندروید گوشی
  4. اکنون به منظور دانلود نسخه جدید اندروید گزینه Download & install را انتخاب کنید.ارتقا اندروید گوشی
  5. در صفحه بعدی اگر آپدیت رسمی برای اندروید تلفن همراه موجود باشد گزینه دانلود برای شما پدیدار می شود. اگر آپدیت برای اندروید شما موجود نباشد با چنین صفحه ای مواجه می شوید. (Your Software is up to date)
    ارتقا اندروید گوشی

بدین ترتیب می توانید نسخه اندروید تلفن همراه خود را بروزرسانی نموده و از قابلیت های جدید بهره مند شوید.

3- دانلود نرم افزار بروزرسانی اندروید موبایل

علاوه بر قابلیت بروزرسانی خودکار اندروید و ارتقا سیستم عامل گوشی می توانید از انواع نرم افزار بروزرسانی اندروید هم کمک بگیرید. بدین ترتیب کافیست برنامه مربوطه را روی تلفن همراه خود نصب کنید در خصوص نرم افزارهای ارتقا اندروید می توان به دو نوع برنامه کلی اشاره کرد که اولین برنامه مختص هر گونه برندی از گوشی تلفن می باشد. شما باید نسبت به برند گوشی تلفن خودتان این نوع برنامه ها را دانلود کنید. از جمله برترین برنامه های بروزرسانی اندروید می توان به موارد زیر اشاره نمود:

به صورت خلاصه به وسیله این سه برنامه می توانید گوشی اندرویدی خود را با روش های مخصوص بروزرسانی نمایید.

نرم افزار ارتقا اندروید ( مخصوص همه گوشی ها)

نرم افزارهایی وجود دارند که می توان از آن ها در خصوص بروزرسانی اندروید گوشی یعنی تمامی برندها استفاده کرد. به وسیله چنین نرم افزارهایی به راحتی می توان گوشی اندرویدی را آپدیت کنید و روش کار با این برنامه ها کمی تخصصی است بر همین مسئولیت اساس انتخاب و استفاده از این نوع برنامه ها به عهده کاربر می باشد. برای کار با این برنامه کافیست مراحل زیر را دنبال نماید. ا توجه به حساسیت برنامه مذکور و تخصصی بودن آن، تنها در حد معرفی برنامه و مراحل، این آموزش را ارائه می کنیم:

  • ابتدا رام رسمی گوشی را از وبسایت های معتبر دانلود کنید. (معمولا به شکل فایل زیپ)
  • سپس آخرین نسخه برنامه Odin را نصب کنید.
  • قابلیت Usb Debugging را در گوشی خود فعال کنید.
  • سپس گوشی خود را به حالت fastboot ببرید.

قبل از اقدام به نصب برنامه Odin روی تلفن همراه خود، یادآور می شویم میزبان فا مگ هیچ مسئولیتی در قبال مشکلاتی که ممکن است بعد از نصب برنامه Odin رخ دهد نخواهد داشت.

دنیای فناوری به سرعت رو به پیشرفت است و روزانه قابلیت های جدید و جذابی ارائه می شوند برای بهره گیری از قابلیت ها و در امان ماندن از مشکلات امنیتی بهتر است سیستم عامل تلفن همراه خود را به صورت مداوم بروزرسانی نمایید. حتما می پرسید چگونه گوشی های اندرویدی را بروزرسانی کنیم؟ در این مقاله آموزشی سه راهکار جهت ارتقا اندروید ارائه کردیم. به واسطه این روش ها به سادگی می توانید در خصوص ارتقا نسخه اندروید گوشی خود اقدام نموده و از شر مشکلات و باگ های امنیتی نیز در امان باشید. شما چه برنامه ای بری بروزرسانی اندروید می شناسید؟

آموزش رایگان کار با اندروید

درباره admin

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

تازه ترین ها